MAJOR SEVEN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΙΟΣ 2024

 MAJOR SEVEN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΜΑΙΟΣ 2024





Πέμπτη 30 Μαΐου
«ΑΓΑΠΩ REVOLUTION»
Τραγουδά η

 Σοφία Ανδριανού
με καλεσμένο τον σπουδαίο 

Γιάννη Κούτρα

 

Η Σοφία Ανδριανού με την Μουσική Παράσταση με τίτλο «Αγαπώ Revolution» έρχεται για πρώτη φορά στην νέα Μουσική Σκηνή Major Seven την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024.

Εκλεκτός Καλεσμένος ένας σημαντικός σύγχρονος τραγουδιστής που συνδέθηκε με τον Καββαδία, την θάλασσα, το ταξίδι. Ο εμβληματικός ερμηνευτής του «Σταυρού του Νότου» Γιάννης Κούτρας.

[Revolution, Evolution, Re-Volvo, Βολβός]


Έναρξη: 21:15
Είσοδος12€ στο ταμείο. 10€ προπώληση & μειωμένο (65+, ανεργίας, φοιτητικό, ατέλεια, ομαδικό 10+)
Πληροφορίες6949207008




Παρασκευή 31 Μαΐου

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΛΑΣ

 


Ο Σταύρος Σιόλας, ο αγαπημένος συνθέτης, τραγουδοποιός και ερμηνευτής, μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης του εμφάνισης στο 
Major Seven,  εμφανίζεται για ακόμα ένα live το Παρασκευή 31 Μαΐου!

 

Η βαλίτσα του είναι γεμάτη πολυαγαπημένα τραγούδια: «Της Άρνης το νερό», τον «Γεροπλάτανο»,τα «Διόδια», το «Κάθε φορά», το «Χωρίς εσένα», το «Σαν Χουάν» και το «Η δική μας σειρά» από τον πρόσφατο ομότιτλο δίσκο του.

 

Είναι από τους λίγους συνθέτες που τα τραγούδια τους είναι τόσο διαφορετικά το ένα από το άλλο, ακούγονται χρόνια στα ραδιόφωνα και δεν είναι από αυτά που θα αποκαλούσε κάποιος εύκολα τραγούδια.  

Ο σπουδαίος, λοιπόν, Σταύρος Σιόλας με όλον αυτόν τον πλούτο αλλά και με τη χαρακτηριστική του φωνή, ετοιμάζει μια παράσταση που θα μας συγκινήσει και θα μας ξεσηκώσει έτσι όπως εκείνος μόνο ξέρει!

 

Με άξονες το λυρισμό και την παράδοση, την κατάνυξη και το διονυσιασμό, θα μας ταξιδέψει στο ελληνικό τραγούδι, μέσα από το προσωπικό του ρεπερτόριο αλλά και από τα  τραγούδια σημαντικών Ελλήνων συνθετών και τραγουδοποιών που ξανασυστήνει με την ερμηνεία του και τις ευρηματικές ενορχηστρώσεις!

Μη χάσετε αυτήν τη βραδιά!

 

 

Έναρξη: 22:00

Γενική Eίσοδος: 12 €


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".