Παγκόσμια διάκριση για τον SNIK και το album του "TOPBOY 2"

 


 

O SNIK κατακτάει ξανά τα παγκόσμια charts!

 

Το νέο album του SNIK “TOPBOY 2” στο Top10 του Global Spotify Chart!

 

Για ακόμα μια φορά ο SNIKo no1 εκπρόσωπος της τραπ σκηνής στην Ελλάδα, βρέθηκε με αφορμή τη νέα του δισκογραφική δουλειά στο Top10 του παγκοσμίου chart του Spotify Top Albums Debut Global.

 

Πιο συγκεκριμένα, το σύνολο των streams του album του SNIK TOPBOY 2” το ανέδειξαν ως το 9ο δημοφιλέστερο και εμπορικότερο νέο album σε παγκόσμιο επίπεδο, για το τριήμερο 24 με 26 Μαΐου.

 

A list of albums with pictures of people

Description automatically generated

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το όνομα του SNIK στο συγκεκριμένο chart, αφού και πριν 2 χρόνια ο δίσκος του “1987” κατάφερε να μπει στο Νο7 του Global Top10.

 

Ταυτόχρονα, ο SNIK κατάφερε να έχει το Most Streamed Album στην Ελλάδα μέσα σε ένα 24ωρο με περίπου 4.000.000 streams, αλλά και να αποτελεί τον Most Streamed Artist στην τόσο σε ημερήσιο όσο και σε εβδομαδιαίο επίπεδο. Ακόμα, το “TOPBOY 2” έσπασε το ρεκόρ του Most Streamed Album στην Ελλάδα για την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του, συγκεντρώνοντας σχεδόν 10 εκατομμύρια streams σε μόλις 5 (!) μέρες από την κυκλοφορία του.

 

Ταυτόχρονα, το single Bonnie διανύει την 5η κατά σειρά μέρα του στο Noτου Spotify Greece Top200, ενώ όλα τα τραγούδια του δίσκου μπήκαν στις 13 πρώτες θέσεις του chart, την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους. Την ίδια στιγμή, ο SNIK φιγουράρει στο εξώφυλλο δύο εκ των δημοφιλέστερων ελληνικών playlist του SpotifyNew Music Friday Greece & Hot Hits Greece.

 

A person in a blue tracksuit

Description automatically generated A person wearing a red hoodie with white flowers

Description automatically generated

 

Το TOPBOY 2” κυκλοφορεί από τη Minos EMIa Universal Music Company και περιλαμβάνει στο σύνολο 12 ολοκαίνουργια smash hits, μοναδικές hot συνεργασίες  με τους TOQUELMarseauxGueDiffVLOSPAVoyage & Solmeister, και παραγωγές διεθνών προδιαγραφών.

 

Βρείτε το album σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://SNIK.lnk.to/TOPBOY2

 

A picture containing text

Description automatically generated

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".