Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DISNEY IN CONCERT


ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Disney in concert
 Magical music from the movies
Τα ωραιότερα τραγούδια και οι ταινίες που αγαπήσαμε στην οικογενειακή παράσταση της χρονιάς!
Ακούγονται τραγούδια στα Ελληνικά από τις ταινίες:
Ψυχρά κι Ανάποδα, Ο Βασιλιάς των Λιονταριών, Αλαντίν, Η Πεντάμορφη και το Τέρας, Η Μικρή Γοργόνα κ.α.

6, 7 και 8 Οκτωβρίου
ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (Κλειστό Π. Φαλήρου)


Τραγουδούν (αλφαβητικά):
Demy, Νάντια Κοντογεώργη, Μέμος Μπεγνής, Παναγιώτης Πετράκης
Την 70μελή Συμφωνική Ορχήστρα του Μίσκολτς της Ουγγαρίας διευθύνει ο Αλέξιος Πρίφτης
Το μαγικό soundtrack των ταινιών της Disney ζωντανεύει στη σκηνή του Tae Kwon Do σ’ ένα φαντασμαγορικό θέαμα, που παντρεύει τις πιο αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων με τη συμφωνική μουσική!
Στις 6, 7 και 8 Οκτωβρίου, μελωδίες και τραγούδια που λατρεύτηκαν από μικρούς και μεγάλους ερμηνεύονται ζωντανά στα Ελληνικά από τέσσερις καταξιωμένους τραγουδιστές και ηθοποιούς της χώρας μας, με παράλληλη προβολή σκηνών από τις κλασικές ταινίες της Disney σε μια τεράστια οθόνη. Η υπέροχη μουσική παρουσιάζεται ζωντανά από την 70μελή Συμφωνική Ορχήστρα του Μίσκολτς –μια από τις κορυφαίες ουγγρικές ορχήστρες– σε μια γιορτή μουσικής και κινηματογράφου.
Υπό την μπαγκέτα του μαέστρου Αλέξιου Πρίφτη, η Ορχήστρα του Μίσκολτς, μαζί με τις  φωνές της Demy, της Νάντιας Κοντογεώργη, του Μέμου Μπεγνή και του Παναγιώτη Πετράκη, αποδίδει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Disney, βραβευμένες με Όσκαρ ή με άλλες διακρίσεις: από τα διαχρονικά μουσικά θέματα της Μικρής γοργόνας, του Αλαντίν και του Βασιλιά των λιονταριών ως τα σύγχρονα hit των Πειρατών της Καραϊβικής και του Ψυχρά κι ανάποδα, το Disney in concert είναι ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα που ταξιδεύει γονείς και παιδιά σ’ έναν παραμυθένιο κόσμο, αποτελώντας ταυτόχρονα ιδανική ευκαιρία να μυηθούν οι μικροί θεατές στον πλούτο της συμφωνικής μουσικής.
Στη συναυλία ακούγονται τραγούδια όπως το «Tα ξεχνώ» (από την ταινία «Ψυχρά κι ανάποδα»), «Ο Κύκλος Ζωής» και το «Θε να γίνω εγώ βασιλιάς» (από τον «Βασιλιά των Λιονταριών»), το «Γλυκιά Ζωή» (από τον «Αλαντίν»), «Λιχουδιές» και «Έτσι είναι η ζωή» (από την ταινία «Πεντάμορφη και το Τέρας»), το «Μες το βυθό» (από τη «Μικρή Γοργόνα») και πολλά άλλα από τις ταινίες της Disney που λατρέψαμε!
Αναμφίβολα η πιο απολαυστική πρόταση οικογενειακής ψυχαγωγίας, το Disney in concert φέρνει στο Tae Kwon Do τη μαγεία της Disney και της συμφωνικής μουσικής, από τις 6 ως τις 8 Οκτωβρίου: Μην το χάσετε!

Το Disney in concert στον κόσμο και στην Ελλάδα
Από το 2010 το Disney in concert έχει παρουσιαστεί περισσότερες από 150 φορές στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες σε συνεργασία με σπουδαίες ορχήστρες, συναρπάζοντας ακροατήρια όλων των ηλικιών, μιας και κάθε γενιά έχει τη δική της αγαπημένη ταινία της Disney. Ανάμεσα στις ορχήστρες που έντυσαν με το ταλέντο τους τις κλασικές μελωδίες ξεχωρίζουν η πολυβραβευμένη Συμφωνική Ορχήστρα του Σαν Φρανσίσκο (15 βραβεία Grammy κι ένα Emmy), η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της Ουάσιγκτον και η Συμφωνική Ορχήστρα του Φοίνιξ.
Στην Ελλάδα Disney in concert πρωτοπαρουσιάστηκε το 2012 στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη με τη σύμπραξη της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ (στο Μέγαρο Μουσικής της Αθήνας) και της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης (στο Μέγαρο της Θεσσαλονίκης), σημειώνοντας συνεχείς sold out παραστάσεις!
Η φετινή, ολοκαίνουργια συνάντηση του Disney in concert με τους Έλληνες φίλους του σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η μαγεία της μουσικής και των εικόνων περιλαμβάνει όχι μόνο μουσική, αλλά και τραγούδια της Disney που ερμηνεύουν –μεταγλωττισμένα στα ελληνικά– οι τέσσερις αγαπημένοι τραγουδιστές.

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Μίσκολτς: μια από τις πιο φημισμένες ουγγρικές ορχήστρες παίζει Disney!
Με ιστορία που αρχίζει από τα μέσα του 19ου αιώνα, η Συμφωνική Ορχήστρα του Μίσκολτς (Miskolci Szimfonikus Zenekar) είναι μια από τις κορυφαίες ορχήστρες της Ουγγαρίας. Από την έδρα της στο μέγαρο του Εθνικού Θεάτρου της πόλης Μίσκολτς στη βόρεια Ουγγαρία, η Ορχήστρα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στα μουσικά δρώμενα της πατρίδας της, ενώ η φήμη της απλώνεται σε όλη την Ευρώπη. Σπουδαίοι μαέστροι και σολίστ, όπως οι Oliver von Dohnányi και Kobayashi Ken-Ichiro, έχουν συμπράξει με τους μουσικούς της, ενώ το 2009 τιμήθηκε με το Diapason d’Or για την ηχογράφηση του συμφωνικού ποιήματος Toldi του Leó Weiner. Από το 2014, υπό την καθοδήγηση του Tamás Gál, πρώην επικεφαλής της Σχολής Διεύθυνσης Ορχήστρας της περίφημης Μουσικής Ακαδημίας «Ferenc Lizst», η Ορχήστρα δίνει ογδόντα και πλέον συναυλίες τον χρόνο, ανανεώνοντας το προφίλ της (π.χ. παίζοντας με τζαζ σύνολα) και προσεγγίζοντας νέα, δυναμικά ακροατήρια.






Disney in concert:
Magical music from the movies
6, 7 και 8 Οκτωβρίου
Γήπεδο Tae Kwon Do

Ερμηνεύει η 70μελής Συμφωνική Ορχήστρα του Μίσκολτς
Μουσική διδασκαλία και διεύθυνση ορχήστρας: Αλέξιος Πρίφτης
Τραγουδιστές: Demy, Νάντια Κοντογεώργη, Μέμος Μπεγνής, Παναγιώτης Πετράκης
Προβάλλονται σκηνές και ακούγονται μουσικά θέματα και τραγούδια από τις ταινίες: Ο Βασιλιάς των Λιονταριών, Ψυχρά κι Ανάποδα, Η Μικρή Γοργόνα, Αλαντίν, Η Πεντάμορφη και το Τέρας, και Το βιβλίο της ζούγκλας.
ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 20.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 16.00 ΚΑΙ 20.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.30 ΚΑΙ 17.30

ΤΙΜΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Α ΖΩΝΗ 35
Β ΖΩΝΗ 30
Γ ΖΩΝΗ 25
Δ ΖΩΝΗ 20
Ε ΖΩΝΗ 15
ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (GOLDEN CIRCLE) 45€

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ 4 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟ 1 ΔΩΡΟ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ