Η Συμφωνική Ορχήστρα της Πράγας έρχεται απόψε στη Σαντορίνη


Ανοίγει σήμερα τις πύλες του το Santorini Arts Factory
με τη συμφωνική ορχήστρα τη Πράγας να παίζει ΡΟΚ!

Άρτι βραβευμένο από τον Ευρωπαϊκό Θεσμό EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe), το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης (SAF) μπαίνοντας στον 4ο χρόνο λειτουργίας του  και πραγματοποιώντας με ιδιαίτερη απήχηση και επιτυχία 3 καλοκαιρινά φεστιβάλ (2014, 2015 & 2016), εγκαινιάζει απόψε το βράδυ το πρόγραμμα του για το φετινό καλοκαίρι!


Η ορχήστρα της Πράγας παίζει Ροκ. Βιρτουόζοι της Συμφωνικής Ορχήστρας της Πράγας, σε μία κλασική rock συναυλία!! Κομμάτια των Amy Winehouse, Queen, U2 κ.ά. θα μας ταξιδέψουν στην ιστορία της Rock μουσικής. Μια μαγική, ιδιαίτερη, καλοκαιρινή συναυλία. Με τη φωνή της ελληνίδας ερμηνεύτριας Ειρήνης Νομικού.

Βιολί Ι: Igor Lecian
Βιολί ΙΙ: Martin Pachner
Τσέλο Σόλο: Krystof Lecian,˘
Τσέλο: Tomas Hosticka
Κοντραμπάσο: Martin Zpevak,
Πιάνο - πλήκτρα: Martin Levicky,
Φωνή: Ειρήνη Νομικού

Ώρα έναρξης 21.00
15€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ
12€ ΜΕΙΩΜΕΝΟ




Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας
Πληροφορίες – Προπώληση: Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας, Βλυχάδα Σαντορίνης
Καθημερινά 10.00 – 20.00 | Τ. 22860 85141
Εμπορικό Κέντρο «Φάμπρικα», Φηρά Σαντορίνης
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 – 14.00 | Τ. 22860 23048

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Γκόγκας Ευάγγελος: "Η αμφισβήτηση σε βγάζει από το κουτί της ήδη δομημένης πραγματικότητας και σε βοηθάει να δεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: Σκίτσο 6 | ΑΜΦΙ (Άπειρες Μικρές Φαεινές Ιδέες) στη πειραματική σκηνή του Εθνικού στο θέατρο Δίπυλον

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Η δύναμη του σπασμένου φτερού της Ελένης Καραμπάτσου από τις εκδόσεις Διάνοια