Η Γιάννα Βασιλείου live στο Μουσείο Μπουμπουλίνας στις Σπέτσες


Παρασκευή 11 Αυγούστου

Σε έναν από τους ωραιότερους και ιστορικότερους χώρους των Σπετσών, το Μουσείο Μπουμπουλίνας στις Σπέτσες, θα εμφανιστεί για μια μοναδική συναυλία, η Γιάννα Βασιλείου, την Παρασκευή 11 Αυγούστου.

Στον πανέμορφο κήπο του Μουσείου, που υπήρξε η οικία της θρυλικής Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας, η Γιάννα Βασιλείου θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με αγαπημένα της τραγούδια και επιλογές από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο καθώς και από τις δύο δισκογραφικές κυκλοφορίες της, με ιδιαίτερο βάρος στο πρόσφατο album «Γυάλινος Κόσμος».
Με φόντο το ιστορικό κτίριο των τριακοσίων ετών, υπόσχεται να μας παρασύρει σε μια βραδιά με υπέροχες μουσικές και καλοκαιρινή διάθεση.
Είσοδος ελεύθερη
Ωρα έναρξης: 21.30

Μουσείο Μπουμπουλίνας, Σπέτσες
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2298 072416 και 2298 072077
Email: bouboulinamuseum@gmail.com
Επικοινωνία/ Δημόσιες Σχέσεις:
Χρήστος Καρυώτης kariotis@pure.com.gr | 6944979551


www.yannavasileiou.com 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Ελένη ή Ο Κανένας»

Είδαμε και προτείνουμε: Φaretra Crystalina στο THEATRE OF THE NO

Είδαμε και προτείνουμε: Μην περάσεις το ποτάμι

Είδαμε και προτείνουμε: "Waiting for Godot" at Theatre of the No

Είδαμε και προτείνουμε: The Blunsdon Act στο Theatre of the NO

Κώστας Ζέκος: "Στην επαγγελματική μου καριέρα ως ηθοποιός δεν έχω ερμηνεύσει ξανά αυτόν τον κορυφαίο δραματουργό και ειλικρινά νιώθω διπλά ευτυχισμένος".