Νέα ερμηνεύτρια || Ειρήνη Κοξαράκη || Πρώτο τραγούδι "Στιγμές στο κενό"


Στιγμές στο κενό-Ειρήνη  Κοξαράκη
Η Ειρήνη Κοξαράκη ,νέα ερμηνεύτρια παρουσιάζει το πρώτο της τραγούδι που αποτελεί προπομπό του ολοκληρωμένου album που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
Πρόκειται για την δυναμική και υποβλητική μπαλάντα « Στιγμές στο κενό» σε μουσική, στίχους και ενορχήστρωση του Νίκου Γουργιώτη.
Με ροκ αλλά και μελωδικά ηχοχρώματα που αναδεικνύουν  την ζεστή χροιά της φωνής της και ταυτόχρονα την δυναμική της διάθεση.

Ένα τραγούδι που ακροβατεί ανάμεσα στην ερωτική επιθυμία και την προσωπική ισορροπία.
Ακούστε το δυνατά και γνωρίστε μια νέα ελπιδοφόρα φωνή!

Ακούστε το δυνατά ΕΔΩ  https://www.youtube.com/watch?v=nKHbfuQ0FrQ
και γνωρίστε μια νέα ελπιδοφόρα φωνή!




ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ειρήνη Κοξαράκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Η αγάπη της για τη μουσική την οδήγησε σε ηλικία εφτά ετών να ξεκινήσει μαθήματα πιάνου και θεωρητικών στο «Εθνικό Ωδείο», ενώ δεν έλειπε η συμμετοχή της από χορωδίες και εκδηλώσεις του ωδείου.

Ακολούθησαν μαθήματα κλασικού τραγουδιού στο «Εθνικό Ωδείο» και στη συνέχεια μαθήματα σύγχρονου τραγουδιού στο εργαστήρι φωνητικής της καθηγήτριας Λουκίας Φρατσέα. Το 2012 πήρε το πτυχίο της στο σύγχρονο τραγούδι από το ωδείο «Μουσικός Σύνδεσμος Αθηνών» με καθηγητή το Νίκο Γουργιώτη. Παρόλο που στο μεταξύ πήρε το πτυχίο της στο Marketing, ο χώρος της μουσικής την είχε κερδίσει ήδη.

Ψάχνοντας τη μουσική της ταυτότητα, περιπλανήθηκε σε διάφορα μουσικά σχήματα από το 2007 έως το 2009, καταλήγοντας σε μία μόνιμη συνεργασία που κράτησε έξι χρόνια (2009 έως 2015), με το μουσικοσυνθέτη Νίκο Γουργιώτη. Το 2016 ξεκίνησε την προσωπική της πορεία στο χώρο της μουσικής και του τραγουδιού.

Βασικός συνεργάτης της είναι ο Φώτης Richard Κοκαβέσης, ο οποίος επίσης συμμετείχε ως μουσικός στη μπάντα του Νίκου Γουργιώτη. Μαζί δημιούργησαν το δικό της μουσικό σύνολο με σκοπό την παρουσίαση της προσωπικής της δουλειάς καθώς και αγαπημένων έντεχνων-ροκ τραγουδιών διασκευασμένων πάνω στο μουσικό της χαρακτήρα.Ο Φώτης έχει αναλάβει την επιμέλεια και την ενορχήστρωση του προγράμματος ενώ παράλληλα συμμετέχει ως μουσικός στο σχήμα.

Πρόσφατα παρουσίασε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Στιγμές στο κενό», ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί και το επόμενο με τίτλο «Άνοιξε τα μάτια», και τα δύο σε στίχους, μουσική και ενορχήστρωση του Νίκου Γουργιώτη.

Παράλληλα, με τη βοήθεια του Φώτη Richard Κοκαβέση, συγκεντρώνει υλικό για την επόμενη προσωπική της δουλειά, η οποία θα αποτελείται από πέντε τραγούδια.




Mουσικό υλικό:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΙΑΝΝΗΣ & ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ

Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης μέσω διαδικτύου και με φυσική παρουσία στην Αθήνα

Κραουνάκης+Σπείρα στο θερινό σινεμά "Αττικόν" στο Γαλάτσι- 5/8/20

LED ZEPPELIN SYMPHONIC