ΜΙΑ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΗ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΑΣ ΛΕΟΝΤΕΣ!!!


Μια νεογέννητη παντοδύναμη Νέα Σελήνη ανέτειλε στο ζώδιο σας λεοντόκαρδοι βασιλείς του ζωδιακού. Τα γενέθλια σας ξεκινούν με ισχυρή την παρουσία του Άρη, του Ερμή αλλά και του Βόρειου Δεσμού στο ζώδιο σας.


 Χρόνια σας πολλά, η γενέθλια αυτή χρονιά σας θα είναι γεμάτη πολεμική ενέργεια, θαρραλέα διεκδίκηση , απρόσμενη ένταση, αναπάντεχους έρωτες και όλα αυτά θα τα ζήσετε με τη μεγαλοπρέπεια που σας αρμόζει! Μα τι στο καλό βασιλιάδες είστε εσείς, εστεμμένοι πάνω σε θρόνους χρυσοποίκιλτους... πως είπατε; Δεν υπάρχουν βασιλιάδες σήμερα; Ε, τότε δεν έχετε σίγουρα στην οικογένεια ή στο φιλικό σας περιβάλλον ένα Λιοντάρι! Γιατί αν είχατε θα αναγνωρίζατε πολύ εύκολα το ηλιακό φως που τους περιβάλλει μια και κυβερνήτης πλανήτης τους είναι η Αυτού Μεγαλειότης, ο Ήλιος αυτοπροσώπως!!!!

Όλα στο φως, τα πάντα στο φως, η χαρά της ζωής, τα ταλέντα, οι έρωτες, η δημιουργία, η μεγαλοψυχία , η γενναιοδωρία... αλλά και τα υπόλοιπα στο φως, η αγάπη για την κολακεία, η αυταρέσκεια, η μεγαλομανία... γιατί ένας Λέοντας δεν μπορεί να κρύψει ούτε τα προτερήματα του, αλλά ούτε και τα ελαττώματα του! Είναι πολύ δυνατό το φως που τον περιβάλλει για να τα καταφέρει και έτσι κι αλλιώς δεν τον νοιάζει και πολύ, οι βασιλιάδες ξέρουν να διατάζουν, δεν ξέρουν να απολογούνται!!!

Τα τελευταία χρόνια περιβάλλομαι από Λέοντες πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά στη ζωή μου. Φίλες και φίλοι, παλιοί και αγαπημένοι, φίλες και φίλοι νέοι και αστραφτεροί , άνθρωποι της καρδιάς μου με Λιονταρίσιες Σελήνες και Ωροσκόπους, έχουν έρθει και έχουν ''κουμπώσει'' πάνω στη Λιονταρίσια Αφροδίτη μου και έχω περάσει μαζί τους, και συνεχίζω να περνώ ,απίστευτα όμορφες και γενναιόδωρες στιγμές. Όταν έχεις για φίλο σου ένα Λιοντάρι έχεις ένα φίλο καρδιακό, εξάλλου είναι το ζώδιο της καρδιάς αυτό, που θα σου παραχωρήσει τα πάντα χωρίς όρους, που θα σου σταθεί με όλες του τις δυνάμεις, που θα μπει μπροστά να βοηθήσει στις δικές σου μάχες.

Και αν έχεις εχθρό σου ένα Λιοντάρι, τότε θα αδιαφορήσει παντελώς για εσένα, σε θεωρεί πολύ λίγο για να ασχοληθεί μαζί σου και σε τελευταία ανάλυση υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από το να μην ανήκεις στην ''αυλή ''του; Η φωτιά του Λιονταριού είναι σταθερή και όταν αρχίσει να καίει δε θα σταματήσει αν δεν αφανίσει όλα τα σπαρτά, δε θα σταματήσει αν δεν χορτάσει την πείνα της με κάθε τρυφερό κλαδί που θα βρει στο διάβα της, είναι η ίδια η ανήλικη φλόγα που χάρισε ο Προμηθέας στους ανθρώπους, μα που έγινε πυρκαγιά στα χέρια αυτών που δε τη σεβάστηκαν!

 Η φωτιά είναι καταστροφή και αναγέννηση μαζί και τα Λιοντάρια είναι απολύτως ικανά και για τα δύο. Θαυμάστε τα, αποθεώστε τα, χειροκροτήστε τα, είναι οι πρωταγωνιστές του ζωδιακού και οι παραστάσεις που δίνουν είναι μεγαλοπρεπείς και μακρόπνοες... Αν είναι οι προθέσεις σας αγνές θα το καταλάβουν και θα σας ανταποδώσουν χωρίς όρια!!!!


Της Βάσιας Μαυράκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Eλένη Παπαδοπούλου: "Η περιπέτεια της ζωής είναι εσωτερική και είναι δύναμη ανακαινιστική και εξελικτική"

Είδαμε την παράσταση: "Ο Αμπιγιέρ" στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας

ΠΑΝΟΣ ΚΡΑΣΣΑΣ - "ΕΛΑ ΕΛΑ " | Το τραγούδι για την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε..