Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ – ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΠΟ ΓΙΟΡΤΗ ΣΕ ΓΙΟΡΤΗ ΛΑΡΙΣΑ | ΑΘΗΝΑ | ΠΑΤΡΑ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ – ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΑΠΟ ΓΙΟΡΤΗ ΣΕ ΓΙΟΡΤΗ

ΛΑΡΙΣΑ | ΑΘΗΝΑ | ΠΑΤΡΑ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ – ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΑΠΟ ΓΙΟΡΤΗ ΣΕ ΓΙΟΡΤΗ


ΛΑΡΙΣΑ | ΑΘΗΝΑ | ΠΑΤΡΑ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δύο ξεχωριστές συναυλίες στην ίδια σκηνή
αλλά και απρόσμενες συμπράξεις και διασκευές

Η προπώληση για τη συναυλία στην Αθήνα ξεκίνησε!

Δύο κορυφαία ονόματα της ελληνικής ροκ σκηνής, με πολλά χιλιόμετρα live σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους και πολυπληθές, πιστό κοινό που τους ακολουθεί παντού και διαρκώς εμπλουτίζεται από «φανς» της νέας γενιάς. Δύο εμβληματικές φιγούρες του εγχώριου ροκ γίγνεσθαι, ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης κάνουν αυτό το φθινόπωρο το όνειρο όλων μας πραγματικότητα. Βγαίνουν μαζί στον δρόμο και ανεβαίνουν στο ίδιο stage σε 4 πόλεις προσκαλώντας μας «από γιορτή σε γιορτή».
Χρόνια το περιμέναμε και ήρθε η στιγμή να το ζήσουμε! Τους αγαπάμε και τους ακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια και στις προσωπικές τους πορείες.
Τον Γιάννη Αγγελάκα, που όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος όπως ακριβώς και η μπάντα του, οι 100°C. Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύει μαζί τους και παρέα πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν, σβήνουν.
Στις συναυλίες τους θα παρουσιάσουν τα "Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια", τον  δίσκο που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και με τον οποίο ταξίδεψαν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης. Δίπλα όμως στα νέα τους τραγούδια θα υπάρχουν φυσικά επιλογές από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως σήμερα.
Οι πιο αγαπημένες μελωδίες και οι πολυτραγουδισμένοι στίχοι του Παύλου Παυλίδη, λόγια και τραγούδια που έχουν γράψει την ιστορία τους στην ελληνική μουσική και έχουν χαραχθεί βαθιά μέσα μας αποτελούν το μοτίβο πάνω στο οποίο κεντάει κάθε συναυλία του. Ο Παύλος στο κέντρο και η παρέα του ολόγυρα, οι B-Movies να στήνουν live υψηλής έντασης. Αυθεντικές rock ‘n’ roll συναυλίες, με τραγούδια τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τα μεταγενέστερη  πορεία του Παύλου, υπόσχονται και τώρα, στις τέσσερις συναντήσεις τους επί σκηνής με τον Γιάννη Αγγελάκα.
Η συνάντησή τους επί σκηνής είναι το γεγονός αυτού του φθινοπώρου. Όπως το λέει ο τίτλος της: Από γιορτή σε γιορτή. Υπόσχεση και πρόσκληση μαζί. Απρόσμενες διασκευές και απρόβλεπτες συμπράξεις. Κι όλοι μαζί μετά θα διηγούμαστε…ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί…
Info
ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ - ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΜΑΖΙ
για 4 συναυλίες


ΠΟΛΕΙΣ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
9/9 ΛΑΡΙΣΑ, ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
15/9 ΑΘΗΝΑ, ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ
20/9 ΠΑΤΡΑ, ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
7/10 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ WE

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
ΑΘΗΝΑ: 20.45 , Οι πόρτες ανοίγουν: 18.30
Για τις υπόλοιπες πόλεις θα δοθούν πληροφορίες σύντομα

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
10 ευρω (περιορισμενος αριθμος)
Προπώληση: 12€
Ταμείο: 14€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

*Για τις υπόλοιπες πόλεις θα δοθούν πληροφορίες σύντομα

ΜΟΥΣΙΚΟΙ
B-movies: Τόλης Δεληγιάννης στο μπάσο, Ορέστης Μπενέκας στα πλήκτρα, Δημήτρης Οικονόμου στα τύμπανα, Αλέκος Βουλγαράκης στην ηλεκτρική κιθάρα
Ηχοληψία:Παναγιώτης Ριζόπουλος

100°C: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο.
Επιμέλεια ήχου:Γιώργος Ταχτσίδης.

Παραγωγή:
Novel  Vox // Τηλ. 210 6452420 // www.novelvox.com.gr

Social media links 

Γιάννης Αγγελάκας: 
Official Site
Facebook 
Youtube    

Παύλος Παυλίδης:
Facebook 
Youtoube

Novel Vox:
Official Site
Facebook 
Youtube  
Instagram 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ