Οι νέοι ...ένορκοι στο θέατρο Αλκμήνη !


Έπειτα από τρία χρόνια sold-out παραστάσεων, η ομάδα των 12 ενόρκων ανανεώνεται και συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία. Το "δικαστικό μέγαρο" ΑΛΚΜΗΝΗ υποδέχεται τέσσερις νέους ενόρκους (Μάνος Ζαχαράκος, Νίκος Ορφανός, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Κωνσταντίνος Μπάζας) οι οποίοι θα κληθούν κι αυτοί με τη σειρά τους να έρθουν αντιμέτωποι με τη συνείδησή τους, προσελκύοντας, για ακόμη μια χρονιά, το θερμό κοινό που διαρκώς πολλαπλασιάζεται.

Καλοκαιρινή προσφορά, αποκλειστικά και μόνο μέσω της VIVA, εισιτήρια με 10 ευρώ για τις παραστάσεις του Οκτωβρίου.
Σπεύσατε... και γίνετε ο 13ος ένορκος!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Εσύ κι εγώ και ο Φεϊντώ» της θεατρικής ομάδας Αντικλείδι στο Μικρό Κεραμεικό

LIVE | Rebe(l)Tango: Ρεμπέτικο & Tango: Δρόμοι Παράλληλοι

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Είδαμε και προτείνουμε: «Η Ανάστασις» του Λέοντος Τολστόι στο ΘΕΑΤΡΟ NOŪS