Πρωτοφανής ζήτηση για τις ΙΚΕΤΙΔΕΣ >> sold out 24/8 στην Επίδαυρο,10 μέρες πριν την παρουσίαση της παράστασης >> τελευταία εισιτήρια για 23/8 >> ανακοίνωση ημερομηνίας & άνοιγμα προπώλησης για τον Λυκαβηττό

 ΙΚΕΤΙΔΕΣ


Επίδαυρος  

sold out 24 Αυγούστου

τελευταία εισιτήρια διαθέσιμα για τις 23 Αυγούστου

 

Λυκαβηττός

ανακοίνωση και άνοιγμα προπώλησης



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της των Ικετίδων σε επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και το Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη.

Δέκα μέρες πριν την πολυαναμενόμενη παρουσίαση της παράστασης στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στις 23 και 24 Αυγούστου, όπου για πρώτη φορά ο Χορός θα είναι  50 μελής και θα εμφανιστεί ως σολίστ η Μαρίνα Σάττι  μαζί με τις χορωδούς από το δικό της γυναικείο χορωδιακό σχήμα CHÓRES, ανακοινώνεται ότι η 24η Αυγούστου είναι ήδη sold out, ενώ ελάχιστα εισιτήρια έχουν μείνει διαθέσιμα για τις 23 Αυγούστου.

Χάρη στη πρωτοφανή ζήτηση, ανοίγει σήμερα και η προπώληση για την πρώτη παρουσίαση της παράστασης στην Αθήνα, το Σάββατο 31 Αυγούστου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Η εμβληματική τραγωδία του Αισχύλου περιοδεύει φέτος το καλοκαίρι με το κοινό να επιβραβεύει σε κάθε στάση, με θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα, τις εξαιρετικές ερμηνείες των Λυδίας Κονιόρδου, Λουκίας Μιχαλοπούλου, Λένα Παπαληγούρα, Άκη Σακελλαρίου, Γιάννη Τσορτέκη αλλά και του εντυπωσιακού γυναικείου Χορού της παράστασης με προεξάρχουσα την Χριστίνα Σουγιουλτζή.

Προμηθευτείτε εδώ https://www.more.com/theater/iketides-tou-aisxylou/ τα τελευταία εισιτήρια για την Επίδαυρο και για την παρουσίαση της παράστασης στον Λυκαβηττό.

Να σημειωθεί ότι αποκλειστικά στις παραστάσεις της Επιδαύρου και του Λυκαβηττού ο Χορός είναι 50 μελής, ενώ ως σολίστ συμμετέχει και η Μαρίνα Σάττι, μαζί με τις χορωδούς από το δικό της γυναικείο χορωδιακό σχήμα CHÓRES.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".