Πρωτοφανής ζήτηση για τις ΙΚΕΤΙΔΕΣ >> sold out 24/8 στην Επίδαυρο,10 μέρες πριν την παρουσίαση της παράστασης >> τελευταία εισιτήρια για 23/8 >> ανακοίνωση ημερομηνίας & άνοιγμα προπώλησης για τον Λυκαβηττό

 ΙΚΕΤΙΔΕΣ


Επίδαυρος  

sold out 24 Αυγούστου

τελευταία εισιτήρια διαθέσιμα για τις 23 Αυγούστου

 

Λυκαβηττός

ανακοίνωση και άνοιγμα προπώλησης



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της των Ικετίδων σε επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και το Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη.

Δέκα μέρες πριν την πολυαναμενόμενη παρουσίαση της παράστασης στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στις 23 και 24 Αυγούστου, όπου για πρώτη φορά ο Χορός θα είναι  50 μελής και θα εμφανιστεί ως σολίστ η Μαρίνα Σάττι  μαζί με τις χορωδούς από το δικό της γυναικείο χορωδιακό σχήμα CHÓRES, ανακοινώνεται ότι η 24η Αυγούστου είναι ήδη sold out, ενώ ελάχιστα εισιτήρια έχουν μείνει διαθέσιμα για τις 23 Αυγούστου.

Χάρη στη πρωτοφανή ζήτηση, ανοίγει σήμερα και η προπώληση για την πρώτη παρουσίαση της παράστασης στην Αθήνα, το Σάββατο 31 Αυγούστου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Η εμβληματική τραγωδία του Αισχύλου περιοδεύει φέτος το καλοκαίρι με το κοινό να επιβραβεύει σε κάθε στάση, με θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα, τις εξαιρετικές ερμηνείες των Λυδίας Κονιόρδου, Λουκίας Μιχαλοπούλου, Λένα Παπαληγούρα, Άκη Σακελλαρίου, Γιάννη Τσορτέκη αλλά και του εντυπωσιακού γυναικείου Χορού της παράστασης με προεξάρχουσα την Χριστίνα Σουγιουλτζή.

Προμηθευτείτε εδώ https://www.more.com/theater/iketides-tou-aisxylou/ τα τελευταία εισιτήρια για την Επίδαυρο και για την παρουσίαση της παράστασης στον Λυκαβηττό.

Να σημειωθεί ότι αποκλειστικά στις παραστάσεις της Επιδαύρου και του Λυκαβηττού ο Χορός είναι 50 μελής, ενώ ως σολίστ συμμετέχει και η Μαρίνα Σάττι, μαζί με τις χορωδούς από το δικό της γυναικείο χορωδιακό σχήμα CHÓRES.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".