Η Εταιρεία Θεάτρου ΠΑΙΚΤΕΣ & η σκηνοθέτις Μαρία Σάββα αναζητά ηθοποιούς για νέα παραγωγή

 

Η Εταιρεία Θεάτρου ΠΑΙΚΤΕΣ και η σκηνοθέτις Μαρία Σάββα

αναζητά ηθοποιούς για νέα παραγωγή

Αποστολή βιογραφικών έως 20 Σεπτεμβρίου


 

 

Η Εταιρεία Θεάτρου ΠΑΙΚΤΕΣ και η σκηνοθέτις Μαρία Σάββα αναζητά ηθοποιούς για τη νέα της παραγωγή που θα ανέβει τη θεατρική σεζόν 2024-2025 και δέχεται βιογραφικά ανδρών ηλικίας 25 έως 50 ετών και γυναικών ηλικίας 22 έως 40 ετών.

Απευθύνεται σε ηθοποιούς που τους ενδιαφέρει η συλλογική και πειραματική διαδικασία ανεβάσματος μιας παράστασης.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε απόφοιτους δραματικών σχολών και επαγγελματίες ηθοποιούς με θεατρική εμπειρία.

Επίσης δέχεται βιογραφικά για βοηθό σκηνοθέτη και βοηθό σκηνογράφο.

Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους συνοδευόμενο από φωτογραφία και υλικό από παραστάσεις σε ηλεκτρονική μορφή, στο theatrepaiktes@gmail.com έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2024.

Μετά από επιλογή μέσω των βιογραφικών, οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν άμεσα για να οριστεί μαζί τους συνάντηση που θα περιλαμβάνει συνέντευξη και ακρόαση.

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: "Σήμερα και κάθε μέρα" της Δήμητρας Φώτου

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".