6 εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε τον Σεπτέμβριο στο ΚΠΙΣΝ

 

Σεπτέμβριος στο ΚΠΙΣΝ 

Από τις εμβληματικές επιτυχίες των Queen, μέχρι τα groovy DJ sets με φόντο το ηλιοβασίλεμα και από το πράσινο διήμερο φεστιβάλ για τη σύγχρονη πόλη μέχρι τις μαθητικές συναυλίες παραδοσιακής και συμφωνικής μουσικής, ο Σεπτέμβριος στο ΚΠΙΣΝ φέρνει κάτι ξεχωριστό για τον καθένα και την καθεμία. Και όλα αυτά, με ελεύθερη είσοδο.
Περισσότερα
Έξι εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε:
1. Sunset DJ sets Powered by Aperol
Γιατί καλοκαίρι στον Φάρο σημαίνει ηλιοβασίλεμα με μουσική και Aperol Spritz! Την πρώτη Τετάρτη του μήνα, συναντιόμαστε για το τελευταίο Sunset DJ set της φετινής σαιζόν στο ψηλότερο σημείο του ΚΠΙΣΝ.

Τετάρτη 04/09, 20:00 | Φάρος
→ Περισσότερα
2. 2η Συνάντηση Μουσικών Σχολείων στο ΚΠΙΣΝ
Mία συναυλία παραδοσιακής και μία συμφωνικής μουσικής, από μαθητές και μαθήτριες των Μουσικών Σχολείων Αττικής. Η Συνάντηση Μουσικών Σχολείων στο ΚΠΙΣΝ πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ).

Σάββατο 07/09, 20:00 | Αγορά
Τρίτη 10/09, 20:30 | Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ΕΛΣ

→ Περισσότερα

 
3. Parklife: Queen Symphonic με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία της ΕΡΤ
Όλες οι μεγάλες επιτυχίες των Queen αποδίδονται συμφωνικά από τον συνθέτη Αχιλλέα Γουάστωρ. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε μουσική διεύθυνση Γιάννη Χατζηλοΐζου και διδασκαλία χορωδίας Μιχάλη Παπαπέτρου.

Κυριακή 08/09, 21:00 | Ξέφωτο
→ Περισσότερα
4. I dream of... the welcome party
Η δεύτερη γενιά του SNFCC Youth Council είναι εδώ και το γιορτάζει με ένα πάρτι και DJ sets από τον Tetteris και την Kvadosh!

Τετάρτη 11/09, 20:00 | Φάρος
→ Περισσότερα

 
5. Alzheimer Festival | Άνοια. Δίνουμε το σωστό στίγμα!

Το Festival Alzheimer 2024 διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Εταιρεία Αlzheimer Αθηνών σε συνεργασία µε το ΚΠΙΣΝ, με στόχο την ενημέρωση και υποστήριξη ασθενών με άνοια και των φροντιστών τους.

Σάββατο 14 & Κυριακή 15/09, 11:00-22:00 | Φάρος
→ Περισσότερα

6. SNFCC Green Weekend 2024
Ένα πράσινο φεστιβάλ για όλες τις ηλικίες που περιλαμβάνει ομιλίες και συζητήσεις για το μέλλον της αστικής ζωής, εκθέσεις, προβολή ταινίας, συναυλία, καθώς και πλήθος εκπαιδευτικών και wellness δραστηριοτήτων.

Σάββατο 21 & Κυριακή 22/09 | Πάρκο Σταύρος Νιάρχος
→ Μείνετε συντονισμένοι/ες στο SNFCC.org
Οι δράσεις του μήνα δεν τελειώνουν εδώ!
Πλήθος πολιτιστικών, εκπαιδευτικών, αθλητικών, περιβαλλοντικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων περιμένουν μικρούς και μεγάλους να τις ανακαλύψουν.

→ Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο SNFCC.org

Στηρίζουμε τους πυρόπληκτους της ΒΑ Αττικής 

Το ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με τη Humanity Greece, συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια ανακούφισης των συμπολιτών μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Βορειοανατολική Αττική, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης.

→ Δείτε τη λίστα ειδών πρώτης ανάγκης & μάθετε περισσότερα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".