Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Tangled Gardens” & “Trashman’s Dilemma”



Θέατρο Από Μηχανής
Ακαδήμου 13
Tηλέφωνο: 210.5232097




Το Από Μηχανής Θέατρο έχει την χαρά να συνεργαστεί
με τη θεατρική ομάδα New Fangled Stages από τον Καναδά
και ανακοινώνουν δύο παραγωγές που θα παρουσιαστούν
από 29 Νοεμβρίου μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2018




“Tangled Gardens”
Πέμπτη 29/11, Πέμπτη 6/12 & Πέμπτη 13/12 στις 18:00

ΚΑΤΩ ΣΚΗΝΗ


Μια σύμπραξη δύο θεάτρων για την παγκόσμια πρεμιέρα του έργου “Tangled Gardens”- “Ο Κήπος”.
Το Από Μηχανής Θέατρο και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του, Δημήτρης Μυλωνάς, σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα New Fangled Stages δημιουργούν ένα καλλιτεχνικό εγχείρημα. Και οι δύο θεατρικοί οργανισμοί παρουσιάζουν σε παγκόσμια πρεμιέρα το έργο του Bruce Gooch “Tangled Gardens”, ελληνικός τίτλος «Ο Κήπος» .

Ο Δημήτρης Μυλωνάς σκηνοθετεί τον Στέλιο Μάινα και την Κάτια Σπερελάκη στην ελληνική εκδοχή του έργου, σε μετάφραση Κάτιας Σπερελάκη και παγκόσμια πρεμιέρα στις 22 Οκτωβρίου στο Από Μηχανής Θέατρο.

Οι Jon Osbaldeston και Jon D. Rydl σκηνοθετούν τους Bruce Gooch και Lynn Vogt και το τελικό αποτέλεσμα θα έχουμε την ευκαιρία να το παρακολουθήσουμε στο Από Μηχανής Θέατρο για πρώτη φορά, στις 29/11, 6/12 & 13/12.

Ένα θεατρικό εγχείρημα που λειτουργεί σαν μια δημιουργική γέφυρα πολιτισμού και ανταλλαγής απόψεων.

Και οι δύο παραστάσεις μετά το Από Μηχανής θα παρουσιαστούν στον Καναδά.


Ο Κήπος” φέρνει κοντά δυο μοναχικούς ανθρώπους σε μια διαδρομή τυχαία και κάποιες φορές κωμική που τους οδηγεί στην εμπιστοσύνη, την βαθιά κατανόηση και τελικά στην αγάπη.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ “Tangled Gardens”:
Πέμπτη 29/11 στις 18:00
Πέμπτη 6/12 στις 18:00
Πέμπτη 13/12 στις 18:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Γενική είσοδος: 16 ευρώ
Μειωμένο: 13 ευρώ (ισχύει για φοιτητές, ανέργους, ΑΜΕΑ, άνω των 65)
Ατέλειες: 5 ευρώ

Προσφορά Προπώλησης TICKET365
13 € έως 27 Αυγούστου:

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90 λεπτά



“Trashman’s Dilemma”
Παρασκευή 30/11, Παρασκευή 7/12 & Παρασκευή 14/12 στις 18:00

ΚΑΤΩ ΣΚΗΝΗ

Η διεθνής ομάδα New Fangled Stages με τους ηθοποιούς Lynn Vogt και Bruce Gooch από το Τορόντο, τον Jon Osbaldeston από το Λονδίνο και τον Davydd Cook, Καναδό ηθοποιό που ζει στην Ελλάδα, συναντιέται για να παρουσιάσει  στο Από Μηχανής Θέατρο για τρεις μόνο παραστάσεις (30/11, 7/12 & 14/12) το “Trashman’s Dilemma” του Bruce Gooch, που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές στο εξωτερικό.

Η διεθνής αυτή ομάδα συναντήθηκε τελευταία το 2016 στην Νέα Υόρκη όπου το έργο επιλέχτηκε και συμμετείχε στον τελικό του Off Broadway New York New Works Festival.

“Μια κραυγή για την αποσύνθεση της γλώσσας, αυτό το έργο είναι ευφυΐες”
The View

Στο “Trashman’s Dilemma”, σε  ένα τοπίο  ερημωμένο από τον πόλεμο, 4 άγνωστοι συναντιούνται καθώς ο κόσμος βαδίζει προς την πλήρη εκμηδένιση, για να ανακαλύψουν και πάλι την γλώσσα, την οικογένεια, τη θυσία, τη ζωή και την ελπίδα. Το “Trashman’s Dilemma” μιλάει σε βάθος για τον “εταιρικό” κόσμο του Trump, του φόβου και της διχόνοιας, στον οποίο ζούμε.

Σκηνοθεσία: Company Collaboration

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Παρασκευή 30/11 στις 18:00
Παρασκευή 7/12 στις 18:00
Παρασκευή 14/12 στις 18:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Γενική είσοδος: 16 ευρώ
Μειωμένο: 13 ευρώ (ισχύει για φοιτητές, ανέργους, ΑΜΕΑ, άνω των 65)
Ατέλειες: 5 ευρώ
Προσφορά Προπώλησης TICKET365
13 € έως 27 Αυγούστου:

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60 λεπτά



Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ