«Πες μου, Οδυσσέα» της Νίκης Σελίμη



ΝΙΚΗ ΣΕΛΙΜΗ
«Πες μου, Οδυσσέα»
Ιστορίες και τραγούδια για παιδιά και γονείς
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: EΡΣΗ ΣΠΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Τέσσερις ιστορίες µε ήρωες την αρκουδίτσα Νεφέλη, το σκιουράκι Ηλέκτρα, το σπουργιτάκι Οδυσσέα και το ελαφάκι Αριάδνη, που µιλούν για τον αποχωρισµό, το οιδιπόδειο σύµπλεγµα (ή σύµπλεγµα της Ηλέκτρας), την αυτονοµία και την αυτογνωσία. Ιστορίες και τραγούδια που απευθύνονται σε παιδιά και γονείς, µε στόχο να προαγάγουν τη µεταξύ τους επικοινωνία, την αυτογνωσία και την αυτοανακάλυψη.
*
Η Νίκη Σελίμη γεννήθηκε στα Βραγκιανά Καρδίτσας το 1974. Σπούδασε βρεφονηπιαγωγός σε εργαστήρι ελευθέρων σπουδών και ασχολήθηκε με την ψυχανάλυση σε επίπεδο προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας. Ζει στην Αθήνα και εργάζεται στον τραπεζικό χώρο. Το 2011 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Σοκόλη-Κουλεδάκη η πρώτη της ποιητική συλλογή, με τίτλο Οι λέξεις της σιωπής.


ISBN 978-960-567-148-8
Τιμή: 13.50


Οι Εκδόσεις Διάπλαση
και το βιβλιοπωλείο IANOS
σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου
της Νίκης Σελίμη
«Πες μου, Οδυσσέα»
Ιστορίες και τραγούδια για παιδιά και γονείς
το Σάββατο 29 Σεπτέμβρη στις 11:00 το πρωί.

Μια εκδήλωση για να μοιραστούμε ιστορίες,
να τραγουδήσουμε, να παίξουμε
αλλά και να χαρούμε τις ζωγραφιές  της Έρσης Σπαθοπούλου.

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους.

EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΙΑΝΟS
Σταδίου 24 Αθήνα Τηλ. 210 3217917





ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Κυριάκος Καραΐσκος 
ΧΑΡΙΛΑΟΥ  ΤΡΙΚΟΥΠΗ 76 10680   ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ:210-3808455 FAX: 2103808445 e-mail:info@diaplasibooks.gr
www.diaplasibooks.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".