Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΡΥΘΜΟΣ ΑRT THEATER: ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ(28/9) & ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ LIVE BAND (29/9)



Μία από τις πιο ποιοτικές σκηνές της Αθήνας μεταμορφώνεται: το γνωστό κι αγαπημένο «Ρυθμός Stage» στην Ηλιούπολη, η σκηνή που έχει φιλοξενήσει τα πιο γνωστά ονόματα της ποιοτικής, έντεχνης και παραδοσιακής μουσικής, εξελίσσεται.  Από φέτος  γίνεται  «Ρυθμός Art Theater», ένας ατμοσφαιρικός χώρος που θα φιλοξενεί πλέον μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, ειδικές βραδιές, αλλά και κινηματογραφικά έργα.
Κάθε μέρα της εβδομάδας, ένα διαφορετικό θέαμα/άκουσμα θα φιλοξενείται στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του Ρυθμού Art Theater. Το προσεκτικά επιλεγμένο πρόγραμμά του Ρυθμού Art Theater έχει σπονδυλωθεί έτσι ώστε να το κοινό του να  ψυχαγωγείται και να περνάει καλά. Και όχι μόνο... Κάθε ένα από τα έργα, μουσικά, θεατρικά ή και τα δύο, έχει να πει κάτι...!

Έτσι, την
Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου
 Στις γειτονιές του κόσμου
Μαρία Σουλτάτου-Φωτεινή Σαββατιανού  

Η Μαρία και η Φωτεινή, με τραγούδια που αγαπούν και κουβαλούν στις αποσκευές τους από τις τόσο σημαντικές συνεργασίες τους, με τους: Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκο, Λεοντή, Λοίζο, Τόκα, Σπανό, Νικολόπουλο, Κορκολή, Κατσαρό, Σούκα, Ανδριόπουλο, Τερζή, Παπακώστα, Χάλαρη, Σίμο κ.α, 
Στις 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 22.00 θα μας ταξιδέψουν με τα τραγούδια τους σε στίχους σημαντικών ποιητών και στιχουργών που είναι ευλογία για όλους μας, αλλά και με τραγούδια αγαπημένα της Ανατολής και της Μεσογείου. 
Γιατί η  μουσική είναι ιερή ψυχική επαφή, και μόνο με σεβασμό μπορείς να την λειτουργήσεις.
Συνταξιδιώτης, με το πιάνο του στη σκηνή, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Αθανάσιος Μπένος.

Και το

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου

Συνένοχοι live band


Βαγγέλης Κωστόπουλος, Συμεών Στέφος. Οι δύο τους είναι εδώ και οχτώ χρόνια «Συνένοχοι» στο ίδιο «έγκλημα». Ποιο είναι αυτό το «έγκλημα» θα αναρωτιέστε. Φυσικά δεν είναι άλλο από την αγάπη τους για τη μουσική. Ηθικός αυτουργός, η ίδια η ζωή που τους έφερε κοντά. Στον «τόπο του εγκλήματος» βρέθηκαν κοντά τους όλα αυτά τα χρόνια, μεταξύ άλλων η Σοφία Αρβανίτη ο Αλέξανδρος Χατζής, η Σαββέρια Μαριόλα, ο Όθωνας Μεταξάς ο Πασχάλης Τσαρούχας η Δέσποινα Λεμονίτση ο Μανώλης Πασχαλίδης η Ζαχαρούλα Κληματσάκη ο Κωνσταντίνος Νιχωρίτης και άλλοι αξιόλογοι καλλιτέχνες. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι τους προσφέρουμε άλλοθι όποτε ανεβαίνουν επί σκηνής, έτσι γινόμαστε και εμείς συνένοχοι. Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ παρουσιάζουν το νέο τους πρόγραμμα και τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο τους!   Μαζί τους όπως πάντα οι Μαρία Καζαντζή-βιολί,φωνή
Κώστας Νιχωρίτης – μπάσο
 Γιάννης Λιάκος – κιθάρες
 Νότης Πατσουλές-μπουζούκι




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ