Νέα κυκλοφορία album: Dance with Invisible Partners Honey


Dance with Invisible Partners  Honey
Νέα κυκλοφορία album


To project συγκρότημα Dance with Invisible Partners κάνει την εμφάνιση του εντυπωσιακά, μέσα από το ντεμπούτο album Honey.

Πρόκειται για το προσωπικό δημιούργημα του μουσικού και επιστήμονα Κωστή Γαρδίκη- που μετά από σειρά συνθέσεων για το πειραματικό θέατρο, κυκλοφορεί σε ανεξάρτητη παραγωγή το πρώτο του album το οποίο περιλαμβάνει  εννιά τραγούδια μεταφυσικής pop, με στοιχεία dark, alternative, κλασικισμού και ανατολίτικης μουσικής.

Οι μουσικοί συγγενείς των Dance with Invisible Partners, είναι οι Radiohead, οι Depeche Mode, οι Dead Can Dance, ο Arvo Pärt, οι dark electro καιunderground dance σκηνές της δεκαετίας του 90 αλλά και μνήμες από τα παράλια της Μικράς Ασίας λόγω καταγωγής.   

Το άλμπουμ είναι αφιερωμένο στην πραγματικότητα μέσα στην πραγματικότητα και την εξαΰλωση του tagging και των κοινότοπων δυϊκών αντιλήψεων (με προεξάρχοντα τα δίπολα τα έρωτας/θάνατος, θόρυβος/σιωπή).

Διεκδικεί το χώρο μέσα στο χρόνο όπου τα πράγματα υπάρχουν αφ’εαυτού, χωρίς οπτική χρηστικότητα, ως γλυπτά φωτός και σκοταδιού, θανάτου και ηδονής. Τα μέσα της διεκδικήσεως είναι κιθάρες, συνθεσάιζερ, τύμπανα, κρουστά και φωνές.
Ανάμεσα τους και η απόκοσμη φωνή της Melentini, που συμμετέχει στο τραγούδι Seaside Blues.
Το Tear Away είναι το πρώτο τραγούδι από το album που οπτικοποιήθηκε, με γυρίσματα σε super 8 film στον Εθνικό Κήπο και το Πεδίον του Άρεως.  

Σύντομα θα ξεκινήσουν ζωντανές εμφανίσεις, με την πρώτη παρουσίαση του album στις 9 Δεκεμβρίου στο Six d.o.g.s.

To album κυκλοφορεί με την υποστήριξη της  Apigea/ Symbeeosis
Mπορείτε να το ακούσετε εδώ


Ακολουθήστε τους  Dance with Invisible Partners online:https://www.facebook.com/dwipmusic/
   https://www.youtube.com/channel/UCIhADOleZiRuzBUF4RDGXHw/

https://www.instagram.com/ddancewithinvisiblepartners/
  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

NEOS KOSMOS STEGI BLOCK PARTY

"Συρανό ντε Μπερζεράκ" στο Θέατρο Κάππα

Διάχρονο Θεατρο | Πρόγραμμα 2019- 2020

«Νυχτερινές Συνομιλίες» της Χρυσούλας Γεωργούλα σε σκηνοθεσία Νίκου Ξυθάλη με την Νανά Δόμβρου από τις 23/10/19 στο Studio Κυψέλης

Η Μαρία Ξενουδάκη και το ιστορικό της Αντιθέατρο αποκτούν νέα στέγη στο Studio Κυψέλης (Σπετσοπούλας 9 & Κυψέλης, Κυψέλη) του Γιώργου Λιβανού