«Δείξε μου το φίλο σου»



«Δείξε μου το φίλο σου»
Stand up Comedy

Ήρα Κατσούδα και Ανδρέας Πασπάτης

BIOS
Πειραιώς 84
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3425335

Για 4 μόνο παραστάσεις

Από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21:00
 έως 31 Οκτωβρίου



Η Ήρα Κατσούδα και ο Ανδρέας Πασπάτης, το φοβερό stand up comedy δίδυμο που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς επιστρέφει!
Μετά τις επιτυχημένες solo παραστάσεις τους «ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ» και «Τσάι Party», που πήγαν sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία, παρουσιάζουν τη νέα τους δουλειά με τίτλο «Δείξε μου το φίλο σου», από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και για όλες τις Τετάρτες του Οκτώβρη, στις 21:00, στο Bios.

Ανανεωμένοι και εξαιρετικά ευρηματικοί, με νέα κείμενα, παρουσιάζουν τη νέα τους ολόφρεσκη παράσταση «Δείξε μου το φίλο σου», αυτοσαρκάζονται, μιλάνε για ανθρώπινες στιγμές, περίεργες στιγμές, φοβίες, φιλίες, καθημερινούς προβληματισμούς και προσωπικές τους ιστορίες, φυσικά όλα δοσμένα μέσα από το πρίσμα του stand up comedy.
Δύο κωμικοί, δύο φίλοι, δύο διαφορετικά στιλ, με έξυπνα αστεία και γρήγορες εναλλαγές σε μια βραδιά ολόφρεσκης κωμωδίας.
Μια απίστευτη stand up comedy παράσταση με μοναδικό χιούμορ που θα ενθουσιάσει!

ΙΝFO
-        Bios - Πειραιώς 84
-        Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: 210-3425335
-        Τετάρτη 10, 17, 24, 31 Οκτωβρίου
-        Ώρα έναρξης : 21:00
-        Τιμή εισιτηρίων: 10 ευρώ

Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Γκόγκας Ευάγγελος: "Η αμφισβήτηση σε βγάζει από το κουτί της ήδη δομημένης πραγματικότητας και σε βοηθάει να δεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: Σκίτσο 6 | ΑΜΦΙ (Άπειρες Μικρές Φαεινές Ιδέες) στη πειραματική σκηνή του Εθνικού στο θέατρο Δίπυλον

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.