Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η FIONA στη Σφίγγα: Παρουσίαση cd "You heal my heart" - Τετάρτη 17 Οκτωβρίου


Η FIONA στη Σφίγγα
Παρουσίαση cd "You heal my heart"
Τετάρτη 17 Οκτωβρίου

Η ελληνο-γερμανίδα FIONA, κυκλοφορεί το πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο «You heal my heart». Ένα αγγλόφωνο album με τραγούδια που έχει συνθέσει μόνη της, αλλά και σε συνεργασία με τον συνθέτη/drummer Albert Παναγιωτόπουλο. Η επίσημη παρουσίαση του album θα πραγματοποιηθεί στη μουσική σκηνή Σφίγγα την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου.


Η FIONA με την πενταμελή μπάντα της θα παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα από τραγούδια του καινούριου άλμπουμ, αλλά και διασκευών της διεθνούς μουσικής σκηνής, μέσα από την προσωπική μουσική και αισθητική ματιά της.

Για πρώτη φορά συνεργάζεται με τον Νίκο Αντύπα, τον γνωστό συνθέτη/παραγωγό, drummer και μέλος των Socrates, ο οποίος υπογράφει την παραγωγή και ενορχήστρωση του δίσκου.
Τα γυρίσματα του πρώτου βίντεο κλιπ με τίτλο FREE πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά στο Λονδίνο από τον κινηματογραφιστή Michael Boccalini, σε καλλιτεχνική επιμέλεια (art direction) του φωτογράφου Γιώργου Αλεξανδράκη. Στο βίντεο κλιπ αξίζει να αναφερθεί η φιλική συμμετοχή του διάσημου βραβευμένου με βραβείο BAFTA σουηδού σκηνοθέτη Jonas Grimas. (BBC, ITV, CVT, Kanal4)

Το album είναι διαθέσιμο σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

Λίγα λόγια για τη FIONA:
Η FIONA μοιράζει τη ζωή της τα τελευταία χρόνια μεταξύ Αθήνας-Λονδίνου. Είναι μια ερμηνεύτρια με σπουδές στο κλασσικό τραγούδι, 15ετή πορεία στην όπερα και  επιρροές από την μεγάλη της αγάπη για την blues-rock-soul διεθνή σκηνή. Με τον λονδρέζικο αέρα μιας ροκ ντίβας «επαναστατεί», αφήνοντας την όπερα και αναζητώντας την ελευθερία της έκφρασης. Δεν φοβάται να τσαλακώνεται και με τις ερμηνείες της μας θυμίζει ότι «η μουσική γιατρεύει την ψυχή μας»!

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος ελεύθερη

Επικοινωνία για τη FIONA:
Not Another Public Relations: notanotherpublicrelations@gmail.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ