Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ –ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ



ΡΥΘΜΟΣ ART THEATER

Μία από τις πιο ποιοτικές σκηνές της Αθήνας μεταμορφώνεται: το γνωστό κι αγαπημένο «Ρυθμός Stage» στην Ηλιούπολη, η σκηνή που έχει φιλοξενήσει τα πιο γνωστά ονόματα της ποιοτικής, έντεχνης και παραδοσιακής μουσικής, εξελίσσεται.  Από φέτος  γίνεται  «Ρυθμός Art Theater», ένας ατμοσφαιρικός χώρος που θα φιλοξενεί πλέον μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, ειδικές βραδιές, αλλά και κινηματογραφικά έργα.
Κάθε μέρα της εβδομάδας, ένα διαφορετικό θέαμα/άκουσμα θα φιλοξενείται στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του Ρυθμού Art Theater. Το προσεκτικά επιλεγμένο πρόγραμμά του Ρυθμού Art Theater έχει σπονδυλωθεί έτσι ώστε να το κοινό του να  ψυχαγωγείται και να περνάει καλά. Και όχι μόνο... Κάθε ένα από τα έργα, μουσικά, θεατρικά ή και τα δύο, έχει να πει κάτι...!
Συνεχίζουμε λοιπόν ακάθεκτοι, με την μοναδική κι αγαπημένη Ελένη Δήμου, τους πάντα ζωηρούς Apurimac και μια παράσταση που συγκινεί και αφυπνίζει τον «Κύκλο των μάταιων πράξεων»







Σάββατο 6 και 13 Οκτωβρίου

ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ –ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ

Τραγούδια ερωτικά για όσους ζουν τον έρωτα.. μα και για εκείνους που πονούν από έναν χωρισμό . Τραγούδια που αγαπήσαμε, που τραγουδήσαμε μόνοι ή με παρέα. Τραγούδια που αφιερώσαμε στο ταίρι μας αλλά και τραγούδια που σιγοψιθυρίσαμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα . Τραγούδια παλιότερα αλλά και νεότερα .. Όλα ερμηνευμένα απο την πιο αισθαντική βελούδινη ερωτική γυναικεία φωνή του Ελληνικού μουσικού πενταγράμμου . Η φωνή της ιδιαίτερη , η παρουσία της ξεχωριστή , το χρώμα της φωνής της και τα σγουρά μαλλιά της φωνάζουν το όνομα της ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ !!! Έρωτας μωρό μου ... Έλα στο ρυθμό μου ! Στον ανακαινισμένο Ρυθμός Art Theater στις 6&13 Οκτωμβριου Η Ελένη Δήμους για Δυο βραδιές γεμάτες μελωδίες ερωτικές !! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ !!!!
  

Πλήκτρα-φωνή :Μαρίνα Τσοκάνη
Κιθάρα-φωνή :Πάνος Νικολακόπουλος
Τύμπανα : Παύλος Λογαράς
Μπάσο :Γιώργος Πολίτης

Παρασκευή 5, 12, 19, 26  Οκτωβρίου
APURIMAC- MARTHA MORELEON

Οι APURIMAC , το μακροβιότερο λάτιν συγκρότημα στην Ελλάδα, μαζί με
την Μεξικανή MARTHA MORELEON, ξεκινούν το φετινό χειμερινό τους ταξίδι
με 4 μοναδικές εμφανίσεις στον
Ρυθμό Art Theater  .
Με όλη την δύναμη που τους χαρακτηρίζει στης LIVE εμφανίσεις τους, με
όλα τα ηχοχρώματα και τους ρυθμούς της Λατινικής Αμερικής, θα μας ταξιδέψουν  μέσα από όλη την δισκογραφία τους σε μακρινούς κι όμως τόσο κοντινούς μας   τόπους.  Θα παρουσιάζουν σε ζωντανή εκτέλεση την τελευταία τους επιτυχία :
ΜI ULTIMO TANGO EN ATENAS” καθώς και την τελευταία επιτυχία της MARTHA
MORELEON “ENCUENTRA EL MODO”, ισπανική διασκευή του τραγουδιού
της Δήμητρας Γαλάνη «Δύο μέρες μόνο».
Τέσσερις εκρηκτικές βραδιές που δεν πρέπει να χάσουμε!


Δευτέρα  1,8, 15, 22,29 Οκτωβρίου
 Ο κύκλος των <<μάταιων>> πράξεων


Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΕΙΡΑ(Γ)ΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ