Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

THEODORE | ISLAND HOPPING 2018 - SUMMER TOUR


Theodore w/ Moa Bones

Summer Tour

ISLAND HOPPING 2018


Σε μία εβδομάδα, ο Theodore ξεκινάει για το αγαπημένο του "island hopping”, παρέα με τον Moa BonesΓια 9 ημέρες, από 26 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου, οι δύο καλλιτέχνες θα ταξιδέψουν τη μουσική τους στο Αιγαίο, με το καλοκαίρι να τους βρίσκει σε 4 διαφορετικούς μουσικούς σταθμούς - μαγευτικά νησιά. Το tour ξεκινάει από το camping της Αντιπάρου στις 26 Ιουλίου και μια μέρα μετά, στις 27 Ιουλίουθα βρεθούν στο camping του Κέδρου στη Δονούσα. Τρίτη στάση στις 29 Ιουλίουείναι το camping της Αστυπάλαιας, ενώ το tour ολοκληρώνεται με τη συναυλία τους στο Θέατρο Κούμαρου της Τήνου, στις 3 Αυγούστου.
Στο πρόγραμμα των συναυλιών αυτών, όπως και στην μεγάλη συναυλία της Αθήνας που προηγήθηκε, ο Theodore στήνει μια γέφυρα μεταξύ του "It Ιs But It’s Not" και του νέου ηχητικού τοπίου που διαμορφώνουν οι μουσικές και τα τραγούδια του επερχόμενου album του. Δύο τραγούδια έχουν ήδη κυκλοφορήσει, το Towards? (3/3) και το Spit Blood Out (8/6) τα οποία φυσικά θα περιλαμβάνονται στο καλοκαιρινό του setlist. Ήχος και εικόνα δημιουργούν ένα καλοκαιρινό παιχνίδι αντιθέσεων, από τη χαλαρή διάθεση στην ένταση, και από το φως στο σκοτάδι, σε μια νύχτα όπου μουσική, κοινό και περιβάλλον γίνονται ένα.
Ο Moa Bones, ο οποίος συναντιέται για πρώτη φορά με τον Theodore επί σκηνής, φέρνει μαζί την δημιουργική του ενέργεια, τις μουσικές από την νέα του δουλειά αλλά και τη μυστικιστική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει κάθε του εμφάνιση. Με δύο άλμπουμ ήδη στις αποσκευές του, Spun (2015) και Aquarelles (2011), κι έπειτα από πολλές ξεχωριστές εμφανίσεις την τελευταία τριετία, ο Moa Bones θα παρουσιάσει νέα τραγούδια καθώς και διασκευές με άρωμα καλοκαιριού.
Κάθε σταθμός του Island Hopping, διαφορετικός από τον προηγούμενο, μας καλεί να τους ακολουθήσουμε σε 4 διαφορετικές ατμοσφαιρικές εμπειρίες. Τρεις αφαιρετικές συναυλίες σε Αντίπαρο, Δονούσα και Αστυπάλαια, και ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα σε διάδραση με το περιβάλλον, στην Τήνο.

Save The Dates!

26/7: Αντίπαρος, στο Camping Αντιπάρου

27/7 Δονούσα, στο Camping Κέδρος
29/7: Αστυπάλαια, στο Camping Αστυπάλαιας
3/8: Τήνος, Θέατρο στον Κούμαρο
 
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.
THEODORE
ISLAND HOPPING 2018
Summer Tour


26/7: Αντίπαρος, στο Camping Αντιπάρου
22:00 [Είσοδος ελεύθερη]

27/7: Δονούσα, στο Camping Κέδρου
22:30 [Είσοδος ελεύθερη]

29/7: Αστυπάλαια, στο Camping Αστυπάλαιας

23:00 [Είσοδος ελεύθερη]

3/8 Τήνος, στο Θέατρο στον Κούμαρο
21:00 [Είσοδος 8€]

Παραγωγή - Οργάνωση:

United We Fly


Follow Theodore

 www.theodore-music.com 
Facebook / Ιnstagram / Twitter / YouTube
Spotify

Follow Moa Bones
Facebook / Instagram / Spotify

Follow United We Fly
https://unitedwefly.com
Facebook Instagram Youtube

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προβολή της ταινίας μικρού μήκους "DUMMIES Beta" / A-Z Filmmaking Lab

Νύχτες Παρωδίας

Μια ξεχωριστή πρόταση για όσους αγαπούν τις παρωδίες !
Ένα τριήμερο παραστάσεων στον αγαπημένο μας Τεχνοχώρο Εργοτάξιον, θα μας χαρίσουν άφθονο γέλιο .
Τα έργα αυτά γράφτηκαν και σκηνοθετήθηκαν από την Έφη Μεράβογλου . Είναι έργα μικρής διάρκειας και προσαρμοσμένα να παιχτούν σε οποιονδήποτε χώρο.

Η Ευτυχία Μητρίτσα μιλάει στο Open Mind

Η Ευτυχία Μητρίτσα μιλάει στο Open Mind για το νέο της τραγούδι με τίτλο: "Τα αφρικάνικα", την αγάπη της για την μουσική, τα μελλοντικά της σχέδια και διάφορα ακόμη...

Οι Dilemma μιλούν στο Open Mind

Οι Dilemma μιλούν στο Open Mind για την μεγάλη μουσική βραδιά που ετοιμάζουν, την συνεργασία τους με την Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ και διάφορα ακόμη...

«H τέλεια εξαφάνιση» Dilemma live σε ποίηση Κατερίνας Αγγελάκη-Ρουκ, 11 Αυγούστου στο Λαογραφικό Μουσείο της Αίγινας

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 στις 21:00 στο Λαογραφικό Μουσείο της Αίγινας «Hτέλεια εξαφάνιση» Dilemmalive σε ποίηση Κατερίνας Αγγελάκη-Ρουκ