Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι "Έτερονήμισυ" στο Γαλάτσι

Οι "Έτερονήμισυ" στο Γαλάτσι
Παρασκευή 27 Ιουλίου
"Θέατρο Άλσους Βεΐκου"
            Φιλική συμμετοχή: Χρήστος Νινιός - Κέλλυ Βουδούρη
είσοδος ελεύθερη - ώρα έναρξης 21.00

Οι "Έτερονήμισυ", την Παρασκευή 27 Ιουλίου, στο θέατρο Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι, μας προσκαλούν σε μία μουσική, καλοκαιρινή βραδιά με όχημα τα τραγούδια
από το τελευταίο τους cd αλλά και αγαπημένα τραγούδια όλων μας,  διασκευασμένα με τον μοναδικό τους  τρόπο.

Μέσα σε αυτή τη μουσική περιπλάνηση, οι "Έτερονήμισυ" θα κινηθούν σε δρόμους παραδοσιακούς και έντεχνους, με στοιχεία νοσταλγίας και μυρωδιές από την Ελαφόνησο και την Κρήτη, την Ήπειρο και τα Ιόνια νησιά καθώς και σε κάποια πιο σύγχρονα τραγούδια, διασκευασμένα με τον προσωπικό τους ήχο που ακροβατεί ανάμεσα σε παραδοσιακά μονοπάτια και ethnik ακούσματα.

Συνοδοιπόροι τους ο Χρήστος Νινιός με τον οποίον θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια "Ίσως" και "Γράμμα στον Θεό" από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και παραδοσιακές διασκευές όπως το "Ανάθεμα τον αίτιο" και η Κέλλυ Βουδούρη, μία νέα, ταλαντούχα τραγουδίστρια που την πρωτογνωρίσαμε από τη συνεργασία της στις συναυλίες του Κώστα Μακεδόνα.

Επί σκηνής θα βρεθούν οι Μυρτώ Καμβυσίδη στο τραγούδι, Ραφαήλ Ανδριανός στη λύρα, Γιώργος Στογιώργης στο κανονάκι, Ευγενία Πανταζόγλου στη γκάιντα, στο κλαρίνο και στο φλάουτο, Γιούλη Δανιγγέλη στο ακορντεόν και στα πλήκτρα, Κώστας Ανετάκης στις κιθάρες, Χρήστος Τζελεπόπουλος στο κοντραμπάσο και στο ηλεκτρικό μπάσο και Βασίλης Γιασλακιώτης στα τύμπανα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ

Λίγα λόγια για τους "ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ"
Οι "Έτερονήμισυ" είναι μια ομάδα φίλων, μουσικών και όχι μόνο, που καταπιάνονται με διάφορα μουσικά είδη.
 Το πρώτο τους δισκογραφικό βήμα “
Η στράτα που βαδίζω” ήταν ένα cd εμπνευσμένο
από την κουλτούρα της Κρήτης, με συνοδεία τις μοναδικές φωνές του Βασίλη Σκουλά, του Ψαραντώνη και άλλων καλλιτεχνών ενώ αμέσως μετά ακολούθησε και το μουσικό παραμύθι της Γωγώς Σούρλα"
Όταν αρρώστησε ο Ηλίος",  με αφηγητή τον Γιάννη Ζουγανέλη και πλήθος αγαπημένων ερμηνευτών και ηθοποιών (Παντελής Θαλασσινός, Λευτέρης Ελευθερίου, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Πάνος Μουζουράκης, Θοδωρής Μαραντίνης, Μελίνα Μακρή, Zeraw, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Παντελής Καναράκης, Αλεξάνδρα Ούστα, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αδάμαντας (Prof. Sinnerz), Μαρίνα Δακανάλη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Νίκος & Γιώργος Στρατάκης).
Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους cd με τίτλο «Έτερονήμισυ», το οποίο περιλαμβάνει 14 πρωτότυπα τραγούδια με τις συμμετοχές των Μανώλη Μητσιά, Βασίλη Σκουλά, Σταύρου Σιόλα, Ματθίλδης Μαγγίρα, Σαββέριας Μαργιολά, Ανατολής Μαργιόλα, Μάγδας Βαρούχα, Χρήστου Νινιού, Αργύρη Λούλατζη, Λευτέρη Ελευθερίου, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου, Νίκου Στρατάκη και Γιάννας Βασιλείου.
Από το δίσκο, έχουν ήδη ξεχωρίσει και οπτικοποιηθεί τα τραγούδια "Στα σύννεφα" με τη φωνή του Σταύρου Σιόλα, "Να 'ξερα που κοιμάσαι" με τη φωνή της Μάγδας Βαρούχα, "Στα μικρά μας λάθη" με τη Σαββέρια Μαργιολά και "Τίποτα δεν απέμεινε" που ερμηνεύει η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Μυρτώ Καμβυσίδη.
Τέλος οι "Έτερονήμισυ" συμμετείχαν στο τελευταίο single του Θοδωρή Κοτονιά με τίτλο
"Ο Θιος" δίνοντας το δικό τους ξεχωριστό ύφος!

Η σύνθεση των "Έτερονήμισυ" είναι:
Μυρτώ Καμβυσίδη: τραγουδίστρια
Ανετάκης Κώστας: συνθέτης, στιχουργός, κιθάρες
Σπύρος Μέντης: συνθέτης, στιχουργός, λαούτο
Γωγώ Σούρλα: στιχουργός, συγγραφέας, σεναριογράφος
Μαρίτα Αλημίση: στιχουργός, σεναριογράφος
Γιούλη Δανιγγέλη: πιάνο, ακορντεόν, φωνητικά
Γιώργος Σκορδαλός: λύρα, λαούτο, μαντολίνο, φωνητικά
Χρήστος Τζελεπόπουλος: κοντραμπάσο
Βασίλης Γιασλακιώτης : τύμπανα
Γιώργος Στογιώργης: κανονάκι
Ευγενία Πανταζόγλου: κλαρίνο, φλάουτο, γκάιντα
Γιάννης Συράγας: συνθέτης, λαούτο, μαντολίνο
Γιάννης Δασκαλάκης: συνθέτης, κιθάρα
Νίκος Καραβυράκης: συνθέτης, λαούτο, μαντολίνο
Ζαχαρίας Αλ Χασάν: συνθέτης, μπουζούκι
Χάρης Ανδρουλάκης: συνθέτης, μπάσο
Κώστας Καλατζής: συνθέτης, κρουστά
Θανάσης Καλουτζής: συνθέτης, πιάνο
Ζέτα Μομπάρακ, Πάλο Ρόμνικ: video producers & animation production
Μαρία Κρέζου: γραφίστρια ομάδας

Υπεύθυνος επικοινωνίας για τους ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ: Αλέξανδρος Καραμαλίκης akaramalikis@gmail.com 6946492740

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ