Προβολή της ταινίας μικρού μήκους "DUMMIES Beta" / A-Z Filmmaking Lab

Μετά από 5 έντονα δημιουργικούς και κιν/φικούς μήνες, οι συντελεστές, οι συμμετέχοντες και οι ηθοποιοί συναντήθηκαν πάλι για να απολαύσουν το αποτέλεσμα του εργαστηρίου κιν/φου “A-Z Filmmaking Lab – από τη θεωρία στην πράξη", και για να το μοιραστούν με το κοινό.
Συντονιστής και κύριος εισηγητής του εργαστηρίου ήταν ο σκηνοθέτης Alessandro Spiliotopulos, με βασικό συνεργάτη και συνεισηγητή τον σεναριογράφο Ηλία Φλωράκη.
Σκοπός του σεμιναρίου ήταν οι συμμετέχοντες μέσα σε 5 μήνες να διδαχθούν θεωρητικά και να συμμετάσχουν πρακτικά σε όλα τα στάδια δημιουργίας μιας ταινίας, από τη σύλληψη της ιδέας του σεναρίου έως και τα γυρίσματα και την ολοκλήρωση της ταινίας στην αίθουσα του μοντάζ, μαθαίνοντας έτσι τα βασικά και γνωρίζοντας όλα τα πόστα-κλειδιά.
Master classes παρέδωσαν οι: John Ranels Stephens - σενάριο, Βασίλης Καλαμάκης - παραγωγή, Άρης Πρόδρομος - ηχοληψία και Πάνος Γκόλφης - Διεύθυνση Φωτογραφίας.

Στη βραδιά παραβρέθηκαν και οι ηθοποιοί της ταινίας Φώτης Τσοτουλίδης, Ισαβέλλα Μαργάρα, Άννα Ζηρδέλη, Αριάννα Χατζηγαλανού, Βασίλης Ζώης και Θανάσης Πετρόπουλος, καθώς και οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο και μέλη του συνεργείου της ταινίας Ελευθερία Κωνσταντάκου, Μάρω Κοκκώνη, Γιώργος Μπαρκούρης, Θωμάς Παλυβός και Γιώργος Ξανθόπουλος, ενώ προβλήθηκε βίντεο - χαιρετισμός της Έλενας Γαΐτάναρου (η οποία δεν κατάφερε να παραβρεθεί στη βραδιά), επίσης μέλος του εργαστηρίου και του συνεργείου.

Καινούριος κύκλος σεμιναρίου θα ξεκινήσει τον ερχόμενο φθινόπωρο! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα  Facebook: https://www.facebook.com/AlessandroSpiliotopulos/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΙΑΝΝΗΣ & ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ

Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης μέσω διαδικτύου και με φυσική παρουσία στην Αθήνα

Κραουνάκης+Σπείρα στο θερινό σινεμά "Αττικόν" στο Γαλάτσι- 5/8/20

LED ZEPPELIN SYMPHONIC