Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προβολή της ταινίας μικρού μήκους "DUMMIES Beta" / A-Z Filmmaking Lab

Μετά από 5 έντονα δημιουργικούς και κιν/φικούς μήνες, οι συντελεστές, οι συμμετέχοντες και οι ηθοποιοί συναντήθηκαν πάλι για να απολαύσουν το αποτέλεσμα του εργαστηρίου κιν/φου “A-Z Filmmaking Lab – από τη θεωρία στην πράξη", και για να το μοιραστούν με το κοινό.
Συντονιστής και κύριος εισηγητής του εργαστηρίου ήταν ο σκηνοθέτης Alessandro Spiliotopulos, με βασικό συνεργάτη και συνεισηγητή τον σεναριογράφο Ηλία Φλωράκη.
Σκοπός του σεμιναρίου ήταν οι συμμετέχοντες μέσα σε 5 μήνες να διδαχθούν θεωρητικά και να συμμετάσχουν πρακτικά σε όλα τα στάδια δημιουργίας μιας ταινίας, από τη σύλληψη της ιδέας του σεναρίου έως και τα γυρίσματα και την ολοκλήρωση της ταινίας στην αίθουσα του μοντάζ, μαθαίνοντας έτσι τα βασικά και γνωρίζοντας όλα τα πόστα-κλειδιά.
Master classes παρέδωσαν οι: John Ranels Stephens - σενάριο, Βασίλης Καλαμάκης - παραγωγή, Άρης Πρόδρομος - ηχοληψία και Πάνος Γκόλφης - Διεύθυνση Φωτογραφίας.

Στη βραδιά παραβρέθηκαν και οι ηθοποιοί της ταινίας Φώτης Τσοτουλίδης, Ισαβέλλα Μαργάρα, Άννα Ζηρδέλη, Αριάννα Χατζηγαλανού, Βασίλης Ζώης και Θανάσης Πετρόπουλος, καθώς και οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο και μέλη του συνεργείου της ταινίας Ελευθερία Κωνσταντάκου, Μάρω Κοκκώνη, Γιώργος Μπαρκούρης, Θωμάς Παλυβός και Γιώργος Ξανθόπουλος, ενώ προβλήθηκε βίντεο - χαιρετισμός της Έλενας Γαΐτάναρου (η οποία δεν κατάφερε να παραβρεθεί στη βραδιά), επίσης μέλος του εργαστηρίου και του συνεργείου.

Καινούριος κύκλος σεμιναρίου θα ξεκινήσει τον ερχόμενο φθινόπωρο! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα  Facebook: https://www.facebook.com/AlessandroSpiliotopulos/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Μυγδαλιά Ανδρέου μιλάει στο Open Mind

Η Μυγδαλιά Ανδρέου μιλάει στο Open Mind με αφορμή την παράσταση :'"Ένας ράφτης για τις κυρίες" που παιζόταν στο Εργοτάξιον Πολυχώρος.

Αυτή είναι η πρώτη σου επαγγελματική δουλειά; Πως είναι η εμπειρια; 

. Ναι είναι η πρώτη μου ολοκληρωμένη δουλειά. Είναι μια υπέροχη εμπειρία που ξεκινάει από την πρώτη απλή ανάγνωση, συνεχίζει με τις πρόβες, το στήσιμο και εκεί που πιστεύεις οτι ολοκληρώνεται με την παράσταση αντιλαμβάνεσαι οτι ο ήρωας σου εξακολουθεί να εξελίσσεται και αυτό είναι όλη η μαγεία του θεάτρου! Εύχομαι να συνεχίσω να έχω τον ίδιο ενθουσιασμό που έχω τώρα και να είμαι άξια να μπορω να κρατάω ζωντανή αυτήν την μαγεία και στις επόμενες παραστάσεις μου. 

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Φαντασμαγορική γιορτή για το Έτος Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας ( Παρασκευή 23 Νοεμβρίου)

Με μια εντυπωσιακή καλλιτεχνική εκδήλωση γιορτάζεται η λήξη του Έτους Τουρισμού, Ελλάδας-Ρωσίας, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 στην Αίθουσα Αλεξάντρα Τριάντη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με ελεύθερη είσοδο. Ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εικόνες, μουσικές, χορούς και τραγούδια της ιστορίας και της ψυχής των δύο λαών μέσα από την παράδοση των αιώνων. Μέσα από την τέχνη δημιουργείται μια πνευματική γέφυρα αλληλεγγύης και φιλίας των δύο λαών.Η καλλιτεχνική εκδήλωση φιλοδοξεί να προβάλλει και να απογειώσει την διαχρονική, πολιτισμική τους προσφορά. Χρήστος Νικολόπουλος

"Dr Jekyll & Mr Hyde" στην μικρή σκηνή του Θεάτρου ΑΡΓΩ

Dr. Jekyll& Mr. Hyde Από 24 Νοεμβρίου Σάββατο & Κυριακή στην μικρή σκηνή του Θεάτρου ΑΡΓΩ

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΙΛΙΤΣ | Θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΙΛΙΤΣ του LeoTolstoy
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΗ Θέατρο Αλκμήνη Πρεμιέρα Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Στην ΠΥΛΗ ΑΘΗΝΩΝ !!

Από την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα απολαμβάνουμε τον Χρίστο Αντωνιάδη στην ΠύληΑθηνών στην Λεωφόρο Συγγρού παρέα μεένα εκλεκτό επιτελείο συνεργατών που εγγυάται την απόλυτη διακέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!!!! Θα ακούσουμε για πρώτη φορά ζωντανά την νέα μεγάλη επιτυχία του Χρίστου