Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προβολή της ταινίας μικρού μήκους "DUMMIES Beta" / A-Z Filmmaking Lab

Μετά από 5 έντονα δημιουργικούς και κιν/φικούς μήνες, οι συντελεστές, οι συμμετέχοντες και οι ηθοποιοί συναντήθηκαν πάλι για να απολαύσουν το αποτέλεσμα του εργαστηρίου κιν/φου “A-Z Filmmaking Lab – από τη θεωρία στην πράξη", και για να το μοιραστούν με το κοινό.
Συντονιστής και κύριος εισηγητής του εργαστηρίου ήταν ο σκηνοθέτης Alessandro Spiliotopulos, με βασικό συνεργάτη και συνεισηγητή τον σεναριογράφο Ηλία Φλωράκη.
Σκοπός του σεμιναρίου ήταν οι συμμετέχοντες μέσα σε 5 μήνες να διδαχθούν θεωρητικά και να συμμετάσχουν πρακτικά σε όλα τα στάδια δημιουργίας μιας ταινίας, από τη σύλληψη της ιδέας του σεναρίου έως και τα γυρίσματα και την ολοκλήρωση της ταινίας στην αίθουσα του μοντάζ, μαθαίνοντας έτσι τα βασικά και γνωρίζοντας όλα τα πόστα-κλειδιά.
Master classes παρέδωσαν οι: John Ranels Stephens - σενάριο, Βασίλης Καλαμάκης - παραγωγή, Άρης Πρόδρομος - ηχοληψία και Πάνος Γκόλφης - Διεύθυνση Φωτογραφίας.

Στη βραδιά παραβρέθηκαν και οι ηθοποιοί της ταινίας Φώτης Τσοτουλίδης, Ισαβέλλα Μαργάρα, Άννα Ζηρδέλη, Αριάννα Χατζηγαλανού, Βασίλης Ζώης και Θανάσης Πετρόπουλος, καθώς και οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο και μέλη του συνεργείου της ταινίας Ελευθερία Κωνσταντάκου, Μάρω Κοκκώνη, Γιώργος Μπαρκούρης, Θωμάς Παλυβός και Γιώργος Ξανθόπουλος, ενώ προβλήθηκε βίντεο - χαιρετισμός της Έλενας Γαΐτάναρου (η οποία δεν κατάφερε να παραβρεθεί στη βραδιά), επίσης μέλος του εργαστηρίου και του συνεργείου.

Καινούριος κύκλος σεμιναρίου θα ξεκινήσει τον ερχόμενο φθινόπωρο! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα  Facebook: https://www.facebook.com/AlessandroSpiliotopulos/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΠΕΘΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ:Το Σπίτι της Μπερντάρντα Άλμπα, Τρίτη 2 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου

«Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» του Φ. Γκ. ΛόΡΚΑ ΤΡΙΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ώρα 20:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ

"Η κυρά της θάλασσας" στο θέατρο Εκάτη

ΘΕΑΤΡΟ ΕΚΑΤΗ "Η κυρά της θάλασσας" Πρεμιέρα 5 οκτωβρίου στο θέατρο Εκάτη Παραστάσεις :


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9 (ΜΜ  ΣΑΒΒΑΤΟ 9μμ
ΚΥΡΙΑΚΗ  7μμ

Είδαμε την παράσταση:" Το αγόρι με τη βαλίτσα" στο Θέατρο Κάππα

Πόλεμος και μεταναστευση.Τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα  βλέπουμε πρόσφυγες καθημερινά μπροστά μας προκαλώντας μας ποικίλα συναισθήματα. Άλλοι τους βλέπουν με συμπόνια επειδή μπορεί να βλέπουν στο πρόσωπο τους κάποιον δικό τους που έφυγε έξω για ένα καλύτερο μέλλον και άλλοι τους βλέπουν με μίσος ,ίσως για τους δικούς τους λόγους..
Αυτή η παράσταση όμως σε κάνει να δεις όλη αυτή την κατάσταση μέσα από τα μάτια ενός παιδιού που το αναγκάζει ο πόλεμος να φύγει ξαφνικά από τον τόπο του για να σωθεί ,να πάει να βρει τον αδερφό του στο Βερολίνο για ενα καλύτερο μέλλον... Με μοναδική του αποσκευή τις ιστορίες που του έλεγε πάντα ο πατέρας του ,αλλά κυρίως την ιστορία του Σεβάχ του Θαλασσινού που ήταν και η αγαπημένη του ,μας περιγράφει τα ταξίδια του με την φίλη του Κρίσια μέχρι να φτάσουν στην άλλη πλευρά του κόσμου όπως έλεγε στους γονείς του. 
Συγκίνηση επικρατεί σε όλη την διάρκεια της παράστασης από τα πρώτα κιόλας λεπτά μέχρι το τέλος χωρίς να χάσει ο θεατής στιγμή το ενδιαφέρον του.  Τα …

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΜΟΣ ΣΤΟ '' THE VOICE''

Το «TheVoice» επέστεψε μέσα από το κανάλι του Σκάι. Στο επεισόδιο της Πέμπτης 11/10/18 ο διαγωνιζόμενος Γιώργος Σέμος ανέβηκε στη σκηνή με το τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη «ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ». Η αγωνία και το άγχος ήταν μεγάλο όμως κατάφερε τρεις κριτές να πατήσουν το κόκκινο κουμπί και να γυρίσουν οι καρέκλες.

«Nordost»

«Nordost» του Τόρστεν Μπουχστάινερ Προγραμματισμένη Πρεμιέρα: 6 Οκτωβρίου 2018
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ VIVA Προνομιακή τιμή προπώλησης μόνο 7 ευρώ μέχρι το Σάββατο 6 Οκτωβρίου για όλες τις παραστάσεις. Η προπώληση ξεκίνησε: https://www.viva.gr/tickets/theatre/studio-mavromichali/nordost-tou-torsten-mpouxstainer/