Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

A MOMENT IN TIME - ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ STEREO SOUL


an intimate evening with Stereo Soul"

Καλλιτεχνική επιμέλεια Πάνος Αμαραντίδης


στο ΧΥΤΗΡΙΟ
ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018



Στον μοναδικό θεατρικό κήπο της Αθήνας, στο Χυτήριο, κάτω από τον έναστρο ουρανό θα απολαύσουμε …. Ένα πιάνο... δύο φωνές... μία ψυχή... ένα μουσικό «ταξίδι» με τους Stereo Soul, σε καλλιτεχνική επιμέλεια Πάνου Αμαραντίδη, την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018 στις 21:30.

Δύο ανδρικές φωνές κι ένα πιάνο έρχονται να σας συμπαρασύρουν στα μονοπάτια του χρόνου και να σας κάνουν να νοσταλγήσετε, να ανατριχιάσετε, να συγκινηθείτε, αλλά και να λικνιστείτε ρυθμικά σε μια ζεστή βραδιά όπου τα musicals του Andrew Lloyd Webber συναντούν τη disco της Donna Summer και ο φεστιβαλικός ήχος της Shirley Bassey τις απαλές μελωδίες του Μίμη Πλέσσα.

Οι Stereo Soul, με τις χαρακτηριστικές αρμονίες τους αλλά και σε solo μέρη, θα αποτίνουν φόρο τιμής σε θρυλικά τραγούδια του παγκόσμιου αλλά και εγχώριου ρεπερτορίου όπως τα “I Who Have Nothing”, “Je Suis Malade”, “Without You”, “I Will Survive” και “Τόσα Καλοκαίρια”, για όλους εσάς.... σας περιμένουμε: Τρίτη 24 Ιουλίου στο Χυτήριο

Οι Stereo Soul συστήνονται:
Bradley White-Dale
Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αγγλία, ο Bradley ξεκίνησε να τραγουδά από την παιδική του ηλικία σε εκκλησιαστική χορωδία. Σπούδασε φιλολογία ξένων χωρών στο Durham University και στη συνέχεια θέατρο και κινηματογράφο στο Lee Strasberg Theatre and Film Institute of New York. Μιλά 5 γλώσσες και από το 2014 μένει μόνιμα στην Αθήνα. Ερμηνευτής pop ρεπερτορίου με soul, jazz, R&B και gospel επιρροές, έχει τραγουδήσει σε μουσικές σκηνές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και ενός residency show σε ξενοδοχείο 5* στη Σιγκαπούρη, για ένα χρόνο.
Παναγιώτης Πάλλης
Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, ο Παναγιώτης είναι τελειόφοιτος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και μιλά 3 γλώσσες. Παρά το ακαδημαϊκό του background, η επιρροή του επαγγελματία drummer πατέρα του και η ανακάλυψη των φωνητικών του δυνατοτήτων, τις οποίες ανέπτυξε από μικρή ηλικία αυτοδίδακτα, τον οδήγησαν στο να ασχοληθεί με το τραγούδι επαγγελματικά. Τα ακούσματά του είναι pop με soul, R&B και funk επιρροές, καθώς και έντεχνη ελληνική μουσική.
STEREO SOUL
Οι Stereo Soul είναι ένα ανδρικό ντουέτο που αποτελείται από τους Bradley White-Dale και Παναγιώτη Πάλλη. Δημιουργήθηκαν στο The X Factor Greece 2016 κατόπιν πρότασης του Θοδωρή Μαραντίνη, ως coach της ομάδας των groups. Κέρδισαν τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού από την πρώτη τους κιόλας live εμφάνιση στη φάση του chair challenge και κατόρθωσαν να βρεθούν στο μεγάλο τελικό, όπου και κατέκτησαν την τρίτη θέση, υπογράφοντας αμέσως μετά δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Feelgood Records. Τον Ιούλιο εμφανίστηκαν ως live act στα Super Music Awards 2016 στη Λευκωσία και το λοιπό καλοκαίρι πραγματοποίησαν συναυλίες. Το Σεπτέμβριο είχαν την τιμή να επιλεγούν ως το opening act στη συναυλία της  Lara Fabian στο ΟΑΚΑ. Την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου πλαισίωσαν τους Onirama και τον Χρήστο Κυριαζή στις νυχτερινές εμφανίσεις τους στο Anodos Live Stage. Το Μάιο του 2017 τραγούδησαν στη φιλανθρωπική συναυλία «Λες και ήταν χθες» του Δημήτρη Μαλισσόβα στο Κολλέγιο Αθηνών, μαζί με άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Γιάννης Μπέζος,  η Πέννυ Μπαλτατζή και η Ζωή Παπαδοπούλου. Τον Ιούνιο εμφανίστηκαν ως live act στη μεγάλη συναυλία του Athens Pride Festival 2017 στην πλατεία Συντάγματος, μαζί με ονόματα όπως η Νατάσσα Μποφίλιου και η Ελένη Φουρέιρα. Τον Οκτώβριο έληξε η συνεργασία τους με τη Feelgood Records και το Δεκέμβριο πλαισίωσαν την Ευρυδίκη στις εορταστικές της εμφανίσεις στο Hotel Ερμού, με special guests όπως η Καίτη Γαρμπή και η Demy. Παράλληλα, από την αρχή της πορείας τους μέχρι σήμερα, έχουν τραγουδήσει σε αρκετά ιδιωτικά corporate events για brands όπως Swarovski, STR8, Shell V-Power κλπ. και πρόσφατα ξεκίνησαν ανεξάρτητες δικές τους live εμφανίσεις. Επιπλέον, έχουν διατηρήσει αισθητή την τηλεοπτική τους παρουσία με μουσικές εμφανίσεις σε δημοφιλείς εκπομπές, όπως το «Στην υγειά μας βρε παιδιά» με το Σπύρο Παπαδόπουλο (3 φορές) και το «Φτιάξε καφέ να στα πω» με την Κατερίνα Καινούργιου (2 φορές). Τέλος, έχουν υποβάλει υποψηφιότητα στην ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision δύο φορές ως τώρα, για το 2017 υπό την αιγίδα της Feelgood Records και για το 2018 σε συνεργασία με τον συνθέτη/παραγωγό/DJ Kon Cept υπό την αιγίδα της Heaven Music.

Συντελεστές:
Τραγούδι: Stereo Soul (Bradley White-Dale & Παναγιώτης Πάλλης)
Πιάνο: Μάριος Καραμπότης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης
Πού: ΧΥΤΗΡΙΟ Σημείο Πολιτισμού
Ιερά Οδός 44 (στάση ΜΕΤΡΟ: Κεραμεικός), Τηλ.: 2103412313

Πότε: Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Μουσική παράσταση: "A Moment in Time: an intimate evening with Stereo Soul"

Ώρα έναρξης: 21:30
Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

Τηλέφωνα κρατήσεων - Πληροφορίες.: 210 3412313 & 6951787821

Είσοδος:  10 euro

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr  



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ