Μουσική στη Στέγη | STEGI.RADIO Takeover 2026 | 13 - 14.02.26 σε όλη τη Στέγη

 

 

STEGI.RADIO
TAKEOVER 2026

13 - 14.02.2026 | Σε όλη τη Στέγη, από τις 20:00


Δείτε το trailer εδώ: Stegi Radio Takeover 2026

Για τρίτη χρονιά, το web radio της Στέγης καταλαμβάνει όλο το κτίριο με 4 stages και δύο νύχτες αφιερωμένες στην επιθυμία, τη συμπερίληψη και την απελευθερωτική δύναμη του clubbing. Σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική, ανερχόμενοι DJs από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ένταση και ένας κοινός παλμός. Μια κοινότητα, στο ίδιο dancefloor.

Carl Craig b2b Moodymann – MC Yallah & Debmaster – Omar Souleyman – La Famille Maraboutage – DJ Holographic – GЯEG – Mia Koden & Warrior Queen – DJ Travella – K.atou – Nadha El Shazly – Nikos Veliotis & Kalliopi Mitropoulou – Prins Obi – ZōNTAzōA – Deftera – Melentini & The Running Blue Orchestra – Corniza – ολίνα – Stathis Kalatzis – Foteini Korre – Jyoty – Bill Kouligas – kvadosh b2b Miss Jay– Jeph Vanger – AΣTYTEKK – Terra Exotica – Rootswise – Figlio Böler – Ilias Pitsios – Guy Veale – Maria Pappa - Giannis Petridis

Για τρίτη χρονιά το STEGI.RADIO κάνει τη Στέγη αγνώριστη. Ένα διήμερο μουσικό φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών, τέσσερα διαφορετικά stages, πάνω από σαράντα διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες, μια γιορτή της σύγχρονης μουσικής κουλτούρας και μια σπάνια εμπειρία ακρόασης, με ασύγκριτο ήχο και εκρηκτικό set design που μεταμορφώνει το κτίριο. Το STEGI.RADIO Takeover 2026 στις 13 και 14 Φεβρουαρίου ρίχνει φως στις αναπάντεχες συνδέσεις μεταξύ της ιστορικής σκηνής του Ντιτρόιτ και της ζωηρής σύγχρονης μουσικής της Γαλλίας, του ρυθμού των ξέφρενων πάρτι στις γειτονιές της Τανζανίας και της reggae και dub soundsystem κουλτούρας του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και της εκστατικής μουσικής παράδοσης της Συρίας και της ποικιλόμορφης μουσικής της Αθήνας. Το STEGI.RADIO καταλαμβάνει τη Στέγη και τη μεταμορφώνει σε ένα μουσικό stage, με ένα διήμερο-ωδή στην ανοιχτότητα, την επιθυμία, και τις απελευθερωτικές και συμπεριληπτικές μορφές clubbing. H Κεντρική Σκηνή μετατρέπεται σε dancefloor και συναυλιακό χώρο μαζί, τα φουαγέ μεταμορφώνονται από listening room μέχρι χώρους ανάπαυσης με installations, το -1 γίνεται κλαμπ, τα ασανσέρ λειτουργούν ως μικρά ηχητικά στούντιο, και οι μουσικές προτάσεις δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν από άκρη σε άκρη του κτιρίου. Το Stegi.Radio Takeover δεν αλλάζει απλώς τον χώρο της Συγγρού, αλλάζει τον τρόπο που ακούμε μουσική. Ένα φεστιβάλ για να ανακαλύψεις νέες συνθήκες ακρόασης και νέους ήχους, από το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, μια εμπειρία που δεν επαναλαμβάνεται, απλώς συμβαίνει.

 

© Margarita Yoko Nikitaki

Ανάμεσα στο καμπαρέ, τη ραπ και την dabke, το κτίριο της Στέγης, την πρώτη ημέρα του STEGI.RADIO Takeover 2026, γεμίζει χρώμα και ζωή μέσα από live αυτοσχεδιασμούς, φουτουριστική bass με DJ sets και live εμφανίσεις και ένα masterclass από τον Pau Cristòful, μέλος της ομάδας προγραμματισμού του φεστιβάλ Primavera. Η Κεντρική Σκήνη γεμίζει χρώμα με το υβριδικό, ξέφρενο καμπαρέ σόου των La Famille Maraboutage από τη Γαλλία, τη σαρωτική ραπ της MC Yallah από την Ουγκάντα μαζί με τον παραγωγό Debmaster, την εκστατική dabke από τη Συρία του Omar Souleyman και τους χορευτικούς, αυτοσχεδιαστικούς ήχους των ZōNTAZōA (της νεοσύστατης μπάντας του Coti K.) και των Deftera.
Ταυτόχρονα, η Μικρή Σκηνή μετατρέπεται σε ένα ζεστό, υποφωτισμένο, ατμοσφαιρικό δωμάτιο με τις ζωντανές εμφανίσεις της Melentini & The Running Blue Orchestra, της oλίνα και της Corniza. Τρεις διαφορετικές, ποικιλόμορφες εκφάνσεις του εναλλακτικού αθηναϊκού ανεξάρτητου ήχου. Θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας Sirat (2025) του Óliver Laxe για τη rave κουλτούρα, που απέσπασε το Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ Καννών 2025 και είναι υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας.
Στο –1 της Στέγης το μέλλον της χορευτικής μουσικής έχει την τιμητική του. H παγκοσμίου φήμης headliner DJ Jyoty και ο Bill Kouligas, ιδρυτής της πολυθεματικής πλατφόρμας PAN, έρχονται να παρουσιάσουν τους πιο cutting-edge χορευτικούς ήχους. Τα ανερχόμενα ταλέντα από Ελλάδα και Ρουμανία, kvadosh και Miss Jay, συνδυάζουν το μπάσο και τα κρουστά δημιουργώντας απροσδόκητους ρυθμούς σε ένα εκρηκτικό b2b, ενώ οι ASTYTEKK και ο Jeph Vanger χτίζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την έναρξη της βραδιάς.
Στο φουαγιέ του +3, ο θρυλικός ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Πετρίδης επιλέγει κομμάτια από την αχανή συλλογή του, που πρόσφατα παραχώρησε στο Ίδρυμα Ωνάση, ενώ το ντουέτο των Rootswise δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα χαλάρωσης με τα dub και reggae deep cuts τους και ο Terra Exotica φέρνει στη Στέγη ακόμα ένα εκλεκτικό σετ πέρα από όρια σε μουσικά είδη.
Ένα masterclass απευθείας απο το Primavera Festival. Πίσω από το κτίριο της Στέγης, στο Galaxy Studio, θα πραγματοποιηθεί ένα masterclass από τον Pau Cristòful, μέλος της ομάδας προγραμματισμού του φεστιβάλ Primavera. Το “From DIY scenes to major festivals: Evolving curatorial narratives and practices” καλεί επιμελητές, αλλά και όσους ενδιαφέρονται για τη διοργάνωση μεγάλων φεστιβάλ και εκδηλώσεων, ώστε να τους καθοδηγήσει στους τρόπους με τους οποίους μπορούν να κινηθούν και να εξελιχθούν στη μουσική βιομηχανία της Ευρώπης.

Ως ένα love letter στη σκηνή του Ντιτρόιτ, η δεύτερη μέρα του STEGI.RADIO Takeover αναμειγνύει την παράδοση με τον πειραματισμό και χαράζει μια νοητή γραμμή ανάμεσα στην κληρονομιά του UK bass και τη χορευτική μουσική της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής. Την Κεντρική Σκηνή καταλαμβάνει το Detroit Love, ως ένα κινητό πάρτι από τον θρυλικό Carl Craig, με στόχο την ανάδειξη της μουσικής κληρονομιάς της πόλης που είναι γνωστή και ως Motor City και γενέτειρα της techno. Τέσσερις ώρες με ένα B2B μεταξύ του Carl Craig και του εμβληματικού Moodymann, μιας από τις πιο επιδραστικές και διαχρονικές φωνές της μαύρης underground ηλεκτρονικής μουσικής. Την ίδια ημέρα, στο ίδιο stage, η DJ Holographic, μια από τις κορυφαίες γυναικείες φωνές της νέας γενιάς της underground dance μουσικής. Funk, soul και house επιρροές με τον χαρακτηριστικό techno ήχο του Ντιτρόιτ, σε ένα act που δύσκολα θα ξεχάσουν όσοι το ζήσουν. Τη βραδιά ανοίγουν μια από τις πιο πολυσυζητημένες DJ της αθηναϊκής σκηνής και resident του STEGI.RADIO, η K.atou, και ο Ηλίας Πίτσιος, δημιουργός της δισκογραφικής Into The Light.
Η Μικρή Σκηνή παρουσιάζει τρεις ετερόκλητες, μοναδικές ζωντανές εμφανίσεις από τη Μεσόγειο: τη Nadah El Shazly, που συνδυάζει πειραματικούς ήχους με παραδοσιακές αραβικές επιρροές και αυτοσχεδιαστικούς ρυθμούς, τον συνιδρυτή του σχήματος In Trance 95 και συνεργάτη του Γιάννη Αγγελάκα και τσελίστα Νίκο Βελιώτη μαζί με τη μουσικό και βιολονίστα Καλλιόπη Μητροπούλου με τις ονειρικές ατμόσφαιρες και τις θορυβώδεις εντάσεις, και τον Prins Obi, συνιδρυτή των Baby Guru και μουσικό που διασκευάζει κομμάτια από τη δισκογραφία του με πιάνο και φωνή. Θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας Sirat (2025) του Óliver Laxe για τη rave κουλτούρα, που απέσπασε το Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ Καννών 2025 και είναι υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας..
Το STEGI.RADIO Takeover καλεί το κοινό να χορέψει σε ένα πυρετώδες αμάλγαμα σύγχρονης χορευτικής μουσικής στο –1 της Στέγης. Ο DJ Travella ανεβάζει τους ρυθμούς με τη δική του εκδοχή του φρενιτικού είδους singeli από την Τανζανία, ενώ η ταχύτατα ανερχόμενη UK bass παραγωγός και DJ Mia Koden συνεργάζεται με τη θρυλική dancehall MC Warrior Queen. Τη βραδιά κλείνει ο γεννημένος στον Μαυρίκιο GЯEG με ένα γενναιόδωρο, υψηλών BPM συνδυασμό από jungle, techno, house, kuduro και άλλους underground ήχους. Το stage ξεκινά με εκλεκτικούς bass ήχους από τους residents του STEGI.RADIO, Στάθη Καλατζή και Figlio Böler.
Το +3 έρχεται ως μια ανάσα χαλάρωσης με τις multi-genre, πολυσυλλεκτικές επιλογές των Γιάννη Πετρίδη, Guy Veale και Μαρίας Παππά. Ένα masterclass απευθείας απο το Sónar Festival. Πίσω από το κτίριο της Στέγης, στο Galaxy Studio, η Georgia Taglietti, press officer του φεστιβάλ Sónar για περισσότερα από 20 χρόνια, θα παραδώσει ένα masterclass για μουσικούς, δημιουργικούς επαγγελματίες και άτομα που εμπλέκονται στη μουσική παραγωγή, το promotion ή εργάζονται σε δισκογραφικές εταιρείες. Το σεμινάριο, με τίτλο “Survival kit for emerging artists: A guide to today’s music industry ecosystem”, θα παρουσιάσει έναν οδηγό επιβίωσης νέων καλλιτεχνών στη μουσική βιομηχανία της Ευρώπης. Θα προηγηθεί το εργαστήριο των MAMA "A hands-on introduction to the world of electronic music: From DJing to the first steps of studio techniques" που οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες θα μάθουν βασικά στοιχεία της μουσικής παραγωγής, θα αναλύσουν τη δομή ενός κομματιού και θα δοκιμάσουν τις πρώτες τους τεχνικές στο στούντιο, στο DJing, στη χρήση της κονσόλας, με πρακτική εξάσκηση.

Οι επιμελητές του STEGI.RADIO Takeover αναφέρουν: «Το STEGI.RADIO καλεί το κοινό της Αθήνας να ανακαλύψει τον συναρπαστικό κόσμο του Takeover 2026 στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Μέσα από 4 stages, το Takeover φωτίζει τις συνδέσεις μεταξύ της ιστορικής σκηνής του Ντιτρόιτ, της ζωηρής σύγχρονης μουσικής παραγωγής της Γαλλίας, των ξέφρενων πάρτι γειτονιάς της Τανζανίας, τη reggae/dub soundsystem κουλτούρα του Ηνωμένου Βασιλείου, την εκστατική μουσική παράδοση της Συρίας και την ποικιλόμορφη μουσική παραγωγή της Αθήνας. Για δύο ημέρες, το STEGI.RADIO μεταφέρει το αθηναϊκό κοινό σε μια παράλληλη διάσταση, όπου συνυπάρχουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της μουσικής, τονίζοντας την έμπνευση, την επιρροή και το διάλογο μεταξύ εποχών, ειδών, σκηνών και γεωγραφικών σημείων. Μια διάσταση γεμάτη χρώμα, ήχο και εκπλήξεις. Στη γιορτή του έρωτα, το Takeover 2026 γιορτάζει την αγάπη για τη Μουσική, για τη διαχρονική και ανεξάντλητη ουσία της που μας φέρνει κοντά και μας καλεί να χαθούμε στον στρόβιλό της.»

Συντελεστές
Σύλληψη Φεστιβάλ: Αφροδίτη Παναγιωτάκου
Artistic Direction: Voltnoi & Quetempo (STEGI.RADIO), Άκης Χοντάσης
Set Design Concept: Voltnoi Brege & Άκης Χοντάσης
Set Design: Όλγα Μπρούμα
Σχεδιασμός Φωτισμού: Βαγγέλης Μούντριχας, Παύλος Παππάς 
Entrance Set Design Structure Λουκάς Μπάκας
Visual Identity: Θεόδωρος Κωβαίος, Κωστής Χαϊδαλής, Θωμάς Τσουλιάς
Επικεφαλής Παραγωγής: Βασίλης Παναγιωτακόπουλος
Οργάνωση Παραγωγής: Άκης Χοντάσης
Εκτέλεση Παραγωγής: Μαριανότα Γιαννάκη, Δήμητρα Μπουζάνη, Μαριάνα Αντζουλάτου, Φαίη Μινωπέτρου-Κασιμάτη
Τεχνικός Διευθυντής: Αντώνης Κόκκορης
Αναπληρωτής Τεχνικός Διευθυντής: Γιάννης Ντόβας
Radio Manager (STEGI.RADIO): Νίκη Γεωργίου
Content Editor (STEGI.RADIO): Γιάννης Γαλιάτσος
Radio Broadcasting & ΗχογράφησηQ Fabrika – Στέφανος Κωνσταντινίδης

Μια παραγωγή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση

 
 
 

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2026

Ανάμεσα στη ραπ, το καμπαρέ και την dabke, το κτίριο της Στέγης γεμίζει χρώμα και ζωή μέσα από live αυτοσχεδιασμούς, φουτουριστική bass με DJ sets και live εμφανίσεις και ένα masterclass από τον Pau Cristòful, μέλος της ομάδας προγραμματισμού του φεστιβάλ Primavera.

–1 της Στέγης

20:00 – 21:00 | ASTYTEKK
21:00 – 22:30 | Jeph Vanger
22:30 – 00:00 | kvadosh b2b Miss Jay
00:00 – 01:30 | Bill Kouligas
01:30 – 03:00 | Jyoty

Κεντρική Σκηνή

20:00 – 21:00 | Φωτεινή Κορρέ
21:00 – 21:45 | Deftera
22:00 – 22:45 | ZōNTAZōA
23:00 – 00:00 | Omar Souleyman
00:00 – 01:00 | MC Yallah & Debmaster
01:15 – 03:00 | La Famille Maraboutage

Μικρή Σκηνή

21:00 – 21:50 | ολίνα
22:00 – 22:45 | Corniza
23:00 – 00:00 | Melentini & The Running Blue Orchestra
00:30 – 02:25 | προβολή ταινίας Sirat (2025)

+3 της Στέγης

21:00 – 22:00 | Γιάννης Πετρίδης “Cinema in Sound: From Nino Rota to Jonny Greenwood”
22:00 – 00:30 | Rootswise
00:30 – 03:00 | Terra Exotica

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ>

Take Over Day 2

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2026

Ως ένα love letter στη σκηνή του Ντιτρόιτ, η δεύτερη μέρα του STEGI.RADIO Takeover αναμειγνύει την παράδοση με τον πειραματισμό και χαράζει μια νοητή γραμμή ανάμεσα στην κληρονομιά του UK bass και τη χορευτική μουσική της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής.

–1 της Στέγης

20:00 – 21:45 | Figlio Böler
21:45 – 23:15 | Στάθης Καλατζής
23:15 – 00:15 | DJ Travella
00:15 – 01:30 | Mia Koden & Warrior Queen
01:30 – 03:00 | GЯEG

Κεντρική Σκηνή

20:00 – 21:00 | Ηλίας Πίτσιος
21:00 – 22:00 | K.atou
22:00 – 23:00 | DJ Holographic
23:00 – 03:00 | Carl Craig B2B Moodymann

Μικρή Σκηνή

21:00 – 22:00 | Prins Obi
22:10 – 23:00 | Νίκος Βελιώτης & Καλλιόπη Μητροπούλου
23:10 – 00:00 | Nadah El Shazly
00:30 – 02:25 | προβολή ταινίας Sirat (2025)

+3 της Στέγης

21:00 – 22:00 | Γιάννης Πετρίδης, «Από τα 60s έως σήμερα: Η τέχνη του τραγουδοποιού»
22:00 – 00:30 | Guy Veale
00:30 – 03:00 | Μαρία Παππά

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ>

 

Το STEGI.RADIO Takeover 2026 ενσωματώνει για πρώτη φορά στο πρόγραμμά του μια σειρά masterclasses που εστιάζουν τόσο στην οργάνωση ενός μεγάλου μουσικού φεστιβάλ και στη διαμόρφωση του επικοινωνιακού του αφηγήματος όσο και σε ένα εργαστήριο ειδικά σχεδιασμένο για άτομα που κάνουν τα πρώτα τους ουσιαστικά βήματα στη δημιουργία και την εκτέλεση ηλεκτρονικής μουσικής.

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου

18:00 – 19:30 | Galaxy Studio
Pau Cristòful: “From DIY scenes to major festivals: Evolving curatorial narratives and practices” 

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 

14:00 – 18:00 | Galaxy Corner
Workshop από το ΜAMA: Μια πρακτική εισαγωγή στον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής: Από το DJing έως τα πρώτα βήματα στις τεχνικές του στούντιο. 

18:00 – 19:30 | Galaxy Studio
Georgia Taglietti: “Survival kit for emerging artists: A guide to today’s music industry ecosystem” 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ>

Πληροφορίες
Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
Συγγρού 107
Παρασκευή 13 & Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2026, 20:00 – 03:00
Σε όλους τους χώρους της Στέγης
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα εισιτήρια είναι ημερήσια. Διασφαλίζουν την είσοδο στο κτίριο της Στέγης και ισχύουν για όλες τις επιμέρους εκδηλώσεις της κάθε ημέρας βάσει της διαθεσιμότητας.
Καθώς οι χωρητικότητες των αιθουσών διαφέρουν μεταξύ τους, η είσοδος στις επιμέρους εκδηλώσεις θα πραγματοποιείται με σειρά προτεραιότητας και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της κάθε αίθουσας τη στιγμή της προσέλευσης.

Έναρξη προπώλησης Γ’ Φάσης: Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026, 17:00
Διήμερο Εισιτήριο: 60 €
Ημερήσιο Εισιτήριο: 35 €
Μειωμένο εισιτήριο, Φίλος Στέγης, Κάτοικος Γειτονιάς: έκπτωση 20% στην τιμή του κανονικού εισιτηρίου
Ανεργίας: έκπτωση 30% στην τιμή του κανονικού εισιτηρίου
ΑμεΑ & Συνοδοί ΑμεΑ: 10 €

Με την υποστήριξη της Eventora

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η υπηρεσία digital ticket / print@home είναι διαθέσιμη για τις online αγορές εισιτηρίων. Ανοίξτε το pdf στη smart συσκευή σας ή, εναλλακτικά, αποθηκεύστε το εισιτήριό σας στο android ή IOS wallet σας ή τυπώστε το και μπείτε απευθείας στην αίθουσα.
ΓΡΑΜΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

219 219 1000
Ώρες λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου: Δευτέρα-Κυριακή 10:00 – 21:00
ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑμεΑ
2130178036 και infotickets@onassis.org
ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ (Συγγρού 107)
Τα ταμεία της Στέγης λειτουργούν Πέμπτη έως Κυριακή 18:00 – 21:00 και τις ημέρες & ώρες των παραστάσεων
 

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα και τους καλλιτέχνες
STEGI.RADIO Takeover 2026 | Μουσική | Ίδρυμα Ωνάση

 

Φωτογραφία: Mike Tsolis

Tο STEGI.RADIO έχει το δικό του app

Το STEGI.RADIO έρχεται παντού μαζί σου. Στα ακουστικά σου στην πόλη, στο αυτοκίνητο, όποτε θέλεις να συγκεντρωθείς σε αυτό που κάνεις – αλλά με έναν τρόπο αλλιώς. Ζωντανά, σε ένταση, από το κινητό σου.

Το web radio της Στέγης συντονίζεται στον ρυθμό της πόλης, εκπέμποντας από την Αθήνα σε όλο τον κόσμο. Με περισσότερους από 200 παραγωγούς, 24ωρη ροή προγράμματος και τρία επιμελημένα κανάλια. Το STEGI.RADIO είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα ραδιόφωνο. Τώρα έχει και το δικό του app, όπου Έλληνες και ξένοι μουσικοί παραγωγοί βρίσκονται παντού μαζί σου, από το κινητό σου.

Kατέβασε το app σε iOS ή Android και άκου το STEGI.RADIO παντού, καθημερινά, όλο το 24ωρο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ>

 
ONASSIS FOUNDATION

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: "Το βιβλίο της ανησυχίας-Ημερολόγιο αποχαιρετισμού" στο Θέατρο Αργώ

Κάτια Ποθητού: "Είναι φανερό πως το στοιχείο της μνήμης επηρεάζεται από φόβους, επιθυμίες και τραυματικές εμπειρίες".

Είδαμε και προτείνουμε: «Σονάτα του Κρόιτζερ» του Λέοντος Τολστόι, στο χώρο τέχνης Ηχόδραση

Είδαμε και προτείνουμε: «Σλάντεκ» – Μια Ανατριχιαστική Κάθοδος στην Άβυσσο του Ολοκληρωτισμού στο ΠΛΥΦΑ

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Είδαμε και προτείνουμε: Αγία Ιωάννα (Ζαν Ντ' Αρκ) στο Θέατρο της Ημέρας