🌕Full Moon Sleepover

 

To Full Moon Sleepover υποδέχεται την Πανσέληνο του Ελαφιού!
Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος παραμένει ανοιχτό για όλη τη νύχτα και προσκαλεί το κοινό, την Κυριακή 21 Ιουλίου, σε μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες. Ολονύκτιες κινηματογραφικές προβολές, silent disco party, ομαδικά παιχνίδια μυστηρίου, βόλτες με θαλάσσια ποδήλατα στο Κανάλι, νυχτερινή λέσχη ανάγνωσης, διαλογισμός, yoga και πολλές ακόμη δράσεις περιμένουν όσες και όσους έχουν διάθεση για ξενύχτι με θέα το γεμάτο φεγγάρι! 



Είσοδος ελεύθερη

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα
Σινεμά από το σούρουπο ως την αυγή

Ένας αξέχαστος κινηματογραφικός μαραθώνιος που θα κρατήσει ως το πρωί. Σε μια τόσο συναρπαστική νύχτα υπάρχει κανείς που θα θέλει να κλείσει μάτι;

Επιμέλεια προγράμματος: Athens Open Αir Film Festival
→ Περισσότερα

Silent Disco πάρτι & Face Painting

Στον Μεσογειακό Κήπο, στήνεται ένα διαφορετικό πάρτι με πολλή μουσική, καθόλου ηχεία, fluo make-up από τις Moutzoures και πολλά ασύρματα ακουστικά! 

Μembers’ skip the line: Τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ έχουν προτεραιότητα στο Silent Disco party!

→ Περισσότερα

Νύχτα Μυστηρίου στον Θόλο | Ο τελευταίος χορός

Ο Γιάννης Σαρακατσάνης παρουσιάζει ένα παιχνίδι μυστηρίου ειδικά φτιαγμένο για το Full Moon Sleepover του ΚΠΙΣΝ. Εκατό παίκτες θα πρέπει να επιβιώσουν για 60’, ενώ ανάμεσά τους κυκλοφορούν πέντε «δολοφόνοι».

→ Περισσότερα

Νυχτερινή Λέσχη Ανάγνωσης | Μπραμ Στόκερ, Δράκουλας

Η «Νυχτερινή Λέσχη Ανάγνωσης» με συντονιστή τον συγγραφέα Δημοσθένη Παπαμάρκο και τη συμμετοχή της ηθοποιού Σοφίας Κόκκαλη, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό αποσπάσματα από το έργο του Μπραμ Στόκερ, Δράκουλας, σε μετάφραση Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

→ Περισσότερα

Game Zone

Ανακαλύψτε τον κόσμο των ομαδικών παιχνιδιών και ζήστε με τους φίλους ή την οικογένειά σας συναρπαστικές στιγμές.

→ Περισσότερα

Θαλάσσια Ποδήλατα

Απολαύστε μία ειδυλλιακή βόλτα, υπό το σεληνόφως, σε ένα από τα χαρακτηριστικότερα σημεία του ΚΠΙΣΝ, το Κανάλι.

→ Περισσότερα

Hatha Yoga & Διαλογισμός

Μόλις ξημερώσει, το σώμα συνδέεται με τον νου με μαθήματα Hatha Yoga, ενώ στη συνέχεια θα «εισπνεύσουμε» φως μέσα από μια συγκεκριμένη διαλογιστική τεχνική οραματισμού.

→ Περισσότερα

Υπηρεσία shuttle bus — Χρήσιμες πληροφορίες

Για το Full Moon Sleepover επιπλέον δρομολόγια θα προστεθούν από το βράδυ έως το πρωί, για την προσέλευση των επισκεπτών από το Σύνταγμα, καθώς και για την αναχώρησή τους από ΚΠΙΣΝ:

Σύνταγμα προς ΚΠΙΣΝ:
22:00 | 23:00 | 00:00 | 01:30
 
ΚΠΙΣΝ προς Σύνταγμα:
23.30 | 00.30 | 02.30 | 03.30 | 06.00 | 07.30

→ 
Δείτε τα δρομολόγια
Όλες οι δράσεις του Full Moon Sleepover 2024 πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) είναι ένας διεθνούς εμβέλειας, περιβαλλοντικά βιώσιμος δημόσιος χώρος έκφρασης, πολιτισμού και ψυχαγωγίας που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Σχεδιασμένο από τον Ιταλό αρχιτέκτονα Renzo Piano και το Renzo Piano Building Workshop (RPBW), παραδόθηκε στην Ελληνική Πολιτεία και τους πολίτες τον Φεβρουάριο του 2017. Περιλαμβάνει τις νέες κεντρικές εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ) και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ), καθώς και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, έκτασης 210 στρεμμάτων, που αποτελεί τον μεγαλύτερο δημόσιο μεσογειακό κήπο στον κόσμο. Μέσα από τη συνεχή υποστήριξη του ΙΣΝ, το ΚΠΙΣΝ συνεχίζει να επιτελεί τον ρόλο του ως ένας χώρος ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλους. Από τη σύλληψη της ιδέας έως και τον Φεβρουάριο του 2026, το ΙΣΝ θα έχει διαθέσει στο ΚΠΙΣΝ συνολικά €633 εκατομμύρια ($764 εκατομμύρια).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".

Ιωάννα Καράνταλη: "Ο τίτλος «Είμαι ό,τι θυμάμαι» υπογραμμίζει την κεντρική σημασία της μνήμης στην ανθρώπινη ταυτότητα, καθώς οι αναμνήσεις σχηματίζουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο".