Διαβάσαμε και προτείνουμε: ΤΟ ΡΟΔΟ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΛΙΓΙΑΝΝΗ

ΤΟ ΡΟΔΟ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ

Σε τρεις παράλληλες ιστορίες χωρίζεται το μυθιστόρημα της συγγραφέας Χριστίνα Καλλιγιάννη,

"Το ρόδο της ερήμου" ένα βιβλίο γεμάτο μυστήριο, πλοκή αποκαλύψεις και αγωνία μέχρι τέλους.

Οι κεντρικοί ήρωες, μία διάσημη χορεύτρια με σκοτεινό παρελθόν, ένας πολλά υποσχόμενος δικηγόρος που καλείται να αναθεωρήσει όσα ξέρει και μία νεαρή με σώμα από τατουάζ που φλερτάρει με τα όρια της νομιμότητας, έρχονται αντιμέτωποι με απρόσμενες εξελίξεις διαμορφώνοντας τις καταστάσεις γύρω τους.


Αυτό που μας τραβάει την προσοχή από τις πρώτες σειρές ανάγνωσης είναι ένας περίεργος θάνατος, που θα γίνει αφορμή για να ξετυλιχτεί ένα κουβάρι περίεργων υποθέσεων.

Ένας άντρας βρίσκεται νεκρός, αλλά όχι δολοφονημένος.

Λίγο αργότερα πεθαίνει από καρδιακή προσβολή.

Στην υπόθεση το περίεργο είναι ότι τον βρίσκουν γυμνό, δεμένο και με ένα χαρακτηριστικό σημάδι επάνω του..στις σελίδες του βιβλίου έχουν πολλά να αποκαλυφθούν !

Η αστυνομία αναζητώντας τον δράστη θα βρεθεί στα ίχνη μιας μυστηριώδους ομάδας με ασυνήθιστη αποστολή.

Γιατί να το διαβάσετε:

1. Συναρπαστική Πλοκή: Η καλοδουλεμένη πλοκή και οι συνεχείς ανατροπές κρατούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη αμείωτο.

2. Πολυδιάστατοι Χαρακτήρες: Οι αληθοφανείς χαρακτήρες και οι προσωπικές τους ιστορίες προσφέρουν βάθος και πλούσια συναισθηματική εμπειρία.

3. Εξερεύνηση Βαθιών Θεμάτων: Το βιβλίο θίγει σημαντικά θέματα όπως η τιμωρία, η λύτρωση και η δύναμη του παρελθόντος, κάνοντάς το όχι μόνο μια ευχάριστη ανάγνωση αλλά και μια σκέψης-πρόκληση.

4. Αριστοτεχνική Γραφή: Η Καλλιγιάννη χρησιμοποιεί γλώσσα που ζωντανεύει εικόνες και συναισθήματα, καθιστώντας την ανάγνωση απολαυστική και εμπνευσμένη.

5. Κοινωνική και Ψυχολογική Διάσταση: Το βιβλίο προσφέρει μια κοινωνική και ψυχολογική ματιά στις επιλογές και τις συνέπειες που αντιμετωπίζουν οι χαρακτήρες, κάνοντάς το ενδιαφέρον για όσους απολαμβάνουν βαθιά και στοχαστικά αναγνώσματα.

"Γυρίσματα της τύχης" θα ταλαιπωρήσουν πολύ τους ήρωές μας και εμείς ακολουθούμε τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα!! Ένα βιβλίο που συνδυάζει μυστήριο, δράση, και συναισθηματικό βάθος.

Ένα βιβλίο που το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

#Χρυσούλα_Ζαφειράκη

    #Φιλότεχνος

    Open Mind

Eκδόσεις ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".

Ιωάννα Καράνταλη: "Ο τίτλος «Είμαι ό,τι θυμάμαι» υπογραμμίζει την κεντρική σημασία της μνήμης στην ανθρώπινη ταυτότητα, καθώς οι αναμνήσεις σχηματίζουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο".