Είδαμε και προτείνουμε: «Με λένε Γιώργο REVISED»

 Είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε την παράσταση «Με λένε Γιώργο REVISED», από την θεατρική ομάδα 504 σε ένα κείμενο του συγγραφέα Δημήτρη Οικονόμου, αποτυπώνοντας την ομορφιά της διαφορετικότητας, της αποδοχής του εαυτού μας και την ομορφιά της ζωής!

Η γέννησή μας είναι ένα τυχαίο γεγονός, όπως και ο τόπος γέννησης, το φύλο και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που συχνά γίνονται βραχνάς στη ζωή μας.
Είναι μια αφορμή να κοιτάξουμε τους ανθρώπους δίπλα μας και να αναρωτηθούμε για τις ιστορίες τους. Το έργο μιλάει για τη συμπερίληψη, την πραγματική επικοινωνία και τη βόλτα της ζωής.

Η ερμηνεία της Μαριλένας Λιακοπούλου ήταν καθηλωτική, η οποία απέδωσε τις ιστορίες των χαρακτήρων με ευαισθησία και πάθος, με την εξαιρετική κίνηση και την μελωδική φωνή στα τραγούδια που ακούσαμε μας μετέφερε με αμεσότητα και ευαισθησία τα μηνύματα του έργου. Το απλό λιτό ατμοσφαιρικό σκηνικό και η σκηνοθεσία δημιούργησαν μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα, κάνοντας μας να νιώσουμε μέρος της ιστορίας. Η παράσταση συνοδεύεται από το ποίημα του Τάκη Σιμόπουλου “Ο Καιόμενος”, προσθέτοντας μια ποιητική διάσταση στην εμπειρία.
Η παράσταση μας άγγιξε βαθιά, υπενθυμίζοντας μας τη σημασία της αποδοχής και της κατανόησης.
Είναι ένα συγκινητικό και ενθαρρυντικό έργο που αξίζει να δείτε, καθώς προάγει τη συμπερίληψη και την πραγματική επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις