Ο ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ «ΠΑΤΑΡΙ» ΤΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ - ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

 

Ο Δώρος Δημοσθένους επιστρέφει
στο «Πατάρι» του Λουκιανού

Σάββατο 1η Φεβρουαρίου

 

Ο Δώρος Δημοσθένους, το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου, επιστρέφει στο «Πατάρι» του θεάτρου Μεταξουργείο, 20 χρόνια μετά τις ιστορικές του κοινές εμφανίσεις με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη.

Όπως και κάθε επιστροφή θα είναι μια βραδιά - γιορτή  γεμάτη συγκίνηση, τραγούδια που μοιράστηκαν αλλά και το υπόλοιπο ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο του.

Παίζουν μαζί του οι Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο, Απόστολος Καλτσάς στο μπάσο, Τάκης Βασιλείου στα τύμπανα και Παύλος Νίκου στο σαξόφωνο και στο κλαρινέτο. 

 

Σάββατο 1η Φεβρουαρίου

Το «Πατάρι» στο Θέατρο «Μεταξουργείο»

Διεύθυνση: Ακαδήμου 14, 10436, Κεραμεικός

Ώρα έναρξης: 22.30

Τηλεφωνικές κρατήσεις: 6948 053145

Είσοδος: 15 ευρώ

Facebook Το «Πατάρι»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Γκόγκας Ευάγγελος: "Η αμφισβήτηση σε βγάζει από το κουτί της ήδη δομημένης πραγματικότητας και σε βοηθάει να δεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: Σκίτσο 6 | ΑΜΦΙ (Άπειρες Μικρές Φαεινές Ιδέες) στη πειραματική σκηνή του Εθνικού στο θέατρο Δίπυλον

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.