Το Τραγούδι από το Ράδιο - SIGMATAF & CAPETTE | Δείτε το video clip

 


 

Ο Sigmataf παρουσίαζει το video clip για το single «Το Τραγούδι Από το Ράδιο» με τη συμμετοχή του Capette, μέσα από το νέο του άλμπουμ «ΜΕΤΑΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες.

 

«Το Τραγούδι από το Ράδιο» βρίσκεται στη μέση του album «ΜΕΤΑΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ» σαν την ηρεμία, ανάμεσα σε 2 καταιγίδες. Είναι η σύμπραξη 2 καλλιτεχνών της εναλλακτικής σκηνής, του Sigmataf & του Capette.

 

Η μουσική γράφτηκε από τον Νικόλα Γιακουμή και οι στίχοι από τον Sigmataf και τον Capette (ρεφρέν και outro). Η μίξη έγινε από τον Πάνο Τσεκούρα στο Top Floor Studio. Οι λήψεις του βίντεο πραγματοποιήθηκαν με Hi8 κάμερα από τον “Μπλουμ” και το μοντάζ έγινε σε συνεργασία με τον Sigmataf.


Όπως λέει ο 
Sigmataf, «Το «Τραγούδι από το Ράδιο» αν δεν ήταν τραγούδι θα ήταν μια Τετάρτη βράδυ με κρύο, λίγο πριν πάω σινεμά να δω κάποιο φιλμ του Wim Wenders.»



ΔΕΙΤΕ ΤΟ 
VIDEO:
https://www.youtube.com/watch?v=8gWD0SPj50c

 

To άλμπουμ «METAKANONIKOTHTA» είναι μια ανεξάρτητη κυκλοφορία και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

 

https://distrokid.com/hyperfollow/sigmataf/metakanonikothta

 

SIGMATAF

https://linktr.ee/mr.sigmataf

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Οδύσσεια» από τον Μικρό Βορρά Μια παράσταση–ταξίδι

Ακούσαμε και προτείνουμε: «Όταν η φωνή παίρνει τον χώρο: Η Νικολέττα Φιλιππάκη σε μια βραδιά χωρίς άμυνες»

Είδαμε και προτείνουμε: Ύβρις Μια Παράσταση του Νίκου Τουλιάτου για ένα Ρυθμοποιητικό Θέατρο με την ομάδα Ηχοποιοί

Είδαμε και προτείνουμε: «Δεσμώτης» της Νατάσας Σίδερη

Μαρία Φεγγάρη: "Το βιβλίο γράφτηκε από μια προσωπική μου ανάγκη να ακολουθήσω ένα μονοπάτι εσωτερικής ενδοσκόπησης".