ΣΥΝΗΧΗΣΕΙΣ την Πέμπτη 28/11 καλεσμένος ο Μ.Καλκάνης

 


ΣΥΝΗΧΗΣΕΙΣ
 
Κάθε Πέμπτη στις 9μ.μ.
στο Από Κοινού Θέατρο
 
O Simone Mongelli (κρουστά) προσκαλεί σε μια μουσική συνομιλία διαφορετικούς καλλιτέχνες της αθηναϊκής μουσικής σκηνής, για μια βραδιά ελεύθερου αυτοσχεδιασμού.
5 ντουέτα και ένα τρίο.
Ο αυτοσχεδιασμός είναι μια δημιουργική πράξη που ανήκει στις ρίζες της μουσικής συμπεριφοράς και γλώσσας. Είναι ένας αυθόρμητος τρόπος εξερεύνησης του μουσικού υλικού, καλλιτεχνικής έκφρασης και σύμπραξης με άλλους μουσικούς, ο οποίος αναζητά τη συμμετοχή του κοινού για ένα συλλογικό ταξίδι ελεύθερης δημιουργίας.
 

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου καλεσμένος ο σπουδαίος κοντραμπασίστας Μιχάλης Καλκάνης
ώρα προσέλευσης: 21:00
πληροφορίες-κρατήσεις: 211 4057249
ηλεκτρονική προπώληση: https://www.more.com/.../synixiseis-me-ton-simone-mongelli/
Από Κοινού Θέατρο
ΕΥΠΑΤΡΙΔΩΝ 4, Γκάζι
Τ.Κ. 11854

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Εσύ κι εγώ και ο Φεϊντώ» της θεατρικής ομάδας Αντικλείδι στο Μικρό Κεραμεικό

LIVE | Rebe(l)Tango: Ρεμπέτικο & Tango: Δρόμοι Παράλληλοι

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Είδαμε και προτείνουμε: «Η Ανάστασις» του Λέοντος Τολστόι στο ΘΕΑΤΡΟ NOŪS