ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΘΑΝΑΤΟΥ - ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

 


ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΘΑΝΑΤΟΥ

 

Τρεις φόνοι στη σειρά δεν είναι κάτι συνηθισμένο για τον αστυνόμο Νίκο Αξιώτη. Πολύ περισσότερο το γεγονός πως τα στοιχεία οδηγούν σε έναν αυτουργό. Ένας κατά συρροή δολοφόνος; Εγκλήματα εκδίκησης; Ξέπλυμα λογαριασμών; Σκοτεινά μυστικά που ενώνουν το παρελθόν του εκτελεστή με τα θύματά του; Μία ακόμη υπόθεση;

Ώσπου ένα νέο στοιχείο ανατρέπει τα πάντα.

Μια φωτογραφία. Τα τρία θύματα δίπλα στον πατέρα αυτής που κάποτε υπήρξε ο μεγάλος του έρωτας. Και μετά η απόρριψη. Η φυγή της. Το τότε και το σήμερα. Ένα τεντωμένο σκοινί. Στη μία άκρη η Αναστασία και στην άλλη ο δολοφόνος έτοιμος για την επόμενη κίνηση.

Ο Αξιώτης θα καταλάβει ότι δεν είναι απλώς μία ακόμη υπόθεση. Δεν είναι μόνο η άγνωστη ταυτότητα του θύτη. Είναι τα προσωπικά του ερωτήματα αναπόσπαστα πλέον στοιχεία της έρευνας. Η δική του ανάγκη για κάθαρση. Η πάλη του πληγωμένου Νίκου με τον ακέραιο Αξιώτη.

Ένας πόλεμος ηθικής και καθήκοντος έχει ξεκινήσει.

 

                                                                                                                                                                                                           

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚO:

Ο Μιχαήλ Άγγελος Αυγερινός γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιούνιο του 1993. Σπούδασε  Μηχανικός Πληροφορικής, έχει δίπλωμα στις τουριστικές επιχειρήσεις και γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Ζει στην Αθήνα και εργάζεται στον τομέα του τουρισμού. Εκτός από το διάβασμα και το γράψιμο, ασχολείται με τη μουσική γράφοντας στίχους. Το Στιγμιότυπο θανάτου είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

 

 

ΚΛΙΚ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες

ISBN: 978-618-215-257-7

Τιμή: 16,60  με ΦΠΑ

Σελίδες: 254

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: The Blunsdon Act στο Theatre of the NO

Είδαμε και προτείνουμε: "Waiting for Godot" at Theatre of the No

Παντελής Βουτουρής: "Θεωρώ ότι ο Μόντης γραμματολογικά συγκαταλέγεται ανάμεσα στους σημαντικότερους ποιητές της γενιάς του τριάντα μαζί με τον Σεφέρη και τον Ελύτη".

Κλεονίκη Καραχάλιου: "Πιστεύω πως οι άνθρωποι είμαστε υπεύθυνοι για όλες τις μεταμορφώσεις μας, αρκεί να έχουμε πάντα ηρεμία και να είμαστε συνδεδεμένοι με τον πραγματικό μας στόχο".

Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη: "Οι μακρινοί απόγονοι μας, εφόσον εξακολουθήσει να υπάρχει Ελλάδα, θα κρίνουν ποιος υπερίσχυσε: η παράδοση ή ισοπέδωση των πάντων".

Είδαμε και προτείνουμε: Ο Μικρός Πρίγκιπας στο Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς