"Σιγά το θέαμα!" με τον Παντελή Αμπαζή και τον Γεράσιμο Γεννατά. Τρεις τελευταίες παραστάσεις 15,22,29 Μαρτίου στο GUSTAV

"Σιγά το θέαμα!"

 Παντελής Αμπαζής
Γεράσιμος Γεννατάς

Τρεις τελευταίες παραστάσεις
Σάββατα 15,22,29 Μαρτίου

στο GUSTAV

Μετά τη μεγάλη επιτυχία 5 μηνών, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων των συντελεστών, φτάσαμε στις 3 τελευταίες παραστάσεις!

Γέλια και τραγούδια πλημμύρισαν τη στοά. Ο Παντελής Αμπαζής και ο Γεράσιμος Γεννατάς το τερμάτισαν φέτος. Ένας τραγουδοποιός κι ένας ηθοποιός, ταράζουν τα νερά της νυχτερινής ψυχαγωγίας. Γίνονται ένα με το κοινό και για τρεις ολόκληρες ώρες, παιζοτραγουδούν με διαβολεμένο κέφι και απαράμιλλη θετική ενέργεια.

Τραγούδια χιουμοριστικά και εύθυμα στην αρχή, τραγούδια αξέχαστα και βαθιά συγκινητικά στη συνέχεια. Η παράσταση περιλαμβάνει πρόζες & ατάκες, μετασοφίες και θεατράλε θεατρικοποιημένα τραγούδια που παραπέμπουν στην παλιά καλή Αθηναϊκή επιθεώρηση. Φεύγοντας αισθάνεσαι σαν να είδες πολλά θεάματα μαζί!

Μια μουσικοθεατρικοχορευτική παράσταση περιΟπής.
Ντεμοντέρνο θέατρο τραγουδιών. Με Γεννατά και Αμπαζή, κάθε Σάββατο μαζί!! Και μια ορχήστρα τσέπης που πετάει!

Όποιος δεν πήγε, έχασε! Όποιος πάει, ξαναπάει!! Άχαστο λέμε… 
Για 3 ακόμα Σάββατα! Προλάβετε!



Eναρξη: 22:00
Είσοδος: 10 ευρώ 
Προπώληση: ticketservices.gr 

GUSTAV 
Χαριλάου Τρικούπη 6-10, Εμπορικό κέντρο Atrium (σε στοά)
+30 2103643563
info@gustav.gr
www.gustav.gr 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Γκόγκας Ευάγγελος: "Η αμφισβήτηση σε βγάζει από το κουτί της ήδη δομημένης πραγματικότητας και σε βοηθάει να δεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: Σκίτσο 6 | ΑΜΦΙ (Άπειρες Μικρές Φαεινές Ιδέες) στη πειραματική σκηνή του Εθνικού στο θέατρο Δίπυλον

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.

Είδαμε και προτείνουμε: Εσύ και τα σύννεφά σου του Έρικ Βέστφαλ στο Θέατρο Μετς