ΟΙ ΠΥΞ ΛΑΞ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΩΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ι 7 Δεκεμβρίου Ι Πλ. Αριστοτέλους, Είσοδος Ελεύθερη |Έτοιμοι για την απόλυτη ροκ συναυλία


ΠΥΞ ΛΑΞ 

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Ο Μελωδία Θεσσαλονίκης προσκαλεί τους Πυξ Λαξ για μια μοναδική συναυλία στην πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης


 
Οι  Πυξ Λαξ επιστρέφουν στα αγαπημένα τους ροκ μονοπάτια. Τo Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στην πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης, είναι έτοιμοι να δονήσουν ξανά τις καρδιές μας όπως μόνο αυτοί ξέρουν, στην απόλυτη ροκ συναυλία. Μια συλλεκτική βραδιά – γιορτή, με ελεύθερη είσοδο, για τον έναν χρόνο λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού Μελωδία Θεσσαλονίκης.

Πάντα και παντού μαζί με τους θρυλικούς πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ σκηνής, η μουσική των Πυξ Λαξ συνεχίζει να ενώνει παρέες και να πυροδοτεί συναισθήματα. Η νύχτα αποκτά μοναδική ομορφιά χορεύοντας στους ρυθμούς τους.

Οι Πυξ Λαξ εκφράζουν με τη μουσική τους, όσα θέλουμε να πούμε για παλιές και νέες αγάπες. Διαρκώς αναζητούν νέες μουσικές κατευθύνσεις, ακονίζοντας την τέχνη τους και παραμένοντας επίκαιροι. Παράλληλα, δεν ξεχνούν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα από κάθε άλλο ελληνικό συγκρότημα: να δίνουν αξέχαστες συναυλίες.

Ακμαίοι και ανθεκτικοί στο χρόνο, οι Πυξ Λαξ εκφράζουν ό,τι μένει αλησμόνητο και ανεξίτηλο, παρά την παρέλευση του εφήμερου.
Οι Πυξ Λαξ, ένας αιώνιος έρωτας που συνεχίζει να ζωντανεύει τις καρδιές μας.


INFO 

ΠΥΞ ΛΑΞ


Οι Πυξ Λαξ σε μια μοναδική συναυλία για τον ένα χρόνο λειτουργίας του Μελωδία Θεσσαλονίκης

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Ώρα έναρξης : 20:00
Είσοδος ελεύθερη


Μαζί τους:
Ηλεκτρικές κιθάρες: Χάρης Μιχαηλίδης
Keyboard : Νίκος Σάλτας
Πιάνο - Ακορντεόν: Ελευθερία Ναθαναήλ
Τύμπανα: Αλέξης Κούρτης
Ηλεκτρικό Μπάσο: Άκης Αμπράζης,
Λαούτο - τζουράς : Γιώργος Παχής

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ζητείται Φωνή» της Άννας Σιμιτσοπούλου

Είδαμε και προτείνουμε: «Δύο Σιωπές» της θεατρικής ομάδας Mirror στο θέατρο Brecht 2510

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".