Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρόσκληση σε ακρόαση 23-24 και 25 Ιουλίου : " Ένα βήμα τη φορά ... the musical " στο Θέατρο Αθηνά από τον Νοέμβριο

 


Το πολυαγαπημένο μουσικό υπερθέαμα και musical αυτογνωσίας, που λάτρεψαν κοινό, εκπαιδευτικοί και μαθητές, μετά από τα 7 χρόνια επιτυχίας του στην Θεσσαλονίκη, έρχεται για 1η φορά στην Αθήνα, για την θεατρική σεζόν 2024-2025. Ένας νέος δρόμος ανοίγεται για αυτό το αριστουργηματικό έργο και αναζητά τους συνεργάτες που θα το ζωντανέψουν και φέτος. Εσείς θέλετε να γίνεται μέλη της ομάδας του... Ένα Βήμα Τη Φορά; Από την μουσικοσυνθέτη, συγγραφέα, σκηνοθέτη και χορογράφο, Μαρία Στεφάνου.
Πρεμιέρα τον Νοέμβρη στο Θέατρο Αθηνά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σεσουάρ για Δολοφόνους_Για πρώτη φορά καλοκαιρινή περιοδεία!

  «Σεσουάρ για Δολοφόνους» Η μακροβιότερη κωμωδία όλων των εποχών ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Σκηνοθεσία: Νικορέστης Χανιωτάκης   Πρώτη Στάση:   Βεάκειο Θέατρο Πειραιά / Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 Link προπώλησης:   https://www.more.com/theater/sesouar-gia-dolofonous-kalokairini-periodeia/

Είδαμε και προτείνουμε: "Venus in Fur"

  A Mesmerizing Dive into Desire and Power Stepping into the Theatre of the NO, the audience is immediately transported into the compelling world of David Ives' "Venus in Fur." This contemporary dark comedy, brought to life in the heart of Athens, promises an evening of intrigue, laughter, and raw emotion. Running from June 28th to August 5th, the play delivers an experience that lingers long after the final bow. "Venus in Fur" revolves around Thomas Novachek, a playwright and first-time director, exhausted and disheartened after a long day of auditions. Enter Vanda Jordan, a seemingly eccentric and enigmatic actress who arrives late for her audition. Reluctantly, Thomas agrees to let her read, and what unfolds is a gripping play within a play. The lines between reality and acting blur as the power dynamics shift, exploring themes of desire, seduction, and power.

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Ανεμώνες»

  Κριτική για το Βιβλίο «Ανεμώνες» της Παρασκευής Πλα Το βιβλίο «Ανεμώνες» της Παρασκευής Πλα είναι μια συλλογή διηγημάτων που αποπνέει την ευαισθησία και την ωριμότητα ενός νεαρού ταλέντου. Η Πλα, παρά το νεαρό της ηλικίας της, κατορθώνει να δημιουργήσει ένα λογοτεχνικό έργο που εξετάζει τις ανθρώπινες σχέσεις μέσα από έναν ιδιαίτερα ποιητικό φακό. Η επιλογή του τίτλου, «Ανεμώνες», δεν είναι τυχαία. Όπως και το λουλούδι που δανείζεται το όνομά του από τον άνεμο, έτσι και οι ιστορίες της Πλα περιγράφουν τις σχέσεις που διαμορφώνονται και καταστρέφονται από τις δυνάμεις της ζωής. Κάθε διήγημα αποτελεί μια ξεχωριστή περιπέτεια, όπου οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν καταστάσεις που δοκιμάζουν την αντοχή και την ανθρωπιά τους.

"ΦΤΑΣΑΜΕ PLUS"

  «Φτάσαμε Plus»  2ος χρόνος  Από μικρός είχε ένα όνειρο. Δεν άκουσε κανέναν. Γέμισε τις βαλίτσες φιλοδοξίες και όνειρα, άφησε το σπίτι του και πήρε νέους δρόμους μακριά από όλους και από όλα. Και όλα ξεκινάνε από την στιγμή που φτάνει στην Αθήνα. Στην μεγάλη πόλη που σου τάζει πολλά. Το ταξίδι προς την δόξα, ξεκινάει. Και οι μέρες, οι μήνες τα χρόνια περνάνε και χάνει τον ίδιο του τον εαυτό. Ο ήρωας αφιερωμένος στα «θέλω του». Περνά η ζωή και συνεχίζει να ονειρεύεται, μέχρι την στιγμή που δεν παίρνει ανάσα στην μεγάλη πόλη. «Φτάσαμε»… Ένα μουσικοθεατρικό αφιέρωμα, στα παιδικά όνειρα και στην προσωπική φιλοδοξία. Γιατί τα θέλω μας δεν γίνονται πάντα…  Ένας μονόλογος από την αρχή μέχρι το τέλος, γεμάτος αγαπημένα τραγούδια! 

"Ο ΜΑΓΚΑΣ" | Πρεμιέρα 27/6 Θέατρο Βεάκειο

    Ο Μάγκας της Πηνελόπης Δέλτα από το Kids Theater   Ο πιο αγαπημένος σκύλος της ελληνικής λογοτεχνίας παίρνει σάρκα και οστά από το Kids Theater και ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους . Ο Μάγκας της Πηνελόπης Δέλτα, μετά από μία θριαμβευτική σεζόν στο θέατρο Νέος Ακάδημος με αλλεπάλληλα sold out , βρίσκεται τώρα σε θερινή περιοδεία για να μοιράσει κέφι και χαρά σε όλα τα παιδιά. Μία παράσταση γεμάτη περιπέτεια, γέλιο και γλυκά συναισθήματα.

Είδαμε και προτείνουμε: «Πόκερ»

  Παρακολουθήσαμε την παράσταση «Πόκερ» από την θεατρική ομάδα "Υποκριτές"σε ένα δυνατό κείμενο του Αποστόλη Χριστοδούλου που μας ενθουσίασε. Ένα έργο που αντικατοπτρίζει την καθημερινή μας πραγματικότητα και μας αναγκάζει να κοιτάξουμε μέσα μας.