🏆4 βραβεία για τα βιβλία μας!

 

Τα βραβεία κοινού Public μόλις ανακοινώθηκαν και η χαρά μας είναι μεγάλη, αφού τέσσερα βιβλία μας βραβεύτηκαν ανάμεσα σε πολύ αξιόλογες επιλογές άλλων εκδοτικών οίκων. 

Καλύτερο ελληνικό Μυθιστόρημα
 

Ο Κώστας Κρομμύδας με το μυθιστόρημά του Κι ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω κερδίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο κοινού για το Καλύτερο ελληνικό Μυθιστόρημα!



Το 2022 βραβεύτηκε για το βιβλίο του Ακάκιε και το 2023 για το βιβλίο του Δούρειος Ίππος. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τη στήριξη στον συγγραφέα και την αγάπη που δείχνετε στα βιβλία του.

Αυτόν τον Μάιο κυκλοφόρησε και το νέο βιβλίο του, Κρασί από τα χείλη σουπου έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας και βρίσκεται συχνά στις λίστες με τα ευπώλητα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ

Μεταφρασμένο Μυθιστόρημα
 

Στην κατηγορία Μεταφρασμένο Μυθιστόρημα κέρδισε ο  Sebastian Fitzek με το βιβλίο του Επιβάτης 23, σε μετάφραση της Δέσποινας Κανελλοπούλου.

Ένα μυθιστόρημα που αγαπήθηκε πολύ, όπως και τα τελευταία δύο βιβλία του που κυκλοφόρησαν στα ελληνικά, το Τελεσίγραφο και το ΜΙΜΙΚΣας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη που δείχνετε στον συγγραφέα και για τη μεγάλη και ενθουσιώδη σας ανταπόκριση στα βιβλία του! 

Βιβλίο, Επιβάτης 23, Sebastian Fitzek
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ

Ελληνικό Non-Fiction

Στην κατηγορία Ελληνικό Non-Fiction, η Γεωγραφία είναι πολύ κουλ! κέρδισε το βραβείο για το Ακτίβιτι Μπουκ για Μεγάλους Νο. 3.

Κατάλληλο για κάθε ηλικία και έξτρα απολαυστικό όταν το λύνεις με παρέα! Μαθαίνουμε καλύτερα τον κόσμο μέσα από εικονογραφημένες σελίδες με κουίζ, ιστορίες, σταυρόλεξα, αντιστοιχίσεις και άλλα πολλά!

Πριν λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε και το νέο Ακτίβιτι Μπουκ, Ψάξε - Λύσε - Μάθε, που δεν αφορά μόνο τη γεωγραφία αλλά είναι πολυθεματικό!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ

Σύγχρονη ελληνική Ποίηση
 

Τέλος, στην κατηγορία Σύγχρονη ελληνική Ποίηση το βραβείο κέρδισε ο Νικόλας Σμυρνάκης με το βιβλίο του Τα γράμματα της αγάπης.
Ένα έργο που αποτελείται από λέξεις αφιερωμένες στην αγάπη και πρωτότυπα χειρόγραφα σχέδια που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά από τα 5 γράμματά της.

Τι κι αν τα γράμματα παραμένουν πάντα ίδια, η ΑΓΑΠΗ αλλάζει μορφές. Κάθε σχέδιο και μια διαφορετική εκδοχή της.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ

Ένα υστερόγραφο από καρδιάς από όλους εμάς
 

Σας ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά για την απίστευτη στήριξή σας στα βιβλία μας. Είτε όταν τα ψηφίζετε είτε όταν επενδύετε σε αυτά χρόνο και χρήματα,
πάντα μας τιμάτε και μας κάνετε να αισθανόμαστε μοναδικά.

Επικοινωνία
Κεντρικά Γραφεία: Αγ. Παρασκευής 40, T.K: 121 32 - Περιστέρι, Tηλ.: 210 3302828, Fax: 210 3300439
Βιβλιοπωλείο Books & Life: Σόλωνος 93-95, 106 78 Αθήνα, Τηλ.: 210 330 07 74

Ακολουθήστε μας
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις