Είδαμε και προτείνουμε: "I am the Labyrinth"

 


Η παράσταση "I am the Labyrinth" αποτελεί μια τολμηρή και καινοτόμα προσπάθεια να ζωντανέψει ο αρχαίος μύθος του Μινώταυρου μέσα από μια μοναδική σύνθεση performance art, χορού και μουσικής. Δημιουργημένη από την πολυπολιτισμική ομάδα 20 νέων καλλιτεχνών του Darkplay Theatre υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Ρηγίνου Ρηγίνου, η παράσταση αυτή είναι ένα πραγματικό καλλιτεχνικό γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε.

Η χρήση σύγχρονων τεχνικών και μεθόδων σκηνοθεσίας κάνει την παράσταση ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και διαδραστική. Η δραματική αφήγηση συνδυάζεται με το σωματικό θέατρο και τις ζωντανές αλληλεπιδράσεις, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους θεατές.

Η παράσταση ενσωματώνει διάφορες μορφές τέχνης, όπως θέατρο, σύγχρονη και παραδοσιακή μουσική, ποίηση και χορό. Αυτό δημιουργεί μια πλούσια και πολυδιάστατη εμπειρία, που σέβεται τη δύναμη και τη σημασία των αρχαίων μύθων και παραδόσεων του ελληνικού θεάτρου.




Οι θεατές δεν είναι απλά παρατηρητές, αλλά γίνονται μέρος της παράστασης. Οι ηθοποιοί αλληλεπιδρούν με το κοινό, καθοδηγώντας τους και εμπλέκοντάς τους στην δράση, κάτι που κάνει την εμπειρία μοναδική και προσωπική για κάθε θεατή.

Η παράσταση χρησιμοποιεί έντονα φώτα, δυνατή μουσική και πολυμέσα για να ενισχύσει την ατμόσφαιρα και την ένταση της εμπειρίας. Αυτά τα στοιχεία δημιουργούν μια καθηλωτική εμπειρία που μεταφέρει το κοινό από τον σύγχρονο στον αρχαίο κόσμο.

Η συμμετοχή καλλιτεχνών από διάφορες χώρες και κουλτούρες προσθέτει μια διεθνή διάσταση στην παράσταση, εμπλουτίζοντας την με διαφορετικές καλλιτεχνικές επιρροές και ιδέες.


Γιατί να Δείτε την Παράσταση

Καινοτομία και Πρωτοτυπία Αν ψάχνετε για κάτι που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα θεατρικά δρώμενα και επιθυμείτε να ζήσετε μια εμπειρία που συνδυάζει διάφορες μορφές τέχνης με έναν μοναδικό τρόπο, η "I am the Labyrinth" είναι η κατάλληλη παράσταση για εσάς.

Διαδραστικότητα Η αλληλεπίδραση με τους ηθοποιούς και η εμπλοκή σας στην παράσταση προσφέρει μια προσωπική και αξέχαστη εμπειρία που δεν θα βρείτε σε άλλες θεατρικές παραγωγές.

Πολυδιάστατη Καλλιτεχνική Εμπειρία Η σύνθεση θεάτρου, χορού, μουσικής και πολυμέσων δημιουργεί μια ολοκληρωμένη καλλιτεχνική εμπειρία που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει και θα σας καθηλώσει.

 


Αναβίωση του Αρχαίου Μύθου με Σύγχρονη Προσέγγιση Η παράσταση εξερευνά τις συνδέσεις μεταξύ του πραγματικού και του φανταστικού, της δύναμης και της μεταμόρφωσης, δίνοντας νέα ζωή στον αρχαίο μύθο του Μινώταυρου με έναν μοντέρνο και συναρπαστικό τρόπο.

Υψηλή Καλλιτεχνική Ποιότητα Η παράσταση δημιουργήθηκε από μια ομάδα ταλαντούχων και αφοσιωμένων καλλιτεχνών, υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου σκηνοθέτη Ρηγίνου Ρηγίνου, εξασφαλίζοντας έτσι την υψηλή καλλιτεχνική ποιότητα της παραγωγής.

Η παράσταση "I am the Labyrinth" είναι μια τολμηρή και πρωτοποριακή καλλιτεχνική προσπάθεια που συνδυάζει το παρελθόν με το παρόν με έναν μοναδικό και εντυπωσιακό τρόπο. Είναι μια εμπειρία που αξίζει να ζήσετε, ανεξάρτητα από το αν είστε λάτρης του θεάτρου ή όχι.

Της Αλεξίας Βλάρα, 10/7/2024


 «I AM THE LABYRINTH»

από το DARKPLAY THEATRE
Σύλληψη - Σκηνοθεσία Ρηγίνος Ρηγίνου
στο ΘΕΑΤΡΟ 2510
 
Δευτέρα 8 Ιουλίου, Τρίτη 9 Ιουλίου και Τετάρτη 10 Ιουλίου
 




Το ΘΕΑΤΡΟ 2510 φιλοξενεί για τρεις μόνο παραστάσεις τη διαδραστική θεατρική εμπειρία «I am the Labyrinth» του Ρ. Ρηγίνου
η οποία ζωντανεύει τον αρχαίο μύθο του Μινώταυρου με πρωτοποριακές μεθόδους, συνδυάζοντας performance art, χορό και μουσική. 
Το κοινό ταξιδεύει από τον σύγχρονο στον αρχαίο κόσμο, μέσα από την δραματική αφήγηση, το σωματικό θέατρο και ζωντανές αλληλεπιδράσεις.



Η παράσταση, που δημιουργήθηκε από την πολυπολιτισμική ομάδα  20 νέων Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών του Darkplay Theatre, εξερευνά τις συνδέσεις 
μεταξύ του πραγματικού και του φανταστικού, της δύναμης και της μεταμόρφωσης. Με αποσπάσματα από τους «Κρήτες» του Ευριπίδη ως βάση, 
ο θίασος δημιουργεί  τη βάση για σκοτεινά και ισχυρά επεισόδια από τον αρχαίο ελληνικό μύθο.



 Όλες οι μορφές τέχνης βρίσκονται εδώ: θέατρο, σύγχρονη και παραδοσιακή μουσική, ποίηση, χορός, προσφέροντας μια ατμόσφαιρα που σέβεται 
τη δύναμη και τη σημασία των αρχαίων μύθων και παραδόσεων του ελληνικού θεάτρου. Η ομάδα του Darkplay Theatre και ο σκηνοθέτης-δημιουργός
 Ρηγίνος Ρηγίνου έχουν συνθέσει κάτι ασυνήθιστο, τολμηρό και πραγματικά απροσδόκητο. Καμία παράσταση δεν είναι ίδια, και κάθε μέλος του κοινού
έχει μια ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία.


Μετά την επιτυχία τους στο Θέατρο Επί Κολωνώ, οι Darkplay Theatre ολοκληρώνουν τις καλοκαιρινές τους παραστάσεις στο ΘΕΑΤΡΟ 2510. Η παράσταση συνεχίζεται το φθινόπωρο του 2024 στον χώρο PLYFA και στο ΤΗΕΑΤRE OF THE ΝΟ. Συνδυάζοντας αγγλικά και ελληνικά, χορό και μουσική, αφήγηση και πολυμέσα, η παράσταση βάζει το κοινό στο κέντρο της δράσης.

  • Σημειώσεις: Η παράσταση περιλαμβάνει έντονα φώτα, δυνατή μουσική και περιήγηση στην σκηνή. θα είστε μέρος της παράστασης
  • Οι ηθοποιοί μπορούν να αλληλεπιδρούν μαζί σας, να σας μιλούν, να σας καθοδηγούν και να σας εμπλέκουν
  • Αν έχετε ειδικές ανάγκες κατά την παρακολούθηση της παράστασης παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό του darkplay κατά την άφιξή σας στο θέατρο.
 
 
Πληροφορίες Παράστασης:
Σύλληψη – Σκηνοθεσία: ΡΗΓΙΝΟΣ ΡΗΓΙΝΟΥ 
Κινησιολογία: ΝΙΝΑ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ  
Κοστούμια: SARA KOWALCZY
Παίζουν οι: ΔΕΝΙΑ ΜΙΜΕΡΙΝΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ, JONATHAN CICCARELLI,  ΝΙΝΑ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ,  ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΒΑΡΑΣ, ΛΙΛΗ ΤΕΓΟΥ, ΕΡΗ ΜΑΡΙΟΓΛΟΥ,  WALTER LEE ROOKS,  ΕΛΕΝΗ ΓΚΙΟΥΡΑ,  ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ,  SARA KOWALCZYK, KATIA LECLERC O'WALLIS , ΑΝΤΖΕΛΙΝ ΜΑΥΡΟΥΛΙΔΗ, ADAM TYRRELL,  ZESHAN RODRIGUES,  ALESSIA ALVARADO,  ΜΑΝΟΥΕΛ ΓΙΑΜΑΣ,  ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΧΡΟΝΕΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΛΕΞΑΚΗ (φωνητικά),  CRISTINA CYAIR (φωνητικά)

Παραστάσεις:
Δευτέρα 8 Ιουλίου, Τρίτη 9 Ιουλίου και Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 20.30
Διάρκεια: 120 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
 
 
Εισιτήρια: 11€
(και στο ταμείο του θεάτρου)
 
Τηλ.Κρατήσεων: 6949963251
ΘΕΑΤΡΟ 2510: Θεμιστοκλέους 52, Εξάρχεια
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις