Τα Sunset DJ sets Powered by Aperol ξεκινούν στο ΚΠΙΣΝ

 

Sunset DJ sets Powered by Aperol

Γιατί καλοκαίρι στον Φάρο σημαίνει ηλιοβασίλεμα με μουσική και Aperol Spritz! 

Τετάρτες στις 20.00, στο ψηλότερο σημείο του ΚΠΙΣΝ, με θέα 360˚ από τον Σαρωνικό μέχρι την Ακρόπολη, αγαπημένοι DJs μιξάρουν το πιο καλοκαιρινό soundtrack. Mε φόντο το ηλιοβασίλεμα, συντροφιά με το απολαυστικό Aperol Spritz και ρυθμούς από soul, funk και trip hop, μέχρι electronica και world beats, ο Φάρος θα αποτελέσει τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό.

Πρόγραμμα

  • 17/07: La Saramuya Picó Sound System feat. Adamantios (Teranga Beat) & Stivako
  • 24/07: Chevy
  • 31/07: Andreas Mitrelis
  • 07/08: Pene
  • 21/08: Michalis Kamakas
  • 28/08: Mighty Robot 
  • 04/09: Fo

Φάρος
Είσοδος Ελεύθερη 


Τα sunset DJ sets υλοποιούνται με τη χορηγία του Aperol, του αυθεντικού ιταλικού aperitivo και συμβόλου της χαράς. Aperol και χαρούμενες στιγμές με την παρέα πάνε μαζί.

Μάθετε περισσότερα
Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) είναι ένας διεθνούς εμβέλειας, περιβαλλοντικά βιώσιμος δημόσιος χώρος έκφρασης, πολιτισμού και ψυχαγωγίας που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Σχεδιασμένο από τον Ιταλό αρχιτέκτονα Renzo Piano και το Renzo Piano Building Workshop (RPBW), παραδόθηκε στην Ελληνική Πολιτεία και τους πολίτες τον Φεβρουάριο του 2017. Περιλαμβάνει τις νέες κεντρικές εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ) και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ), καθώς και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, έκτασης 210 στρεμμάτων, που αποτελεί τον μεγαλύτερο δημόσιο μεσογειακό κήπο στον κόσμο. Μέσα από τη συνεχή υποστήριξη του ΙΣΝ, το ΚΠΙΣΝ συνεχίζει να επιτελεί τον ρόλο του ως ένας χώρος ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλους. Από τη σύλληψη της ιδέας έως και τον Φεβρουάριο του 2026, το ΙΣΝ θα έχει διαθέσει στο ΚΠΙΣΝ συνολικά €633 εκατομμύρια ($764 εκατομμύρια).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις