Η Ιουλία Καραπατάκη και η Δανάη Παπαδοπούλου ερμηνεύουν το τραγούδι "Γυναίκες Είμαστε" | Κυκλοφορεί από την FM Records.

 Η FM Records

παρουσιάζει το νέο της single


Γυναίκες είμαστε



Ερμηνεύουν: 

Ιουλία Καραπατάκη

Δανάη Παπαδοπούλου


Ακούστε εδώ το single:

 https://orcd.co/gynaikeseimaste

https://www.youtube.com/watch?v=-xt4mGk6LHw



Η FM Records είναι μια δισκογραφική εταιρεία που «δίνει» βήμα στις νέες φωνές και νέους καλλιτέχνες. Επίσης, στηρίζει πολύ και αναδεικνύει, μέσα από το πλούσιο ρεπερτόριό της, τις γυναικείες φωνές.

 

Σε αυτό το πλαίσιο η FM Records κυκλοφορεί και παρουσιάζει το νέο της single «Γυναίκες Είμαστε» που ερμηνεύουν η Ιουλία Καραπατάκη και η Δανάη Παπαδοπούλου.  

 

Το νέο τραγούδι «Γυναίκες Είμαστε» είναι μια έκφραση της γυναικείας δύναμης. Είναι ένας ύμνος στην αγάπη μεταξύ τους, είτε είναι φίλες, αδερφές, μητέρες και κόρες, είτε εραστές. 

 

Μιλάει για τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες υποστηρίζουν η μία την άλλη μέσα από τα διάφορα στάδια στη ζωή τους, στα δύσκολα και στα εύκολα. Ενώ, η μουσική είναι γεμάτη συναισθήματα και κινηματογραφική έκφραση.

 

Η ίδια η στιχουργός, Ανθούλα Αθανασιάδου και η συνθέτρια-ερμηνεύτρια, Δανάη Παπαδοπούλου, είναι μητέρα και κόρη. Επίσης, οι δύο τραγουδίστριες, Ιουλία Καραπατάκη και Δανάη Παπαδοπούλου ήταν συμμαθήτριες και φίλες από το γυμνάσιο. 

 

Αυτό το τραγούδι γεννήθηκε από τα βάθη της καρδιάς και των τριών γυναικών-δημιουργών κι ελπίζουν να αγαπηθεί απ’ όλο τον κόσμο.

 

Το νέο τραγούδι «Γυναίκες Είμαστε» κυκλοφορεί από την FM Records και το ακούτε εδώ:

 https://orcd.co/gynaikeseimaste

https://www.youtube.com/watch?v=-xt4mGk6LHw 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις