ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ : Tάσος Μελετόπουλος feat. Irwan Easty - "Why my bird".

 

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ 


Τάσος Μελετόπουλος
feat. Irwan Easty



"Why my bird"

 

Συνεχίζοντας την κυκλοφορία νέων αγγλόφωνων τραγουδιών, ο Τάσος Μελετόπουλος παρουσιάζει το "Why My Bird", με τη συμμετοχή του Ελληνοβρετανού τραγουδιστή Irwan Easty.

Τα 13 χρόνια σιωπής από την τελευταία του κυκλοφορία, έσπασαν εντυπωσιακά πριν λίγο καιρό με το "Τotally Confused" που ερμήνευσε η Νεφέλη Φασούλη. Τραγούδι που τον επανέφερε διθυραμβικά στην επικαιρότητα και σήμανε την αρχή ενός σερί κυκλοφοριών που θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες. 



Το "Why My Bird" είναι ένα αέρινο pop κομμάτι, φτιαγμένο από τα υλικά ενός συνθέτη που αγαπά την απλότητα και την μελωδία. Μια κιθαριστική μπαλάντα εύθραυστης κομψότητας. 

Ο Τάσος Μελετόπουλος δεν είναι καινούργιος στη μουσική. Τραγούδια του έχουν τραγουδήσει η Νάνα Μούσχουρη , η Τάνια Τσανακλίδου, ο Σάκης Ρουβάς, η Martha Beatriz Moreleon Guizar, ο Γιώργος Δημόπουλος και άλλοι, ενώ έχει συνθέσει μουσική για ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους και για χοροθέατρο. 

Τη δεκαετία του `70 ήταν μουσικός επιμελητής στα Καθημερινά επί Μάνου Χατζιδάκι. 
Σπούδασε στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη όπου αποφοίτησε από το New York University. 
Τη δεκαετία του `80 δημιούργησε και συμμετείχε στα club «Εργοστάσιο», «Αεροδρόμιο», «Άτομο», «Βυθός» και την «Ντέρτι Πίτσα».

Ήταν εκδότης του περιοδικού «Πρόσωπα» τη δεκαετία του ‘90 και έχει γράψει έξι βιβλία, δύο από τα οποία έχουν μεταφραστεί στα Γαλλικά και τα Ιαπωνικά. 


Why My Bird
Στίχοι - Μουσική: Τάσος Μελετόπουλος

Ενορχήστρωση, παραγωγή : Χρήστος Αλεξάκης
Επιμέλεια - Οργάνωση: Άρης Δαβαράκης
Φωνή: Irwan Easty
Ηλεκτρικές Κιθάρες: Λάμπης Κουντουρόγιαννης 
Keys & Programming: Χρήστος Αλεξάκης
Σκηνοθεσία: Jim Barbayiannis 
Πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Ντορλή.


 

Website Facebook | Υou Tube | Instagram | Spotify 



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".