Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κατερίνα Τσεμπερλίδου: "Τι ωραία που θα ήταν αν, τη στιγμή που γεννιόμασταν, υπήρχε δίπλα μας ένα βιβλίο με οδηγίες για το πώς να ζήσουμε ευτυχισμένοι το πολύτιμο αγαθό της ζωής μας!"

 


 Νέα εμπλουτισμένη έκδοση στο βιβλίο σας, πώς νιώθετε και τι πραγματεύεται για όσους δεν το είχαν προμηθευτεί παλιότερα;

Τι ωραία που θα ήταν αν, τη στιγμή που γεννιόμασταν, υπήρχε δίπλα μας ένα βιβλίο με οδηγίες για το πώς να ζήσουμε ευτυχισμένοι το πολύτιμο αγαθό της ζωής μας! Μια και δεν υπάρχουν οδηγίες για τη ζωή, έγραψα το βιβλίο «Το Ταλέντο να ζεις ευτυχισμένα», το οποίο μας βοηθάει να ακονίσουμε το ταλέντο μας για να γίνουμε ευτυχισμένοι. Σε ανανεωμένη έκδοση και με νέα κεφάλαια, το βιβλίο, μας βοηθάει να ανακαλύψουμε ό,τι ζητούσαμε. Πώς να ζούμε μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή αγαπώντας τον εαυτό μας. Πώς να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους. Πώς να απολαμβάνουμε μια δουλειά που μας γεμίζει. «Το Ταλέντο να ζεις ευτυχισμένα» είναι ένα συναρπαστικό βιβλίο ενδυνάμωσης, με 182 συμβουλές και μυστικά, μας στηρίζει καθημερινά να απολαμβάνουμε μια ευτυχισμένη ζωή. Το βιβλίο αυτό, μαζί με τα βιβλία μου «Η Ευτυχία είναι Απόφαση» και «Τα Μονοπάτια της Ευτυχίας» αποτελούν την τριλογία της ευτυχίας. Δίνουν απαντήσεις σε εκείνους που πιστεύουν ότι η ευτυχία ξεκινάει από μέσα μας και ότι είναι στο χέρι μας να τη διεκδικήσουμε.

Νέα στοιχεία, σύγχρονα και ανανεωμένα. Υπήρξαν αναγκαίες οι όποιες αλλαγές έγιναν;

Κάθε έξι χρόνια, τα βιβλία μου επικαιροποιούνται και εμπλουτίζονται με νεότερα στοιχεία, περισσότερα κεφάλαια, εκσυγχρονίζονται και γίνονται ακόμα πιο κατανοητά και ευχάριστα. Ακολουθούν την ανάγκη του αναγνωστικού κοινού να αφομοιώσουν καλύτερα το θετικό τρόπο ζωής και να τον κάνουν δικό τους.

«Το ταλέντο να ζεις ευτυχισμένα». Πώς προέκυψε ο τίτλος;

Μετά τα βιβλία «Η Ευτυχία είναι Απόφαση» και «Τα Μονοπάτια της Ευτυχίας», υπήρχε η ανάγκη να καλύψω τους επιμέρους τομείς ζωής, προτείνοντας ιδέες για το πώς να είμαστε ευτυχισμένοι κάθε μέρα. Ας πούμε, συγκεκριμένα, πώς να είσαι ευτυχισμένος στην προσωπική σου ζωή, στις σχέσεις σου, στη δουλειά σου. Όμως, όταν γεννιόμαστε, δεν υπάρχει ένα manual με οδηγίες για το πώς να ζούμε μια ευτυχισμένη ζωή. Κανείς δεν μας εκπαιδεύει να καλλιεργούμε το δικαίωμα στην ευτυχία και να ακονίζουμε το ταλέντο μας προκειμένου να είμαστε ευτυχισμένοι. Το βιβλίο «Το Ταλέντο να ζεις ευτυχισμένα» έρχεται να αντικαταστήσει τις οδηγίες που δεν πήραμε μικροί και να μας βοηθήσει να αναπτύξουμε το ταλέντο μας να ζούμε κάθε μέρα μια πιο ευτυχισμένη ζωή.

 Μιλήστε μου για την επιλογή του εξωφύλλου σας;

Ελπίζω να σας άρεσε, εμένα με έχει ενθουσιάσει. Ο κύκλος της ζωής στο επίκεντρο του εικαστικού του εξωφύλλου περιλαμβάνει τα πάντα και πρώτα-πρώτα τον τίτλο του βιβλίου «Το Ταλέντο να ζεις ευτυχισμένα».

 Πώς νιώθετε για αυτή τη συνεργασία με τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη; Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια που λέμε;

Πολύ όμορφα. Με τη Χάρτινη Πόλη, μοιραζόμαστε την ίδια πίστη για τον θετικό τρόπο ζωής και για την ευτυχία και τη διάδοσή τους μέσα από τα βιβλία μας.

 Πώς ξεκίνησε η συγγραφή; Πώς μπήκε στη ζωή σας;

Για μένα το να γράφω (αλλά και να διαβάζω βιβλία) σημαίνει ένα τέλειο το καλοκαίρι. Ξεκίνησα να γράφω τα καλοκαίρια, όταν πήγαινα στο δημοτικό σχολείο. Τότε, πηγαίναμε για μπάνιο στο Καβούρι, τρώγαμε παγωτά, πηγαίναμε καλοκαιρινά σινεμά και το μεσημέρι, αντί να ησυχάσουμε όπως ήθελε η μητέρα μου, διαβάζαμε μυθιστορήματα, εξωσχολικά βιβλία και Κλασσικά Εικονογραφημένα. Επηρεασμένη από τις συναρπαστικές αφηγήσεις που διάβαζα, άρχισα και εγώ να γράφω τις δικές μου ιστορίες στις τελευταίες άγραφες σελίδες των τετραδίων μου από την προηγούμενη σχολική χρονιά. Έτσι, ξεκίνησε το ταξίδι μου της συγγραφής.

Τι σχόλια δέχεστε για τα βιβλία σας;

Είμαι πολύ περήφανη και χαρούμενη που μπορώ με τα βιβλία μου να κάνω κάτι χρήσιμο για τους ανθρώπους. Δέχομαι όλο και περισσότερα θετικά σχόλια και ευχαριστίες για το πόσο θετικά επηρέασαν τη ζωή των αναγνωστών τα βιβλία μου. Για μένα, αυτή είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση, η θετική επιρροή μέσα από τα κείμενά μου στη ζωή των ανθρώπων γύρω μου και της κοινωνίας. Υπάρχουν όλο και περισσότεροι αναγνώστες που διψούν για ένα θετικό τρόπο ζωής, να απολαύσουν την ευτυχία, χωρίς ενοχές αλλά και χωρίς συνεχές άγχος και αρνητικές σκέψεις.

 Ακολουθείτε και εσείς προσωπικά αυτά που γράφετε; Είναι μέρος εμπειριών ή αποτελούν έρευνες που έχετε κάνει η ίδια;

Αυτά που εκφράζω μέσα από τα βιβλία αυτογνωσίας, τα εμπνέομαι από προσωπικά βιώματα. Η διαδρομή μου με τα βιβλία αυτογνωσίας ξεκίνησε διαβάζοντας ένα εκπληκτικό βιβλίο, που, φτάνοντας στην τελευταία σελίδα του, ένιωσα πιο δυνατή και αισιόδοξη. Όσα γράφω, στηρίζονται πάνω στο προσωπικό μου ταξίδι ενδοσκόπησης και εξέλιξης. Αν ξεκινήσεις τη συναρπαστική του διαδρομή δεν σταματάς, συνεχίζεις για πάντα. Διαβάζοντας ένα βιβλίο ή και πολλά, δεν αρκούν για να εξελιχθούμε, χρειάζεται να βάζουμε τις θεωρίες σε πράξη. Αυτό κάνω συνεχώς. Χρειαζόμαστε ενσυνειδητότητα, να αποφασίζουμε συνεχώς ποια στάση και συμπεριφορά θα ακολουθήσουμε σύμφωνα με όσα έχουμε αποφασίσει για τον εαυτό μας. Το να βρισκόμαστε στον αυτόματο πιλότο, επαναλαμβάνοντας όσα ξέραμε χθες, θα μας οδηγήσει στα ίδια αποτελέσματα του χθες, που όμως σήμερα, θέλουμε να αποφύγουμε, για να γλιτώσουμε από τον πόνο.

 Από πού εμπνέεστε;

Εμπνέομαι από τη φύση και τη σιωπή, την ενδοσκόπηση δηλαδή. Στην ηρεμία της φύσης, ακούω τη θεϊκή φωνή της δημιουργικότητας που αναβλύζει από μέσα μου. Ταυτόχρονα όμως εμπνέομαι και από εντελώς αντίθετες δυνάμεις: Από όσα συμβαίνουν στους ανθρώπους, από ερεθίσματα που παίρνω στα ταξίδια μου και, καμιά φορά, και από μια απλή λέξη που μέσα μου πυροδοτεί μια ιστορία ή ένα βιβλίο.

 Αγαπημένα βιβλία και συγγραφείς ή ποιητές.

Το διάβασμα κυλάει στο αίμα μου. Έχω ζήσει μέσα από τον κόσμο των βιβλίων, τόσα όσα θα χρειαζόμουν 100 ζωές για να τα ζήσω. Αγαπημένοι μου συγγραφείς είναι ο Λέων Τολστόι, ο Μ. Καραγάτσης, η Πηνελόπη Δέλτα, ο Ηλίας Βενέζης, ο Κεν Φόλετ και ο πιο σύγχρονος Τζον Γκρίσαμ. Αγαπημένα μου βιβλία «Πόλεμος και Ειρήνη», «Κόμης Μοντεχρήστος», «Ιλιάδα», «Τον καιρό του Βουλγαροκτόνου», «Οι στυλοβάτες της Γης, «Το 10» και τόσα πολλά ακόμα που σίγουρα θα έφτανα μια λίστα με 150 βιβλία. Όλα με βοήθησαν να εξελιχθώ σαν άνθρωπος.

 Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια.

Κάθε μέρα γράφω. Επόμενα μυθιστορήματα, βιβλία αυτοβελτίωσης, άρθρα, δοκίμια. Η ψυχή μου διψάει για έκφραση. Ας είμαστε καλά, ώστε τα κείμενά μου να ολοκληρωθούν σαν βιβλία και να φθάσουν στους αναγνώστες.

 Ένα μήνυμα προς τους αναγνώστες μας.

Φίλοι μου, μη νιώθετε ενοχές. Δικαιούστε να είστε ευτυχισμένοι. Για αυτό μην αναβάλετε την ευτυχία σας. Βάζετε στην κάθε σας μέρα όσα περισσότερα μπορείτε από αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους. Μπορεί να μην υπάρχει για κανέναν η τέλεια ζωή, όμως η ευτυχισμένη ζωή είναι στο χέρι μας.

Ακολουθήστε τη συγγραφέα Κατερίνα Τσεμπερλίδου στο Instagram: @tsemperlidou


Της Αλεξίας Βλάρα, 28/4/2022



Διεκδικήστε ένα αντίτυπο κάνοντας Like στην σελίδα https://www.facebook.com/hartinipolieditions , σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας και δημόσια κοινοποίηση.

"Το ταλέντο να ζεις ευτυχισμένα" της Κατερίνας Τσεμπερλίδου από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη



 ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ

Πώς να είμαστε ευτυχισμένοι με τον εαυτό μας,

τις σχέσεις μας, τη δουλειά μας.

ΝΕΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ


Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου, συγγραφέας 5 best sellers

για την ευτυχία, θεωρεί ότι μας αξίζει το καλύτερο στη ζωή

και μας δείχνει πώς να ακονίσουμε το ταλέντο μας για να ζούμε

μια συναρπαστική ζωή, γεμάτη εμπειρίες.

Τι θα γινόταν αν τη στιγμή που γεννιόμασταν, υπήρχε δίπλα μας ένα

βιβλίο με οδηγίες για το πώς να ζήσουμε ευτυχισμένοι το πολύτιμο

αγαθό που λέγεται ζωή;

Στο βιβλίο, που κυκλοφορεί σε ανανεωμένη έκδοση με νέα

κεφάλαια, θα ανακαλύψουμε αυτό που πραγματικά ζητούσαμε:

•Να βρούμε το νόημα, τους ανθρώπους και την εργασία

της ζωής μας.

•Να ζούμε μια γεμάτη, ευτυχισμένη προσωπική ζωή

με αυτοπεποίθηση και επιλογές, αγαπώντας τον εαυτό μας.

•Να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους.

•Να απολαμβάνουμε μια δουλειά που μας γεμίζει,

βρίσκοντας την αναγνώριση και την επιτυχία.

Ένα βιβλίο‐οδηγός με 182 συμβουλές και μυστικά,

που μας στηρίζει καθημερινά

για να απολαμβάνουμε τη ζωή στο έπακρο.

ΤΙΜΗ: 12,90 €

ΣΕΛΙΔΕΣ: 336

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14x20,5

ISBN: 978­960­621­753­1

ΚΩΔΙΚΟΣ: BZ.XP.00930

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ 


ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

 ΤΙΜΗ: 11,90 € 

ΣΕΛΙΔΕΣ: 300 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14x20,5 

ISBN: 978­618­5225­179

 ΚΩΔΙΚΟΣ: BZ.XP.00258 



Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ

 ΝΕΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ 

ΤΙΜΗ: 11,90 € 

ΣΕΛΙΔΕΣ: 288 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14x20,5 

ISBN: 978­960­621­460­8 

ΚΩΔΙΚΟΣ: BZ.XP.00683 


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ 

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου είναι συγγραφέας, happiness blogger, inspirational speaker και πιστεύει στη θετική σκέψη και στη δυνατότητα που έχουμε όλοι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, αν το θέλουμε. Είναι δημιουργός δύο ιστοσελίδων, του www.tsemperlidou.gr, με θέμα του την ευτυχία και τη θετική στάση ζωής και του www.vivlio.gr, όπου παρουσιάζει τα βιβλία που διαβάζει. Ταυτόχρονα, είναι ομιλήτρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με θέματα την ευτυχία, τις γυναίκες, την ηγεσία και την επικοινωνία. Λατρεύει τα βιβλία και τα ταξίδια. Διαβάζει 52 βιβλία τον χρόνο και έχει ταξιδέψει σε 32 χώρες στον κόσμο. Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου σπούδαζε νομικά, αλλά από μια σύμπτωση βρέθηκε στον χώρο της διαφήμισης. Εργάστηκε σε μία από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες της Ελλάδας, ως κειμενογράφος, διευθύντρια δημιουργικού και πρόεδρος. Δημιούργησε πάνω από 500 διαφημιστικές καμπάνιες και τα σλόγκαν της έχουν γράψει ιστορία. Έχει κερδίσει, μαζί με την ομάδα της, 324 διαφημιστικά βραβεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει γράψει 14 βιβλία (μυθιστορήματα, διηγήματα, βιβλία αυτογνωσίας), πολλά από τα οποία έχουν γίνει best sellers. Το «Όχι πια sex, μόνο φίλοι» ήταν το πρώτο της βιβλίο και έγινε best seller από την πρώτη στιγμή, πουλώντας πάνω από 50.000 αντίτυπα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Rayman ούρλιαξε» στο Θέατρο Σφενδόνη

  Η θεατρική παράσταση "Rayman ούρλιαξε", σε σκηνοθεσία του Περικλή Μουστάκη, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στο θεατή, ενώνοντας την υψηλής αισθητικής σκηνοθεσία με την πνευματική εμβάθυνση του περιεχομένου.  Η εξαιρετική ερμηνεία του Χάρη Φραγκούλη στον κεντρικό ρόλο του Rayman προσθέτει στοιχεία ευαισθησίας και συγκίνησης στην ανάπτυξη του χαρακτήρα και των θεμάτων που αναδεικνύονται. Η παράσταση αναδεικνύει με επιδεξιότητα την αμφιλεγόμενη σχέση μεταξύ της επιστήμης και της ανθρώπινης ψυχής, ενσωματώνοντας φιλοσοφικά ερωτήματα για τη φύση της πραγματικότητας και της ανθρώπινης ύπαρξης.  Η σκηνοθετική προσέγγιση διακρίνεται για την αρμονική σύνθεση του φυσικού και του μεταφυσικού, δημιουργώντας έναν μοναδικό και συναρπαστικό κόσμο που κεντρίζει το ενδιαφέρον του θεατή. Το θέατρο Σφενδόνη αποδεικνύεται ιδανικός χώρος για την παρουσίαση μιας τόσο πολυεπίπεδης και πρωτοποριακής παράστασης.  Με την ενθάρρυνση των θεατών να κρατήσουν ανοιχτό μυαλό και να εξερευ

Είδαμε και προτείνουμε: ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ

  Οι τέλειοι ξένοι Η παράσταση " Οι τέλειοι ξένοι" του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη προσφέρει μια συναρπαστική εξερεύνηση στην ανθρώπινη ψυχολογία και στις πολυσύνθετες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων στη σύγχρονη κοινωνία. Η απλή αλλά ενδιαφέρουσα πλοκή κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ η ιδέα του παιχνιδιού με τα κινητά τηλέφωνα δημιουργεί μια συναρπαστική δυναμική που αποκαλύπτει τα μυστικά και τις αλήθειες που κρύβουν οι χαρακτήρες. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι εξαιρετικές, με τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Πέτρο Λαγούτη και το Δημήτρη Ξανθόπουλο να ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και το συναισθηματικό βάθος των ερμηνειών τους. Η συνολική αίσθηση που προκαλείται είναι αυτή της πραγματικότητας και της ανθρωπιάς, καθώς ο καθένας από τους χαρακτήρες αποκαλύπτει τα δικά του προσωπικά τραύματα και αναζητά τη συγχώρεση και την αποδοχή. Η σκηνοθεσία είναι λιτή και αποτελεσματική, επικεντρώνοντας την προσοχή στις ερμηνείες και στην απε

Η Eλληνίδα συγγραφέας που ετοιμάζεται για το Hollywood

  "Το Βιβλίο Που Γράφεται Μόνο Του"   της   Κορίνας   Λυμνιούδη  ένα εκρηκτικό μείγμα   fantasy&   sci   fi, που αποκαλύπτει τα πλέον συναρπαστικά μυστικά στην καρδιά της Πνευματικής λογοτεχνίας, γράφτηκε μέσω “channeling” σε 49 ώρες συγγραφής και χτύπησε την πόρτα του Hollywood.  

300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά & Μάνου Αντωνιάδη «ELIZADETH» στον Πολυχώρο VAULT / Έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024)

  300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία   του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη   « ELIZADETH »   κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) στον Πολυχώρο VAULT            300 παραστάσεις συμπληρώνει η θεότρελη κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη , E LIZADETH (βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας της Χρονιάς, Σκηνοθεσίας και Α’ Ανδρικού ρόλου στα βραβεία κοινού του All4fun) και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στον Πολυχώρο VAULT κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) . Μια κωμωδία που ανατρέπει κάθε θεωρία για τον κόσμο του θεάτρου.  

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

Είδαμε και προτείνουμε: ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

  Θα σε δω στον παράδεισο ένα έργο τρυφερό-ρομαντικό- συγκινητικό-μεταφυσικό με ρυθμό, χιούμορ, κωμικές ατάκες, που από τις πρώτες του σκηνές κατακτάει τις καρδιές μας. Η Άννα Αδριανού, έμπειρη και ταλαντούχα όπως πάντα, στο ρόλο της ρόουζ, είναι η γυναίκα που είναι προσκολλημένη στο παρελθόν της, φαντάζεται, δεν μπορεί να ξεχάσει το μεγάλο της έρωτα, παρόλα αυτά η ίδια νοητά τον φέρνει πάντα στην καθημερινότητά της, του μιλάει και τον συναναστρέφεται! Ο Γιώργος Κοντοπόδης στο ρόλο του Ουαλς ως Φάντασμα φύλακας-άγγελος της ζωής τής, μας παραθέτει μία σπουδαία ερμηνεία, αρκετές φορές σαν αερικό, με χιούμορ συκίνηση και προβληματισμό. Το παζλ των ρόλων ολοκληρώνουν οι δύο νέοι ηθοποιοί γεμάτη ζωντάνια Δανάη Καλοπητα, που κάνει την πιστή βοηθό Αρλεν της Ρόουζ, όπου στο τέλος μας επιφυλάσσει μία έκπληξη και ο Νίκος Καραγιαννίδης στο ρόλο του νέου συγγραφέα Τζον, έχουν όλοι τους μία εντυπωσιακή χημεία που μας κρατούν καθηλωμένους καθόλη τη διάρκεια του έργου!! Η εντυπωσι