"Η Αφροδίτη με τις γούνες"

 


«Η Αφροδίτη με τις Γούνες»

του Λέοπολντ φον Ζάχερ Μαζόχ

 

 

Μετάφραση-Θεατρική διασκευή από τη νουβέλα: Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Σπύρος Κυριαζόπουλος

Σκηνικά-Κοστούμια: Γιάννης Μετζικώφ

Μουσική: Γιάννης Οικονόμου

Σχεδιασμός φωτισμών: Αργύρης Θέος

Βοηθός σκηνοθέτη: Ηλέκτρα Μαγγίρα

Δραματουργική επεξεργασία: Θανάσης Κουρλαμπάς, Αμαλία Νίνου

Σκηνοθεσία: Θανάσης Κουρλαμπάς

Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού

Παραγωγή: Όψεις Πολιτισμού

 




Παίζουν: Αμαλία Νίνου, Θανάσης Κουρλαμπάς

Σε ένα θέρετρο των Καρπαθίων οι δύο μοναδικοί του ένοικοι συναντώνται σαν από κάποιο παιχνίδι της τύχης, για να ξεκινήσει μεταξύ τους ένα γοητευτικό παιχνίδι έρωτα και εξουσίας.  Μιάμιση ώρα ταξίδι μέσα σε αυτό το γνώριμο και άπιαστο συναίσθημα:..τον έρωτα και τα πάθη που γεννά!

Από τον Οκτώβριο 2022 στο θέατρο της οδού Κυκλάδων κάθε Δευτέρα και Τρίτη

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".