Παρουσίαση Φωνητικού Συνόλου «En-Chor»| «Όλα απ' την αρχή... ξανά!» την Τετάρτη 4 Μαΐου στην αίθουσα διδασκαλίας του συλλόγου οι φίλοι της μουσικής, στο ΜΜΑ

 Παρουσίαση Φωνητικού Συνόλου

En-Chor

«Όλα απ' την αρχή... ξανά!»

Special Guest: Μαρία Σουλτάτου 

                                                          

  


Τετάρτη 4 Μαΐου 2022, ώρα 20:00 


στην αίθουσα διδασκαλίας του Συλλόγου «Οι φίλοι της μουσικής»

στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

 

Με ένα πολύχρωμο μωσαϊκό γνωστών και αγαπημένων μελωδιών συστήνεται στο κοινό το φωνητικό σύνολο En-Chor στην πρώτη του εμφάνιση. Ο μαέστρος Σάββας Ρακιντζάκης, έχοντας ως οδηγό τη φαντασία, το χιούμορ και την ευχάριστη διάθεση, δημιουργεί ένα απαιτητικό πρόγραμμα που περιέχει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια διαφόρων ειδών εναρμονισμένα όπως δεν έχουν ακουστεί ξανά.

Το νεοσύστατο οκταμελές σύνολο παρουσιάζει ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό παζλ, στο οποίο ο Βαμβακάρης, ο Ζαμπέτας, ο Θεοδωράκης, ο Κουγιουμτζής και ο Τσιτσάνης θα συναντηθούν με τον Αττίκ, τον Ξαρχάκο, τον Κορκολή και τον Πασχαλίδη, ενώ δε θα λείψουν και οι εκπλήξεις... Όλα αυτά θα συμβούν με γνώμονα την αγάπη και τη γνώση για τη μουσική, με στόχο να έρθουν στο σήμερα τραγούδια του χθες.

Την πρώτη εμφάνιση του En-Chor θα τιμήσει με τη συμμετοχή της η σπουδαία τραγουδίστρια Μαρία Σουλτάτου, η οποία θα ερμηνεύσει «αλλιώς» κομμάτια που αγαπάει, μα και θα ταυτιστεί πλήρως με τις οκτώ νεανικές φωνές.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Φωνητικό Σύνολο En-Chor
«Όλα απ' την αρχή... ξανά!»

 

Μουσική Επιμέλεια – Διεύθυνση: Σάββας Ρακιντζάκης

 

Special Guest: Μαρία Σουλτάτου

 

Συμμετέχουν αλφαβητικά: 

Μαριάννα Ακρίδα
Όλγα Ευθυμίου
Μπάμπης Καρράς
Ιάσονας Κομπογέωργας
Μαρτίνα Μωραΐτη
Κωνσταντίνος Σαρρής
Αιμίλιος Σπηλιόπουλος
Εβελίνα Χατζάκη

 

Καλλιτεχνική επιμέλεια - Οργάνωση: Καλή Βανδώρου

 

Παραγωγή: ΤΕΧΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

 

Γενική Είσοδος: 14€
Φοιτητικό/Ανέργων:10€

 

TicketServices.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".