Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

🎼 Faust Bar-Theatre-Arts ǀ Ζωντανές εμφανίσεις και διαστημικά parties στη μουσική σκηνή του Faust από 1-13 Μαρτίου!

 

 Ζωντανές εμφανίσεις και διαστημικά parties
στη μουσική σκηνή του Faust από 1η έως 13 Μαρτίου

Ένα πλούσιο πρόγραμμα ζωντανών εμφανίσεων παρουσιάζει το Faust Bar Theatre Arts από 1η έως 13 Μαρτίου. Από τζαζ, έντεχνα και παραδοσιακά, μέχρι φανκ, ροκ, σκα και ντίσκο ακούσματα και από πρωτότυπα shows με bachateros σε μία Special Dark Room βραδιά, μέχρι τη μοναδική εμφάνιση της ομάδας AthenShibari σε ένα masquerade ball με μάστερς της τέχνης του ερωτικού ιαπωνικού δεσίματος, το πρόγραμμα του Faust τα έχει όλα.

Παράλληλα, κάθε Σάββατο του Μαρτίου τα διαστημικά Space Paradise parties του Θοδωρή Τριανταφύλλου επιστρέφουν στο Faust για να ταρακουνήσουν για ακόμη μία φορά την techno σκηνή της πόλης.

 
ΤΡΙΤΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ
Με το νέο κουαρτέτο του,  ο ξεχωριστός Ανδρέας Πολυζωγόπουλος θα παρουσιάσει παλαιότερες συνθέσεις του από τους δίσκους «Perfumed Dreams» και «Anicca», καθώς και νέες συνθέσεις από τον επερχόμενο δίσκο του. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του Ανδρέα Πολυζωγόπουλου είναι η αέναη αναζήτηση του καινούριου, χωρίς τον φόβο του ρίσκου. Μια ματιά στη δισκογραφία του το μαρτυρά: Από το ακουστικό κι επιτυχημένο άλμπουμ αφιέρωμα στους Pink Floyd, έως το ambient και ηλεκτρικό δίσκο “One Inch of Love”. Ο ευρωπαϊκός ήχος της jazz πάντως, είναι ο χώρος που ο Πολυζωγόπουλος νιώθει πιο οικείο, με επιρροές από τους Fresu, Rava, Molvær κ.λ.π. θεωρώντας εξ’ ίσου σημαντικά στην μουσική, τον ρυθμό αλλά και τη .. σιωπή.
Andreas Polyzogopoulos Quartet
Βαγγέλης Στεφανόπουλος : πλήκτρα​
Κώστας Κωνσταντίνου : μπάσο
Παναγιώτης Κωστόπουλος : τύμπανα
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος: τρομπέτα, εφέ
 
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 5 € (χωρίς ποτό)
ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ LIVE 
Εντεχνολαϊκές μουσικές επιτυχίες παλιές και του σήμερα
 
Κιθάρα τραγούδι: Φίλιππος Πασαλιδης 
 
Κιθάρα τραγούδι: Δημήτρης Φραγκιουδακης 
 
Πλήκτρα: Βασιλης Κοντοδημος 
 
Μπουζούκι: Χάρης Λιβάνιος 
 
 
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 5€ (χωρίς ποτό)

 

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΜΠΟΥΝΗΣ

Ο τραγουδοποιός Βασίλης Μπαμπούνης επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις μετά από μία μουσική αγραναύπαση, με ένα εκρηκτικό live στη σκηνή του Faust Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του προσωπικού του δίσκου «Μυστικά Ομορφιάς για το Τέλος του Κόσμου 1», ο καθηλωτικός performer θα παρουσιάσει τα καινούρια του τραγούδια με τον ιδιαίτερο προσωπικό του ήχο, καθώς και αναπάντεχες εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών άλλων συνθετών.
Το άλμπουμ «Μυστικά Ομορφιάς για το Τέλος του Κόσμου 1», που αποτελεί την τρίτη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά, περιέχει δώδεκα τραγούδια γεμάτα εκπλήξεις, ηλεκτρονικά beats και κιθαριστικά ξεσπάσματα, pop μελωδίες και post punk εκρήξεις. Μαζί του στη σκηνή οι Κωστής Πυρένης - κιθάρες, Στέλιος Παύλλου - drums και Γιάννης Βουτσινάς – synths.
Το album κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες & streaming services:


https HYPERLINK "https://smarturl.it/MistikaOmorfias1":// HYPERLINK "https://smarturl.it/MistikaOmorfias1"smarturl HYPERLINK "https://smarturl.it/MistikaOmorfias1". HYPERLINK "https://smarturl.it/MistikaOmorfias1"it HYPERLINK "https://smarturl.it/MistikaOmorfias1"/ HYPERLINK "https://smarturl.it/MistikaOmorfias1"MistikaOmorfias HYPERLINK "https://smarturl.it/MistikaOmorfias1"1



Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 5€ (χωρίς ποτό)

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ
BLUE BALLS

 

Φανκ, Ροκ, Σκα, Ντίσκο και κακά αστεία θα σε περιμένουν να σε ζεστάνουν όπως σου αξίζει. Εισιτήριο στα 5 ευρώ πιο τσάμπα και από ράπιντ τεστ!
 
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 5€ (χωρίς ποτό)

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 5, 12, 19 & 26 ΜΑΡΤΙΟΥ
SPACE PARADISE

 

Το Space Paradise, το οποίο στην κυριολεξία ταρακούνησε τη Rave σκηνή της πόλης, επιστρέφει ξανά στο Faust από το Σάββατο 5 Mαρτίου. Το εξαιρετικό concept από τον Thodoris Triantafillou και την ομάδα του είναι ένα 8ωρο Rave πάρτυ, με επιλεκτικό και στυλιστικά υπέροχο κοινό, Djs με ιδιαίτερο γούστο και έξυπνες μουσικές για την κατάλληλη στιγμή και performers με δημιουργικότητα, φαντασία και ανεξάντλητη όρεξη για χορό και διασκέδαση.
First track drops at 22.00 - Last Track at 06.00!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ
ATHENSHIBARI

Η ομάδα της AthenShibari σας προσκαλεί την Κυριακή 06 Μαρτίου, στο Faust Bar-Teater-Arts, σε μια μαγική βραδιά που θα συνδυάσει το ερωτικό ιαπωνικό δέσιμο με μια αισθητική masquerade ball! Ένα αποκριάτικο dress code είναι επιθυμητό, αλλά όχι υποχρεωτικό.
Αυτήν τη φορά θα έχουμε τη χαρά να παρουσιάσουμε στη σκηνή, για πρώτη φορά ως μοντέλο στα σχοινιά, την εκπληκτική Nonya, που έχει ανοίξει στο παρελθόν βραδιές με τον χορό της στο contact improvisation. Μαζί της ο ταλαντούχος Eugene Rach. Και οι δύο απολαμβάνουν να βουτάνε στους κόσμους που δημιουργούν. Οι πιο όμορφες και μαγικές στιγμές συμβαίνουν όταν μοιράζονται έναν κόσμο που οι δυο τους φτιάξανε. Για εκείνη το να μπλέκεται στα σχοινιά του είναι μια εμπειρία απελευθέρωσης. Το αίσθημα ασφάλειας, παράδοσης και απελευθέρωσης είναι αυτό που κάνει αυτή την εμπειρία εξωπραγματική. Οι WisDomme και Psychopsis ασχολούνται με το Shibari ως rigger και μοντέλο αντίστοιχα. Αγαπούν όλες τις πτυχές της ιαπωνικής ερωτικής τέχνης των σχοινιών, αλλά κυρίως, το να ανακαλύπτουν νέες κινήσεις και σχήματα με το ανθρώπινο σώμα, ως μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης. Αγαπούν όλο το φάσμα του ερωτικού ιαπωνικού δεσίματος, αλλά όταν κάνουν σχοινιά μπροστά σε θεατές τις ενδιαφέρει κυρίως το κομμάτι της δημιουργικότητας καθώς και οι συναισθηματικές αλληλεπιδράσεις της μεταξύ τους χημείας. Την ίδια βραδιά, μαζί με τα κορίτσια της ομάδας μας, ένα αγαπημένο ζευγάρι που ξέρει να μας ταξιδεύει με την τέχνη του shibari. Οι εγχώριοι καλλιτέχνες There_Where_No_Bounds και RedDaria, θα σας ταξιδέψουν με τη μοναδική τους παράσταση, σε ένα θέαμα πρωτοφανές στον χώρο των σχοινιών, βασισμένο στον πόνο και τον ερωτισμό. Το σώμα της είναι μοναδικό μέσα στα σχοινιά και της αρέσει να εξερευνά τα όρια των ικανοτήτων και του πόνου.
Στο τέλος της βραδιάς, η ομάδα της AthenShibari ετοιμάζει κάποιες ακόμα εκπλήξεις για εσάς!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 και το εισιτήριο του θεάματος ανέρχεται στα 10€, χωρίς ποτό.
  • Απαγορεύεται αυστηρά η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση κατά τη διάρκεια των performance. Θα υπάρχουν επαγγελματίες στον χώρο που θα καλύψουν την εκδήλωση.
  • Για κρατήσεις θέσεων παρακαλούμε αγοράστε το εισιτήριό σας εδώ:
    https://www.athenshibari.gr/eshop/index.php?route=product/product&path=64&product_id=97

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και ισχύουν όλοι οι περιορισμοί Covid – 19.

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ
Dirty Monday @ Faust Bar Theatre Arts by Lights OutThe Dark Project

 

Τη Δευτέρα 7 Μαρτίου, το Faust σβήνει τα φώτα και το Lights Out υποδέχεται τους απανταχού bachateros, σε μια Special Dark Room βραδιά στο καθιερωμένο για 4η συνεχή χρόνια event του.
Το Lights Out // The Dark Project είναι η ιδέα μιας ομάδας Djs και Χορευτών που δημιουργήθηκε το 2016 και αποτελεί τον πρωτοπόρο της Sensual σκηνής της Αθήνας. Με μια σειρά από πρωτοποριακά θεματικά events με μοναδική ατμόσφαιρα, το Lights Out προσπαθεί κάθε φορά να παίζει με τις αισθήσεις και να δημιουργεί πρωτόγνωρες εμπειρίες στους θαμώνες του. Μέχρι τώρα κατάφερε να συνεργαστεί με κορυφαίους μουσικούς, χορευτές και καλλιτέχνες και να φιλοξενήσει πρωτοποριακές θεματικές βραδιές με Live Acts, Blindfold Nights, Wet Parties, Scented Parties, Διεθνείς Djs, Sax and Violin Nights, δημιουργώντας μια μυστικιστική ατμόσφαιρα που πρώτα σε καθηλώνει και μετά σε παρασύρει στα άδυτά της· και τα δικά σου.
▬▬▬▬▬ LIGHTS OUT ▬▬▬▬▬
►Doors Open: 21:00
►Dark Room Opens: 22:00. Stage curtains close
►Special Shows: 00:00
►Dress Code: Total Black
►Special Guests: Stavros y Katrin with a special students' show!
🎟️ •Γενική είσοδος (χωρίς ποτό): 5 ευρώ
Υou Can Follow Lights Out // The Dark Project here:
Fb: 
https://www.facebook.com/LightsOutTheDarkProject/
Insta: https://www.instagram.com/lightsout_thedarkproject/
 

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 & 30 ΜΑΡΤΙΟΥ
«LIVE 
2 TELL» 
 

Η Ζέτα Δούκα κι η Άρτεμις Ματαφιά μας ταξιδεύουν με τραγούδια από την παγκόσμια μουσική σκηνή γεμάτα χαρά, έρωτα, αγάπη συγκίνηση κι ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο! 
Τραγούδια γεμάτα μηνύματα που μας χαρίζει απλόχερα η ζωή.
Live 
2 Tell…
 
Ενορχήστρωση: Κων/νος Παγιάτης
 
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 5€ (χωρίς ποτό)

 

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ
DIMITRIS KALANTZIS TRIO FT. ALEXANDROS AFFOLTER

Δέκα επτά χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση, με την ίδια ακριβώς σύνθεση, την ίδια ατμόσφαιρα και ακόμα καλύτερη διάθεση, επιστρέφουν σε ένα ιδιαίτερο "reunion", στο Faust Bar Theatre Arts στις 10 του Μάρτη.
 
Τζαζ...τζαζ...τζαζ...στα καλύτερά της...
 
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 5€ (χωρίς ποτό)

 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ
NOTHING PERSONAL
Οι Nothing Personal επιστρέφουν στη σκηνή του Faust Bar-AtHEATRE-Arts! Η ιδέα της πάρτυ-μπάντας ξεκίνησε το 2008, από τον Chris Simotas και τον Alexander Gavras, με βασικό σκοπό να παρουσιάσουν μια μπάντα που «χορεύει τον κόσμο»! Στα σχεδόν 10 χρόνια αχαλίνωτου, ιδρωμένου, πορωτικού και αέναου live parting έχουν καταφέρει να συνδυάζουν all-time-classic επιτυχίες μαζί με σύγχρονες επιλογές καταλήγοντας σε ένα μουσικό κράμα που προσομοιώνει ένα freestyle DJ set σε live μπάντα! Η επιτυχία της κάθε εμφάνισης συνοψίζεται στο «να μην μείνει κανείς ακούνητος» και το καταφέρνουν κάθε φορά!
Οι 
Nothing Personal είναι:
Petros Potamianos - Φωνητικά
Iwanna Kahl - Φωνητικά
Chris Simotas - Κιθάρα
Παντελής Μπακογεώργος- Μπάσο

Alexander Gavras - Τύμπανα, Φωνητικά
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 5€ (χωρίς ποτό)
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΑΖΑΤΙ BAND

Οι Αζάτι επιστρέφουν στο Faust την Κυριακή 13 Μαρτίου!

Μετά από δύο sold out συναυλίες, ξανανεβαίνουν στη σκηνή του Faust Bar Theatre Arts για μία συναυλία εφ’ όλης της ύλης. Έναν, ακριβώς, χρόνο από την κυκλοφορία του πρώτου τους κομματιού «Φραγκόσυκα» επιστρέφουν επί σκηνής, να το γιορτάσουν συνδυαστικά με την κυκλοφορία του δίσκου τους «Χάρτινος κόσμος καίγεται». Βεβαίως, από τη βραδιά δεν θα λείψουν διασκευές και επανεκτελέσεις κομματιών απ’ όλο το φάσμα του ελληνικού ρεπερτορίου.

Λίγα λόγια για το συγκρότημα.

Οι Αζάτι είναι ένα μουσικό σχήμα που ιδρύθηκε τον Σεπτέμβρη 2020 στην Αθήνα. Η μουσική τους αποτελεί προϊόν ανάμειξης ανατολικότροπων και δυτικότροπων μοτίβων, με βάση το ελληνικό έντεχνο τραγούδι. Ο στίχος, με τη σειρά του, αντλεί στοιχεία από την ελληνική λογοτεχνία και ποίηση, με έμφαση στις αλληγορικές περιγραφές ιδεών και κοινωνικών φαινομένων. Τον Φλεβάρη 2021 κυκλοφόρησε

το πρώτο κομμάτι τους, με τίτλο «Φραγκόσυκα», και τον Μάρτη το δεύτερο, με τίτλο «Χορός που γελά». Το φθινόπωρο 2021 κυκλοφόρησε και η πρώτη τους πλήρης δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Χάρτινος κόσμος καίγεται» Η λέξη «αζάτι» συνδέεται με ελευθερία και συγκεκριμένα την απελευθέρωση από κάτι ή κάποιον. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν με αυτήν την απελευθέρωση…

 

Οι Αζάτι είναι οι:

Δανάη Γάτα - φωνή

Βασίλης Θεοδώρου - μπουζούκι, κιθάρα, φωνή

Μάνος Βουγιουκαλάκης - βιολί

Μάρω Παναγή - κρουστά

Μάνος Βλάχος - κοντραμπάσο

Κλέαρχος Θεοδώρου - ακουστική κιθάρα

 

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 6 ευρώ (χωρίς ποτό)

Όλες οι εκδηλώσεις στη μουσική σκηνή του Faust είναι Covid Free. Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν επίδειξης, κατά την είσοδο στον χώρο, πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης σε ισχύ. Συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, ώστε να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας.
 
Πληροφορίες – Κρατήσεις:
FAUST
Τ. 210 3234095

Email: info@faust.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: Επισκέπτης

  Επισκέπτης Το έργο "Επισκέπτης" του Έρικ Εμμάνουελ Σμίτ αποτελεί μια συναρπαστική θεατρική εμπειρία που συνδυάζει διακριτικά μυθοπλασία και αληθινά γεγονότα από τη ζωή του διάσημου Σίγκμουντ Φρόιντ. Με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, το έργο προσφέρει μια βαθιά εξερεύνηση της ανθρώπινης ψυχής, προκαλώντας το θεατή να αναζητήσει την αλήθεια και την πνευματική εξέλιξη. Η ερμηνεία του Μάνου Βακούση στον ρόλο του Επισκέπτη είναι άψογη, καθηλώνοντας το κοινό και μεταφέροντάς το σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο και ανατροπές. Η εξαιρετική σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια δίνει ζωή στο έργο, ενώ οι εξαιρετικές ερμηνείες των υπολοίπων ηθοποιών προσθέτουν βάθος και συναισθηματική εντάση στην παράσταση. Μέσα από το συναρπαστικό πλέγμα της πλοκής, το έργο αναδεικνύει τα βαθύτερα ζητήματα της ανθρώπινης ψυχολογίας και της πνευματικής αναζήτησης. Ο διάλογος μεταξύ του άθεου Φρόιντ και του μυστηριώδους Επισκέπτη ανοίγει παράθυρα σε φιλοσοφικές συζητήσεις που αναδεικνύουν τη σύνθετη φύση τ

Είδαμε και προτείνουμε: «Rayman ούρλιαξε» στο Θέατρο Σφενδόνη

  Η θεατρική παράσταση "Rayman ούρλιαξε", σε σκηνοθεσία του Περικλή Μουστάκη, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στο θεατή, ενώνοντας την υψηλής αισθητικής σκηνοθεσία με την πνευματική εμβάθυνση του περιεχομένου.  Η εξαιρετική ερμηνεία του Χάρη Φραγκούλη στον κεντρικό ρόλο του Rayman προσθέτει στοιχεία ευαισθησίας και συγκίνησης στην ανάπτυξη του χαρακτήρα και των θεμάτων που αναδεικνύονται. Η παράσταση αναδεικνύει με επιδεξιότητα την αμφιλεγόμενη σχέση μεταξύ της επιστήμης και της ανθρώπινης ψυχής, ενσωματώνοντας φιλοσοφικά ερωτήματα για τη φύση της πραγματικότητας και της ανθρώπινης ύπαρξης.  Η σκηνοθετική προσέγγιση διακρίνεται για την αρμονική σύνθεση του φυσικού και του μεταφυσικού, δημιουργώντας έναν μοναδικό και συναρπαστικό κόσμο που κεντρίζει το ενδιαφέρον του θεατή. Το θέατρο Σφενδόνη αποδεικνύεται ιδανικός χώρος για την παρουσίαση μιας τόσο πολυεπίπεδης και πρωτοποριακής παράστασης.  Με την ενθάρρυνση των θεατών να κρατήσουν ανοιχτό μυαλό και να εξερευ

Είδαμε και προτείνουμε: ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ

  Οι τέλειοι ξένοι Η παράσταση " Οι τέλειοι ξένοι" του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη προσφέρει μια συναρπαστική εξερεύνηση στην ανθρώπινη ψυχολογία και στις πολυσύνθετες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων στη σύγχρονη κοινωνία. Η απλή αλλά ενδιαφέρουσα πλοκή κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ η ιδέα του παιχνιδιού με τα κινητά τηλέφωνα δημιουργεί μια συναρπαστική δυναμική που αποκαλύπτει τα μυστικά και τις αλήθειες που κρύβουν οι χαρακτήρες. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι εξαιρετικές, με τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Πέτρο Λαγούτη και το Δημήτρη Ξανθόπουλο να ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και το συναισθηματικό βάθος των ερμηνειών τους. Η συνολική αίσθηση που προκαλείται είναι αυτή της πραγματικότητας και της ανθρωπιάς, καθώς ο καθένας από τους χαρακτήρες αποκαλύπτει τα δικά του προσωπικά τραύματα και αναζητά τη συγχώρεση και την αποδοχή. Η σκηνοθεσία είναι λιτή και αποτελεσματική, επικεντρώνοντας την προσοχή στις ερμηνείες και στην απε

Είδαμε και προτείνουμε: «ELIZADETH»

Η θεότρελη κωμωδία "Elizadeth" παρουσιάζει έναν κακόφημο θίασο που προσπαθεί να ανεβάσει ένα ανιστόρητο μιούζικαλ εν μέσω πανδημίας, με λάθος ηθοποιούς, λάθος έργο και λάθος περίοδο. Η πλοκή επικεντρώνεται στις περιπέτειες και τα κωμικά περιστατικά που συμβαίνουν στους χαρακτήρες του θεάτρου καθώς προετοιμάζονται για την παράσταση, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα τα δικά τους προβλήματα και συγκρούσεις. Η παράσταση αναπτύσσει έναν θίασο με ετερόκλητα πρόσωπα, καθένα από τα οποία έχει τα δικά του "κουσούρια" και προβλήματα. Οι θεατρίνοι χαρακτηρίζονται από μωροφιλοδοξίες, αλαζονείες, βεντετιλίκια, ανταγωνισμούς, αντιζηλίες, έρωτες, μίση και πάθη, δημιουργώντας έναν καυστικό και διασκεδαστικό κόσμο. Η Κυπραία που θέλει να γίνει πρωταγωνίστρια, ο ξεπεσμένος αλκοολικός, η σταρ που ξεπέφτει διότι δεν μπορεί να κάνει την παρθένα, ο εξαιρετικός μουσικός με τις τρομερές και κυρίως « πρωτότυπες » μουσικές του Έλτον Λεμπέση και φυσικά η βουλιμική ιέρεια της τέχνης δεν θα αφήσου

Είδαμε και προτείνουμε: Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;

  Ποιος ανακάλυψε την Αμερική; Άλλο ένα μικρό διαμαντάκι στο φιλόξενοvο Project R είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και πολύ το χαρήκαμε. Ένα κοινωνικό επίκαιρο κείμενο της αδικοχαμένης Χρύσας Σπηλιώτη, με το εξαιρετικό δίδυμο ηθοποιών Μαριάνθης Κυρίου και Ζώης Μουκουλη σε μία μεταξύ τους θεατρική καλοδουλεμένη χημεία με ένταση-πάθος-ενέργεια με απίστευτο μεράκι σκέρτσο και τσαχπινιά, μπαινοβγαίνουν σε διαφόρους ρόλους και ηλικίες με απίστευτη ευκολία και άνεση, με την εναλλαγή σκηνών μεταξύ σοβαρού και αστείου, παραθέτοντας μία υπέροχη παράσταση από την αρχή μέχρι και το συγκινητικό φινάλε! Η ευρηματική σκηνοθεσία του Κώστα Ανταλόπουλου με το γρήγορο-σκηνικό ξέφρενο ρυθμό της προσφέρει μία ζωντανή ξεσηκωτική παράσταση, σε ένα μαγικό ταξίδι με λόγια και κινήσεις,γέλιο-δάκρυα-αγάπη- έρωτα- μουσικές και συγκινήσεις.. Οι δύο γυναίκες στήριγμα η μία στην άλλη μέχρι το τέλος παλεύουν να ανακαλύψουν την ταυτότητά τους και τη δική τους Αμερική!! Πόσους σταθμούς μπορεί να έχει η ζωή μα

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Αγόρι με τις δυο καρδιές»

 "Τ ο αγόρι με τις δύο καρδιές" μία παράσταση που τα έχει όλα, τα συνδυάζει όλα.. ρυθμό- ενέργεια-πάθος-έκφραση-τόλμη- αλήθεια-χιούμορ, γεμάτη αγωνία και συγκίνηση που στο τέλος μας προκαλεί δέος. Μια ανθρώπινη ιστορία, ελπίδας- θάρρους-εμπιστοσύνης και αγάπης! Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της οικογένειας προσφύγων των συγγραφέων (Χάμεντ και Χεσααμ Αμιρι) που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους, μετά την κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους τής από τους Ταλιμπάν. Μάνα πατέρας και τρεις γιοι. Ένα ταξίδι ξεκινάει περιπλανώμενοι στην Ευρώπη αναζητώντας να βρουν την <<Ιθάκη>> τους. Μας συναρπάζει για άλλη μία φορά με την ευρηματική υποδειγματική μαεστρία του ο σκηνοθέτης Τάκης Τζαμαργιάς φωτίζοντας τις ανθρώπινες σχέσεις. Το ενδυματολογικό κομμάτι υπογράφει η Ελένη Εμπεδοκλή- οι στίχοι των τραγουδιών δια χειρός Ελένης Φωτάκη με τη μουσική του Μίλτου Πασχαλίδη ντύνουν αρμονικά την παράσταση!! Με τα σκηνικά του Εδουάρδου Γεωργίου που αποδίδουν τέλεια την πρα