Ο Γιάννης Λεμπέσης την Τσικνοπέμπτη στο Antico Bar Restaurant

 Το  Βar restaurant Antico ( Ολύμπου 64 Νίκαια )  και η Εύα Κανέλλη φιλοξενούν την Τσικνοπέμπτη τον Γιάννη Λεμπέση και την Ορχήστρα του " Λαϊκή στράτα  " για ένα μουσικό σεργιάνι στους δρόμους του ρεμπέτικου και του παραδοσιακού μας τραγουδιού. Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο 6944505506.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Σιούτα: "Επέλεξα την ηρεμία γιατί ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή όπως πραγματικά κυλούσε τότε, με απλότητα, πίστη και αίσθηση συνέχειας χωρίς την επίγνωση του επερχόμενου τέλους".

«Ο Κος Ζυλ» σε κείμενο & σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα, από 27/2

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Παρασκευή Λεβεντάκου: "Η λεκτικοποίηση του βιωμένου έρωτα και της ακόμη πιο βιωμένης απώλειάς του λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης".