Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΙΣΛΑΜ,ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ



Η παρουσίαση του βιβλίου του ''ΤΟΥΡΚΙΑ,ΙΣΛΑΜ,ΕΡΝΤΟΓΑΝ''
του Κωνσταντίνου Φίλη
θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Απριλίου 2018, στις 19:30,
Λέσχη Κομοτηναίων
(Ελευθερίου Βενιζέλου 52, Κομοτηνή)


Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Γιώργος Πεταλωτής (Δικηγόρος πρώην Υπουργός),
Ευριπίδης Στυλιανίδης (Επίκουρος Καθηγητής Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, πρώην Υπουργός),
Κωνσταντίνος Φίλης (συγγραφέας του βιβλίου, Διεθνολόγος, Διευθυντής Ερευνών ΙΔΙΣ).

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Γιάννα Χατζηαντωνίου, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".

Ευαγγελία Κούρτη: "Η ποίησή μου θέλω να κατατείνει στην αυτογνωσία και αυτή με τη σειρά της να μας οδηγήσει στο δρόμο της δράσης και της ευθύνης".