ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕΛΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΠΡΟΣΜΙΤΗ


Η Ιωάννα Προσμίτη μέτα τις θεατρικές και μουσικές της επιτυχίες που αγαπήθηκαν από κοινό και κριτικούς( Cartoon stories, Γυναικείες ορμόνες, Εντός εκτός και επι  ταυτα ,Αλλος για την βάρκα μας επανέρχεται για να πρωτοτυπήσει άλλη μια φορά με φρέσκες ιδέες.
 Tεσσερις γυναίκες σας ταξιδεύουν  με το τρένο της μελωδίας στον κόσμο της χαράς της μουσικής και του κεφιού  και αποδεικνύουν πως κάθε μέρα είναι γιορτή 
Ενα τρένο με μελωδικο προσωπικό μια μουσικό που παίζει πλήκτρα και δυο τραγουδίστριες συγκεκριμένα  την μελωδια την αρμονία και το βαθύ συναίσθημα ξεκινάει το ταξίδι του στον μουσικό χρόνο όταν μια δημοσιογράφος αποφασίζει να κάνει ρεπορτάζ για το παράξενο τρένο με τους μουσικούς σταθμούς. Σε κάθε σταθμό βρίσκει ένα ραβασάκι που περιγράφει την εκάστοτε μουσική εποχή. Ετσι  μουσικές εποχές όπως νέο κύμα, ελληνικός κινηματογράφος, ερωτικά τραγούδια, τραγούδια μεγαλων συνθετων που αγαπήθηκαν στα πάλκα  έχουν την τιμητική τους ενω δεν λείπουν και οι ανατροπές. Πλήκτρα τραγούδι Αμαλία Κλημοπούλου. Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί Ζωή Τριανταφυλλίδη  Ιωάννα Προσμίτη Ιωάννα Σουλίωτη  οι οποίες έχουν πάρει εξαιρετικές κριτικές σε θεατρικά έργα και μουσικές παραστάσεις.
 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  4 ΜΑΙΟΥ  9.30  στο χώρο Ελέυθερη Ανάδυση ιδεών και πολιτισμού 
Κρατησεις 6979737030
διαρκεια 1.10.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Oι nomos στο APROOPTO RESTO BAR

Προσφορά για όλο τον Μάρτιο στα 8 ευρώ η παράσταση ΣΕΒΑΣ ΧΑΝΟΥΜ με την Πολύνα Γκιωνάκη

Daddy's Work Blues Band 07/03 στο Chaplin Room του Chaplin Brothers

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑΘΜΟΣ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου γιορτάζει με οn line παραστάσεις

Είδαμε την παράσταση:"Μεταμφίεση"