ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕΛΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΠΡΟΣΜΙΤΗ


Η Ιωάννα Προσμίτη μέτα τις θεατρικές και μουσικές της επιτυχίες που αγαπήθηκαν από κοινό και κριτικούς( Cartoon stories, Γυναικείες ορμόνες, Εντός εκτός και επι  ταυτα ,Αλλος για την βάρκα μας επανέρχεται για να πρωτοτυπήσει άλλη μια φορά με φρέσκες ιδέες.
 Tεσσερις γυναίκες σας ταξιδεύουν  με το τρένο της μελωδίας στον κόσμο της χαράς της μουσικής και του κεφιού  και αποδεικνύουν πως κάθε μέρα είναι γιορτή 
Ενα τρένο με μελωδικο προσωπικό μια μουσικό που παίζει πλήκτρα και δυο τραγουδίστριες συγκεκριμένα  την μελωδια την αρμονία και το βαθύ συναίσθημα ξεκινάει το ταξίδι του στον μουσικό χρόνο όταν μια δημοσιογράφος αποφασίζει να κάνει ρεπορτάζ για το παράξενο τρένο με τους μουσικούς σταθμούς. Σε κάθε σταθμό βρίσκει ένα ραβασάκι που περιγράφει την εκάστοτε μουσική εποχή. Ετσι  μουσικές εποχές όπως νέο κύμα, ελληνικός κινηματογράφος, ερωτικά τραγούδια, τραγούδια μεγαλων συνθετων που αγαπήθηκαν στα πάλκα  έχουν την τιμητική τους ενω δεν λείπουν και οι ανατροπές. Πλήκτρα τραγούδι Αμαλία Κλημοπούλου. Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί Ζωή Τριανταφυλλίδη  Ιωάννα Προσμίτη Ιωάννα Σουλίωτη  οι οποίες έχουν πάρει εξαιρετικές κριτικές σε θεατρικά έργα και μουσικές παραστάσεις.
 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  4 ΜΑΙΟΥ  9.30  στο χώρο Ελέυθερη Ανάδυση ιδεών και πολιτισμού 
Κρατησεις 6979737030
διαρκεια 1.10.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: The Blunsdon Act στο Theatre of the NO

Είδαμε και προτείνουμε: "Waiting for Godot" at Theatre of the No

Ακούσαμε και προτείνουμε: «Εκ Βαθέων»: Ένα άλμπουμ-κατάδυση στην ουσία του ελληνικού τραγουδιού

Είδαμε και προτείνουμε: «Άνθρωπος του Θεού» – Όταν η πίστη συγκρούεται με την απελπισία

Είδαμε και προτείνουμε: Η Σκύλα του Georges de la Fouchardière, σε απόδοση και σκηνοθεσία Κερασίας Σαμαρά

Είδαμε και προτείνουμε: «ΜΕΤΑΝΑΑΑΑΣΤΕΣ» ή «Είμαστε πάρα πολλοί πάνω σ’ αυτήν τη βάρκα» του Ματέι Βιζνιέκ