Λύκειο Επιδαύρου 2018 – Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι τις 15 Μαΐου!




Λίγες ημέρες έμειναν για τις αιτήσεις συμμετοχής στο φετινό Λύκειο Επιδαύρου, τον μεγάλο διεθνή εκπαιδευτικό θεσμό του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη χρονιά λειτουργίας του (2017), με 121 σπουδαστές και αποφοίτους Δραματικών Σχολών, Ακαδημιών Θεάτρου και Πανεπιστημιακών Τμημάτων Θεάτρου με κατεύθυνση υποκριτικής από 11 χώρες του κόσμου, φέτος το Λύκειο  Επιδαύρου θα πραγματοποιηθεί σε δύο κύκλους:

1ος κύκλος: 2-16 Ιουλίου
2ος κύκλος: 18 Ιουλίου - 1 Αυγούστου
Στις 15 Μαΐου λήγει η προθεσμία υποβολής για τη φετινή διοργάνωση, στην οποία θα διδάξουν και πάλι σπουδαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες: Μαρία Σμάεβιτς, Λίλο Μπάουρ, Ντένις Χίλτον Ράιτ, Sine Qua Non ART, Σαντζόι Γκανγκούλι, Πιτσέτ Κλαντσούν, Ενρίκο Μποναβέρα, Φραντσέσκο Ορίγκο, Χσυ Τζιάλι, Ήντιθ Χωλ, Πατρίτσια Απέργη, Γεωργία Μαυραγάνη, Ελεάνα Γεωργούλη, Ομάδα Griffόn, Ευφημία Καρακάντζα, Τζωρτζίνα Κακουδάκη, Χριστίνα Ζώνιου, Άννα Σταυρακοπούλου.
Αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν σπουδαστές/τριες και απόφοιτοι υποκριτικής και χορού από όλο τον κόσμο.
Αναλυτικές πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο: http://greekfestival.gr/gr/epidaurus_lyceum
Ο εκπαιδευτικός θεσμός του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου υλοποιείται υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε σύμπραξη με το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και την υποστήριξη του Δήμου Επιδαύρου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Οδύσσεια» από τον Μικρό Βορρά Μια παράσταση–ταξίδι

Ακούσαμε και προτείνουμε: «Όταν η φωνή παίρνει τον χώρο: Η Νικολέττα Φιλιππάκη σε μια βραδιά χωρίς άμυνες»

Είδαμε και προτείνουμε: Ύβρις Μια Παράσταση του Νίκου Τουλιάτου για ένα Ρυθμοποιητικό Θέατρο με την ομάδα Ηχοποιοί

Είδαμε και προτείνουμε: «Δεσμώτης» της Νατάσας Σίδερη

Μαρία Φεγγάρη: "Το βιβλίο γράφτηκε από μια προσωπική μου ανάγκη να ακολουθήσω ένα μονοπάτι εσωτερικής ενδοσκόπησης".