Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μαγικά ελιξήρια ομορφιάς της Boutique de la Parfumerie Γλυφάδας, για το τέλος των διακοπών, αλλά και για αμέσως μετά.


 Μαγικά ελιξήρια ομορφιάς της Boutique de la Parfumerie Γλυφάδας,
για το τέλος των διακοπών, αλλά και για αμέσως μετά.


Στην Αγγέλου Μεταξά 21 της Γλυφάδας, στη γνωστή μυστική πύλη στον επίγειο παράδεισο των αρωμάτων, (που έχει γίνει ήδη talk of the town), στην Boutique de la Parfumerie Γλυφάδας, με τα μαγικά ελιξίρια ομορφιάς και τα αιθέρια έλαια, όλα επιλογές της Φανής Γεωργάκα, από τις αγορές της Δύσης και της Ανατολής, σας περιμένουν εκπλήξεις.


Για τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και για όλη την περίοδο μέχρι και τα φθινοπωρινά πρωτοβρόχια, η κ Γεωργάκα προτείνει δελεαστικές αλλά και ιδιαιτέρως οικονομικές λύσεις για ένα εύκολο home spa, που αποδίδει τα μέγιστα. Με ένα προϊόν αντηλιακής προστασίας και μ’ ένα λάδι πολλαπλών χρήσεων, (σκεφθείτε... εννιά προιόντα σε ένα), προστατευόμαστε, ανανεωνόμαστε, ομορφαίνουμε και αναδεικνύουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Aντηλιακή προστασία προσώπου: νεανικό δέρμα για πολλά πολλά καλοκαίρια ακόμη!

H λαμπερή και υγιής επιδερμίδα συμβαδίζει με την υπέροχη αντιηλιακή κρέμα προσώπου της σειράς White Mulberry Skin Perfector. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά και με εκχύλισμα από τον λοβό λευκής μουριάς, προσφέρει προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB και επιβραδύνει την σύνθεση της μελανίνης, αναστέλλοντας τη δημιουργία της τυροσινάσης. Ένα κοκτέιλ από εκχυλίσματα παπάγιας και γκουάβα, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα σκοτεινά σημεία του δέρματος και το δέρμα αποκτά την αρχική του λάμψη.

 Λάδι πολλαπλών χρήσεων: ενυδάτωση για όλα τα σημεία!

Το οργανικό, έξτρα παρθένο λάδι καρύδας, είναι πια τόσο διαδεδομένο στη μαγειρική, όσο και στα προϊόντα ομορφιάς. Είναι υγιεινό και το άρωμα του μας παραπέμπει σε κάτι εξωτικό. Πλημμυρισμένο βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα, τα οποία είναι αντιμυκητιακά, αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριδιακά. Ό,τι καλύτερο, δηλαδή, για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών. To βιολογικό έλαιο καρύδας ψυχρής έκθλιψης του οίκου HARNN, παράγεται με την παραδοσιακή μέθοδο ζύμωσης, χωρίς την χρήση θερμότητας ή χημικών διαλυτών. Δοκιμάστε το σε όλα τα σημεία του σώματος, που το έχουν ανάγκη! Πάρτε ιδέες απ’ τους ειδικούς:

1. Λειτουργεί ως ενυδατική λοσιόν.
 Απλώστε στο πρόσωπο και στο σώμα μετά το καθημερινό ντους. Θα ενυδατώσει το δέρμα εξαιρετικά, αφήνοντάς το απαλό, λαμπερό και διακριτικά αρωματισμένο.

2. Γίνεται το ήπιο ντεμακιγιάζ των ματιών σας.
Το λάδι καρύδας είναι αποτελεσματικό στο να αφαιρεί το μακιγιάζ προσώπου και ματιών. Μία φυσική πηγή ενυδάτωσης και απαλής προστασίας, ακόμα και για ευαίσθητα μάτια, που χρειάζονται ήπιο καθαρισμό. Ρίξτε λίγες σταγόνες έλαιο καρύδας σε ένα βαμβάκι και περάστε απαλά πάνω από την επιδερμίδα για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ.

3. Απολεπίζει ιδανικά.
Aνακατέψτε λάδι καρύδας με λεπτό αλάτι ή ζάχαρη και θα έχετε ένα φανταστικό scrub απολέπισης, που θα ξυπνήσει τα κύτταρά σας.

4. Είναι ιδανικός ορός νύχτας.
Απλώστε μερικές σταγόνες στο πρόσωπο και κάντε μασάζ κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό. Αποκοιμηθείτε με το ευχάριστο άρωμά του και ξυπνήστε με ολόφρεσκο δέρμα. TIP: Αν “δουλευτεί” στα σημεία των ρυτίδων, η ενυδατική του δύναμη, θα μειώσει την εμφάνισή τους.

5. Είναι η εύκολη ενυδατική και αντιβακτηριδιακή σας μάσκα!
Ανακατέψτε έλαιο καρύδας με μέλι και στη συνέχεια απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο για 15 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

6. Lip Balm
Βάλτε λίγο λάδι καρύδας στην κατάψυξη, ώστε να στερεοποιηθεί, και απλώστε το στα χείλη όταν είναι σκασμένα.

7. Θεραπεύει τις ξηρές πατούσες.
Αν υποφέρετε από κάλους ή έχετε ξηρές πατούσες, πριν πέσετε για ύπνο, ξύστε με μία ελαφρόπετρα τις προβληματικές περιοχές, απλώστε αρκετό λάδι καρύδας και φορέστε ένα ζευγάρι βαμβακερές κάλτσες για να διατηρηθεί η ενυδάτωση όλη τη νύχτα. Το πρωί, οι προβληματικές περιοχές θα είναι μία έκπληξη. Πιο απαλές και ενυδατωμένες από ποτέ! TIP: Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για τα ξηρά σημεία στους αγκώνες.

8. Ενυδατώνει τα ξηρά μαλλιά.
Η καρύδα τρέφει τα ξηρά μαλλιά και το δέρμα της κεφαλής, προωθώντας την υγιή τους ανάπτυξη.Αυτή τη φορά, το λάδι καρύδας (1 κουταλιά) θα πρέπει να αναμειχθεί με μια κουταλιά Aloe Vera και το τζελ που θα δημιουργηθεί να απλωθεί τόσο στο τριχωτό της κεφαλής, όσο και στα μαλλιά για μισή ώρα. Στην συνέχεια, ξέπλυνετέ τα με χλιαρό νερό και θα δείτε το λαμπερό αποτέλεσμα.

9. Πολυβιταμινούχος σύμμαχος για κάθε έκτακτη ανάγκη!
Περιέχει χαλκό και βιταμίνη C, τα οποία είναι απαραίτητα για τη δύναμη και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Περιέχει άφθονη βιταμίνη Ε, που ενισχύσει την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών και του δέρματος. Οι αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητές του, είναι πολύ χρήσιμες στη θεραπεία διαφόρων παθήσεων του δέρματος, όπως λοιμώξεις και πληγές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ