Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΑΡ ΒΙΚΤΩΡΙΑ


Μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, επανερχόμαστε στον σχεδιασμό της θεατρικής γιορτής που σκοπεύουμε να θεσμοθετήσουμε.

Αναζητούμε θεατρικά έργα Ελλήνων συγγραφέων (νέα ή παλαιότερα), παραστάσεις που έχουν παιχτεί ή δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη θεατρική στέγη, προσφέροντας τη δυνατότητα να παρουσιαστούν στο κοινό (και σε ανθρώπους του θεάτρου) και επιπλέον να διεκδικήσουν θέση στο πρόγραμμα του θεάτρου μας την προσεχή σεζόν.


Παράλληλα, όλη αυτή η γιορτή θα έχει μια κοινωνική προέκταση, αφού αντί εισιτηρίων θα προσφερθούν από το κοινό υλικά που θα αποδοθούν σε κοινωνικούς φορείς που συνδράμουν καθημερινά ομάδες και συνανθρώπους μας, που μαστίζονται από την οικονομική κρίση.

Δίνεται μια μικρή παράταση στις προθεσμίες υποβολής (όπως μας ζητήθηκε σε επικοινωνίες), μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου 2017 προς όλους τους ενδιαφερόμενους, να καταθέσουν την πρόταση συμμετοχής τους.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής και μουσικών έργων ή έργων χορού, καθώς πιστεύουμε πως η καλλιτεχνική έκφραση σε έναν θεατρικό χώρο μπορεί να μην είναι αποκλειστικά υπόθεση υποκριτικής τέχνης (απαντώντας δημόσια και σε αντίστοιχα ερωτήματα που μας στείλατε).

Στο email του θεάτρου theatro.earvictoria@gmail.com (με την επισήμανση Γιορτή), το οποίο είναι στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία και διευκρίνιση, περιμένουμε τις τελικές προτάσεις σας, έτσι ώστε να καταρτιστεί το πρόγραμμα και να ανακοινωθούν εγκαίρως οι ημερομηνίες διεξαγωγής αυτής της εκδήλωσης.

Πρόσβαση:
Η θέση μας στον χάρτη:  https://goo.gl/maps/Y7xffRrMi5U2

Με λεωφορεία - τρόλεϊ:
α) Από Αχαρνών: τρόλεϊ 6 - λεωφορεία Β9 & Γ9 (στάση Αγ. Παντελεήμων).
β) Από 3ης Σεπτεμβρίου: λεωφορείο 054 (στάση Αγγελοπούλου).
γ) Από Πατησίων: τρόλεϊ 3, 5, 11 & 14 - λεωφορεία 608, 622 & Α8 (στάση Αγγελοπούλου).
Με τρένο (ΗΣΑΠ), στάση 'Βικτώρια' (απόσταση περίπου 10' με τα πόδια).
Με αυτοκίνητο, ελεύθερο πάρκινγκ στους γύρω δρόμους.


Ακολουθήστε το Θέατρο Έαρ Βικτώρια:
Facebook: www.facebook.com/theatro.ear.victoria
    Twitter: www.twitter.com/EarVictoria
Instagram: www.instagram.com/ear.victoria.theater
 YouTube: www.goo.gl/nq26A3
Mixcloud: www.mixcloud.com/EarVictoria

Το λογότυπο του «Έαρ» Βικτώρια από έργο του ζωγράφου Γιώργου Σταθόπουλου.


Υπεύθυνη επικοινωνίας Θεάτρου «Έαρ Βικτώρια»:
Νατάσα Παππά

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ