Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γιώργος Χατζηπαύλου – Γιουρoπίαν Τουρ: 7 χώρες, 9 πόλεις, 10 παραστάσεις!

Εννιά μέρες (6- 14 Οκτωβρίου), 7 χώρες, 9 πόλεις, 10 παραστάσεις! Ο Γιώργος Χατζηπαύλου ξεκινά τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή περιοδεία που έγινε ποτέ από Έλληνα stand up κωμικό.
Μετά τις sold out εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Κύπρο, τη συμμετοχή στην Ταράτσα του Φοίβου Δεληβοριά και τη δημιουργία του πρώτου stand-up για παιδιά στην Ελλάδα, κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα (για την ακρίβεια τα επόμενα 11.612 χιλιόμετρα!), πραγματοποιώντας την πρώτη του Ευρωπαϊκή περιοδεία.
fb-page-xatzipavlou
H συγκεκριμένη αποτελεί την μεγαλύτερη περιοδεία ελληνικού stand up comedian στην Ευρώπη, ενώ για πρώτη φορά Έλληνας κωμικός θα εμφανιστεί στο Όσλο, στη Ζυρίχη και στη Βιέννη.
Πείτε το στους ξενιτεμένους φίλους και συγγενείς, σε παλιούς συμφοιτητές και σε θερινές multi ethnic γνωριμίες! Αν πάλι πρόκειται να ταξιδέψετε εσείς, τότε βγάλτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε:
Παρασκευή 6 Οκτ – Βρυξέλλες, Clique Art
Σάββατο 7 Οκτ – Βερολίνο, Du Beast
Κυριακή 8 Οκτ – Μάντσεστερ, Gullivers
Δευτέρα 9 Οκτ – Βιέννη, Tunnel Live
Τρίτη 10 Οκτ – Αμστερντάμ, Comedy Café
Τετάρτη 11 Οκτ – Ζυρίχη, ComedyHaus
Πέμπτη 12 Οκτ – Λονδίνο, 229 The Venue
Παρασκευή 13 Οκτ – Εδιμβούργο, The Tron
Σάββατο 14 Οκτ – Όσλο, Cosmopolite
Το ταξίδι του μπορείτε να το δείτε οπτικοποιημένο εδώ
Μια παράσταση εφ’ όλης της ύλης
Ο Γιώργος βάζει στις αποσκευές του τα καλύτερα κείμενα από την τρέχουσα παράστασή του αλλά και κάποια από τα αγαπημένα του των τελευταίων 15 χρόνων που ασχολείται με το stand up comedy. Προσθέτει, ακόμη, ολόφρεσκο υλικό που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σ’ αυτή την ευρωπαϊκή περιοδεία!
19
16
Η περιοδεία του Γιώργου Χατζηπαύλου αποτελεί ένα ακόμα βήμα της ArgoNaught Comedy, που 2 χρόνια τώρα φέρνει το ελληνικό stand up στους Έλληνες του εξωτερικού. Μετά το Λονδίνο, το Μάντσεστερ, το Εδιμβούργο και το Άμστερνταμ προστίθενται 5 ακόμη ευρωπαϊκοί προορισμοί! Έτσι το ελληνικό stand up ταξιδεύει δίνοντας την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του από κοντά όσοι μέχρι σήμερα το απολάμβαναν μόνο διαδικτυακά!
Περισσότερες πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων μέσω του www.jasonkaldis.com και www.xatzi.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ